Sisley Phyto 4 Ombres (Eyeshadow Quartet) 3,4 g-36%
25 000 Ft

15 940 Ft

Akció

A Phyto 4 Ombres szemhéjfesték egyedülálló gélpor-szerkezetű, rendkívül egyszerű alkalmazásra, anélkül, hogy túlzott mennyiségű árnyékot alkalmazna. Összetételük aktív növényi összetevőkkel gazdagodik – védi a szemhéjak finom bőrét.


Shiseido Essentialist Eye Palette szemhéjpúder paletta 9 g-32%
13 470 Ft

9 110 Ft

Akció

Az Essentialist Eye Palette szemhéjfesték paletta 4 szem árnyalatot rejt magában matt és csillogó árnyalatok kombinációjában. Úgy tervezték, hogy mind a napi, mind az esti sminket hozza létre – könnyű és intenzív sminket létrehozni vele.


Bobbi Brown (Long-Wear Cream Shadow Stick) 1.6g
12 150 Ft

11 540 Ft

Akció

A Long-Wear Cream Shadow Stick krémes árnyékrúd Bobbi Brown hosszú élettartamú – egész nap tart. Könnyen alkalmazható és tökéletesen kiemeli a megjelenését. Használhatók az árnyékoláshoz, a szem elszíneződéséhez vagy a maszkoláshoz. Nem mosolyognak vagy repedeznek.


Chanel Ombre Première (Longwear Cream Eyeshadow) 4g
11 620 Ft

Újdonság

Az Ombre Première Eye Shadow egy tartós, krémes szemhéjfesték, amely új dimenziót ad a sminkhez. Krémes konzisztenciájának köszönhetően nagyon könnyen alkalmazható, nem morzsolódik és szatén hatású. Csak beleszeretsz ezekbe az árnyakba!.


Bobbi Brown (Long-Wear Cream Shadow) 3.5 g
11 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olyan bársonyos szemhéjt árnyékolsz, amelyek folyamatosan elmosódnak és elmosódnak egész nap? Ezután jöjjön ki Bobbi Brown hosszú élettartamú krémszínű árnyalatai után. Továbbá illatosítottak és alkalmasak a kontaktlencse viselőire is. .


Bobbi Brown (Eyeshadow) 2.5 g
9 720 Ft

9 230 Ft

Akció

Bobbi Brown szemhéjfesték fényes szemhéjfesték, selymes textíliával, amely felderíti a szemét és csillogást ad nekik. Könnyen alkalmazhatóak és egyenletesen takarnak, hosszú állóképességgel rendelkeznek.


Clarins Ombre Sparkle (Eyeshadow) 4 g-27%
8 600 Ft

6 220 Ft

Akció

A szemhéjfesték fokozza a szem színét, és ragyog a tekintete. A nap folyamán gazdag és világos színeket biztosít. Emellett elbűvölő gondolatokat hoz létre a fedéleken.


Clinique Eye Shadow All About (Shadow Single) 2.2 g
6 810 Ft

Clinique All About szemhéjfesték segít megidézni egy csábító pillantást! A rendkívül pigmentált kompozíciónak köszönhetően olyan gyönyörű színárnyalatokat biztosít, amelyek a fedlapra világítanak és hosszú ideig tartanak. Nem feltérképezni, és nem törölni. .


theBalm Hot Mama 7g Blusher és szemhéjfesték
5 810 Ft

Csodálatos pirosító, szexi árnyék és finom kiemelő – mindez egy gyönyörű rejtett kompakt csomagolásban, viheti bárhová. Hamvas árnyalat és fényvisszaverő részecskéket (nem fénylik) elhalványult az arcod, a szemed felderül, és jelölje ki a legjobb részek az arc.


Clinique Szemhéjfesték fedőpapír 2 g-28%
5 750 Ft

4 130 Ft

Akció

Clinique Pop Pop Eye Shadow minden alkalomra megragadja a természetes sminket. Az árnyalatok könnyen alkalmazhatók, könnyedén csatolva a fedőkhöz és szatén hatással bírnak. Adja meg sminkje új dimenzióját a Clinique pop pop árnyékával. .


Art Deco Folyékony szemhéjfesték (Liquid Glitter Eyeshadow) 5 ml-25%
5 540 Ft

4 140 Ft

Akció

Liquid Glitter szemhéjárnyaló Liquid Eye Shadow nagyon finom csillogó részecskéket és gyöngyházfényű pigmenteket tartalmaz átlátszó gélszövetben. Egyedi hatással van a szemhéjakra, fényvisszaverő pigmentekkel. A puha applikátor megkönnyíti az alkalmazást is.


theBalm Boy`s Blush 9,9 g
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Blusher és szemhéjfesték Blush 8,5 g Boy`s biztosít természetes színárnyalatokat.