Alcina Vízálló por szemhéjfesték (Eyepowder)
3 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olyan nők számára készült, akik szeretik a ceruza szemhéjfestékét, de nem akarnak lemondani a por árnyékáról. Azt is értékelni fogja a lekerekített applikátort, amely így jól alkalmazható.


Alcina Vízálló szemhéjfpúder ceruza (Eyepowder) 1 g
3 470 Ft

A helyes választás azoknak a nőknek, akik szeretik a szemhéjfestéket ceruzában, de nem akarnak lemondani a por árnyékáról. A szín intenzív ragyogás, tartós és bársonyos selyem textúra. Alkalmazó görbe csúccsal.


Art Deco (Galaxy Eye Powder) 0,9 g
5 010 Ft

A Galaxy Eye Powder az E-vitamint tartalmazó galaxis szemhéjjal több reflexiós részecskéket és fémes színeket használ, hogy intenzív csillogást okozzanak a szemhéjai. A selymes, porszerű szerkezet könnyen alkalmazható. Ellenállhatatlan megjelenést biztosít a szem sminkhez.


Art Deco Gyöngyházfényű szemhéjpúder (Eyeshadow Pearl) 0,8 g
1 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pearl szemhéjfestékeink játékok élénk, vibráló színek gyöngyház gondolkodás, és egy nagyon nagy számú árnyalatok közül választhatnak. Lágy textúra egy nagy százaléka színes pigmentek könnyen alkalmazható.


Art Deco (Liquid Glitter Eyeshadow) 5 ml
5 400 Ft

Liquid Glitter szemhéjárnyaló Liquid Eye Shadow nagyon finom csillogó részecskéket és gyöngyházfényű pigmenteket tartalmaz átlátszó gélszövetben. Egyedi hatással van a szemhéjakra, fényvisszaverő pigmentekkel. A puha applikátor megkönnyíti az alkalmazást is.


Bobbi Brown (Eyeshadow) 2.5 g
9 420 Ft

8 010 Ft

Akció

Bobbi Brown szemhéjfesték fényes szemhéjfesték, selymes textíliával, amely felderíti a szemét és csillogást ad nekik. Könnyen alkalmazhatóak és egyenletesen takarnak, hosszú állóképességgel rendelkeznek.


Bobbi Brown (Long-Wear Cream Shadow) 3.5 g-19%
11 010 Ft

8 810 Ft

Akció

Olyan bársonyos szemhéjt árnyékolsz, amelyek folyamatosan elmosódnak és elmosódnak egész nap? Ezután jöjjön ki Bobbi Brown hosszú élettartamú krémszínű árnyalatai után. Továbbá illatosítottak és alkalmasak a kontaktlencse viselőire is. .


Bobbi Brown (Long-Wear Cream Shadow Stick) 1.6g
11 840 Ft

A Long-Wear Cream Shadow Stick krémes árnyékrúd Bobbi Brown hosszú élettartamú – egész nap tart. Könnyen alkalmazható és tökéletesen kiemeli a megjelenését. Használhatók az árnyékoláshoz, a szem elszíneződéséhez vagy a maszkoláshoz. Nem mosolyognak vagy repedeznek.


Clarins Ombre Sparkle (Eyeshadow) 4 g
8 380 Ft

Újdonság

A szemhéjfesték fokozza a szem színét, és ragyog a tekintete. A nap folyamán gazdag és világos színeket biztosít. Emellett elbűvölő gondolatokat hoz létre a fedéleken.


Clinique Eye Shadow All About (Shadow Single) 2.2 g
6 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Clinique All About szemhéjfesték segít megidézni egy csábító pillantást! A rendkívül pigmentált kompozíciónak köszönhetően olyan gyönyörű színárnyalatokat biztosít, amelyek a fedlapra világítanak és hosszú ideig tartanak. Nem feltérképezni, és nem törölni. .


Clinique Krém szemhéjárnyaló All About Shadow Duo 2.2 g
7 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Clinique Árnyék Clinique nem szabad kihagyni a felszerelésedben. Élvezze a hosszú élettartamú, rendkívül finom, krémes textúrájú és intenzív intenzitással. Minden szemmel jönnek, természetes vagy kifinomult megjelenésűek. Kivételesek a hosszú nyolc órás teljesítményük miatt.


Clinique Szemhéjfesték fedőpapír 2 g
5 610 Ft

Clinique Pop Pop Eye Shadow minden alkalomra megragadja a természetes sminket. Az árnyalatok könnyen alkalmazhatók, könnyedén csatolva a fedőkhöz és szatén hatással bírnak. Adja meg sminkje új dimenzióját a Clinique pop pop árnyékával. .


Dermacol Eye Shadow (Eye Shadow) 0.5 g
2 310 Ft

Két tökéletesen illeszkedő színkombináció gyönyörűen ragyog a szemükre. A finom, poros textúra tökéletesen ragaszkodik és tökéletesen lefed. Hosszantartó – smink egész nap tökéletes. Könnyű és könnyen alkalmazható. .


Dermacol (Matt & Pearl Eyeshadow Palette) 7 g
3 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szemhéjfesték 10 homályos és gyöngyházfényű szemhéjat tartalmaz, melyek mindennapos használatra kiválóan pigmentáltak. A Matt & Pearl szemhéjárnyal mind az edzéshez, mind az esti sminkhez használhatja, és mindig tökéletes megjelenést kölcsönöz.


Dermacol Metallic Chic szemhéjtus 6 ml
2 170 Ft

Újdonság

Hosszú élettartamú és gyorsan száradó fémes vonalak 3 erősen pigmentált árnyalatban. A folyékony szemceruza vonalak egy ultra-vékony ecsettel rendelkeznek, hogy egy tökéletes ütemben teljesen tökéletes szemkontúrot hozzanak létre.


Dermacol Quattro Wet & Dry szemhéjpúder
2 260 Ft

Kvartett szemhéjpúdereket csillámló minőségű sült textúra porszerű következetesség és pigmentek, hogy ki a szemhéj használható száraz és nedves.


Dermacol Szemhéjárnyaló Bonbon 6 g
970 Ft

Szemhéjpúder Bonbon csúcspontja a szem színe és felderül a megjelenés. A nagy mennyiségben tartalmaz ásványi pigmentek nyújt gazdag és élénk színű, egész nap. Kis gyöngy és csillogás teremt szemhéj kedves gondolatok.