Shiseido Essentialist Eye Palette szemhéjpúder paletta 9 g
14 540 Ft 11 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Essentialist Eye Palette szemhéjfesték paletta 4 szem árnyalatot rejt magában matt és csillogó árnyalatok kombinációjában. Úgy tervezték, hogy mind a napi, mind az esti sminket hozza létre – könnyű és intenzív sminket létrehozni vele.

Makeup Revolution Creative Vol 1 12 g szemhéjfesték paletta 12 g
4 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Revolution Creative Vol 1 24 A szemhéjfesték paletta egyesíti a matt és a csillogó árnyalatot, hogy szórakoztató legyen. A kreativitás átadása a Revolution Creative Vol 1-nél. Alkalmas mind a nappali, mind a nappali sminkre, az árnyékok erősen pigmentáltak és tartósak.

Makeup Revolution újra betöltött alapvető szem árnyék paletta 15 x 1,1 g
1 990 Ft

A Revolution Loaded Fundament 15 rendkívül pigmentált szemhéjat kínál hihetetlen áron. Rozsdamentes, rózsaszín és réz csillogó és matt árnyalatok keverékét tartalmazza a semleges megjelenés érdekében. A matt őszibarack és barna árnyalatokkal szemet gyönyörködtető sminket készíthet.

Guerlain Luxus szemhéjárnyaló paletta (paletta Couleurs 5) 6 g
16 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karcsú szemhéjfesték paletta 5 biztosítja a tökéletes megjelenés smink egész nap. Az egyes színek külön is használható vagy ezek kombinációja, hogy hozzon létre egy smink matt, fényes vagy fém kivitelben. .

Rude Cosmetics Awakening (35 Eyeshadow Palette) 52,5 g
8 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A lenyűgöző Awakening paletta 35 szem árnyékot tartalmaz. Élvezze az eredeti smink minden nap. Elrejti az erősen pigmentált árnyékokat. A semleges és kifejező árnyalatok átgondolt kombinációja az eredeti sminkhez minden nap. .

Alcina Vízálló por szemhéjfesték (Eyepowder)
3 780 Ft

Olyan nők számára készült, akik szeretik a ceruza szemhéjfestékét, de nem akarnak lemondani a por árnyékáról. Azt is értékelni fogja a lekerekített applikátort, amely így jól alkalmazható.

Alcina Vízálló szemhéjfpúder ceruza (Eyepowder) 1 g
3 840 Ft

A helyes választás azoknak a nőknek, akik szeretik a szemhéjfestéket ceruzában, de nem akarnak lemondani a por árnyékáról. A szín intenzív ragyogás, tartós és bársonyos selyem textúra. Alkalmazó görbe csúccsal.

Art Deco Folyékony szemhéjfesték (Liquid Glitter Eyeshadow) 5 ml
5 980 Ft 4 800 Ft

Liquid Glitter szemhéjárnyaló Liquid Eye Shadow nagyon finom csillogó részecskéket és gyöngyházfényű pigmenteket tartalmaz átlátszó gélszövetben. Egyedi hatással van a szemhéjakra, fényvisszaverő pigmentekkel. A puha applikátor megkönnyíti az alkalmazást is.

Avon Szemhéjfesték Quatro 5 g
2 200 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy professzionálisan összeállított, intenzív szemhéjfesték palettája ellenállhatatlan megjelenésért.

Bobbi Brown (Eyeshadow) 2.5 g
10 490 Ft 8 070 Ft

Bobbi Brown szemhéjfesték fényes szemhéjfesték, selymes textíliával, amely felderíti a szemét és csillogást ad nekik. Könnyen alkalmazhatóak és egyenletesen takarnak, hosszú állóképességgel rendelkeznek.

Bobbi Brown (Long-Wear Cream Shadow Stick) 1.6g
13 110 Ft 11 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Long-Wear Cream Shadow Stick krémes árnyékrúd Bobbi Brown hosszú élettartamú – egész nap tart. Könnyen alkalmazható és tökéletesen kiemeli a megjelenését. Használhatók az árnyékoláshoz, a szem elszíneződéséhez vagy a maszkoláshoz. Nem mosolyognak vagy repedeznek.

Bourjois Eye Shadow Eyeshadow 1 másodperc (Eye Shadow) 3 g
4 130 Ft 3 630 Ft

Az egyik második szemhéjfesték egy nagy segítség minden olyan nőnek, aki nem rendelkezik hosszú órákkal, hogy reggel készítsen sminket. Néhány lépésben egy ellenállhatatlan füst sminket tesz minden alkalomra másodpercek alatt.

Chanel Ombre Première (Eye Shadow) 2,2 g
12 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű Ombre Première szemhéjpúder Chanel Satin Effect segítségével a professzionális smink megjelenésért, az egyszerű alkalmazásért és a tartós tartósságért egész nap és éjjel.

Chanel Ombre Première (Longwear Cream Eyeshadow) 4g
12 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ombre Première Eye Shadow egy tartós, krémes szemhéjfesték, amely új dimenziót ad a sminkhez. Krémes konzisztenciájának köszönhetően nagyon könnyen alkalmazható, nem morzsolódik és szatén hatású. Csak beleszeretsz ezekbe az árnyakba!.

Clarins Ombre Sparkle (Eyeshadow) 1,5 g
9 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szemhéjfesték fokozza a szem színét, és ragyog a tekintete. A nap folyamán gazdag és világos színeket biztosít. Emellett elbűvölő gondolatokat hoz létre a fedéleken.

Clinique Szemhéjfesték All About (Shadow Single) 2,2 g
7 350 Ft 6 120 Ft

Clinique All About szemhéjfesték segít megidézni egy csábító pillantást! A rendkívül pigmentált kompozíciónak köszönhetően olyan gyönyörű színárnyalatokat biztosít, amelyek a fedlapra világítanak és hosszú ideig tartanak. Nem feltérképezni, és nem törölni. .