Makeup Revolution Flawless 32 árnyalatú szemhéjpúder paletta
4 420 Ft 3 840 Ft

Mindig jó megjelenés hibamentes kapsz csak hála a következő palettán. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a legigényesebb, és ezért egyedülálló 32 árnyalatok. Minden nap egy pillantást létrehozott egy profi. Minden amire szüksége van egy palettát.

Maybelline Zselés szemhéjfesték Color Tattoo 4 g
2 270 Ft 2 100 Ft

A géles szemhéjfesték 24 órán keresztül tökéletes marad. Az árnyalatok innovatív tintatechnológiát tartalmaznak, amely telítettséget és tartós intenzitást biztosítanak.

Barry M Holografikus szemhéjfesték Holographic Eye Topper 1,89 ml-19%
3 010 Ft 2 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Holographic Eye Topper holografikus szemhéjfesték a Barry M márkától gyönyörűen csillogó szemhéjt eredményez – különleges, apró fényvisszaverő részecskéket tartalmaz. Azonnal a szemhéjra tapad és egész nap rajta marad. vegánok számára is alkalmas, .

Chanel Ombre Première (Eye Shadow) 2,2 g
13 110 Ft 11 770 Ft

Kiváló minőségű Ombre Première szemhéjpúder Chanel Satin Effect segítségével a professzionális smink megjelenésért, az egyszerű alkalmazásért és a tartós tartósságért egész nap és éjjel.

Alcina Vízálló szemhéjfpúder ceruza (Eyepowder) 1 g
4 060 Ft

A helyes választás azoknak a nőknek, akik szeretik a szemhéjfestéket ceruzában, de nem akarnak lemondani a por árnyékáról. A szín intenzív ragyogás, tartós és bársonyos selyem textúra. Alkalmazó görbe csúccsal.

Avon Szemhéjfesték Quatro 5 g
2 640 Ft

Egy professzionálisan összeállított, intenzív szemhéjfesték palettája ellenállhatatlan megjelenésért.

Barry M Szemhéjfesték paletta Paradise Baked (Eyeshadow Palette) 18 x 0,9 g-20%
6 630 Ft 5 300 Ft

Akció

Hosszan tartó kompozíció magas pigmentkoncentrációval, amelyek élénk színeket biztosítanak a szemhéj számára. Tökéletesen kihangsúlyozza a nappali és az esti megjelenést. 18 matt és fémes szemhéjfesték, tökéletesen selymes és könnyen felvihető textúrával varázsolja el.

Clarins Ombre Sparkle (Eyeshadow) 1,5 g
9 810 Ft 6 650 Ft

A szemhéjfesték fokozza a szem színét, és ragyog a tekintete. A nap folyamán gazdag és világos színeket biztosít. Emellett elbűvölő gondolatokat hoz létre a fedéleken.

Clarins Szemhéjfesték Ombre Satin (Eyeshadow) 4 g
9 810 Ft 8 180 Ft

A Satin Ombre szemhéjfestéket könnyű alkalmazni, ötvözi a krém kényelmét a púder lágyságával. Ez a hosszantartó szemhéjfesték azonnal ragyogó megjelenést kölcsönöz. Egyszerűen ellenállhatatlan és tökéletesen használható bármikor. .

Clinique Krémes szemhéjfesték All About Shadow Duo 2.2 g
8 590 Ft

A Clinique Árnyék Clinique nem szabad kihagyni a felszerelésedben. Élvezze a hosszú élettartamú, rendkívül finom, krémes textúrájú és intenzív intenzitással. Minden szemmel jönnek, természetes vagy kifinomult megjelenésűek. Kivételesek a hosszú nyolc órás teljesítményük miatt.

Clinique Szemhéjfesték All About (Shadow Single) 2,2 g
7 770 Ft 6 670 Ft

Clinique All About szemhéjfesték segít megidézni egy csábító pillantást! A rendkívül pigmentált kompozíciónak köszönhetően olyan gyönyörű színárnyalatokat biztosít, amelyek a fedlapra világítanak és hosszú ideig tartanak. Nem feltérképezni, és nem törölni. .

Dermacol Quattro Wet & Dry szemhéjpúder
2 650 Ft 2 460 Ft

Kvartett szemhéjpúdereket csillámló minőségű sült textúra porszerű következetesség és pigmentek, hogy ki a szemhéj használható száraz és nedves.

Dermacol Szemhéjárnyaló Bonbon 6 g
1 140 Ft 1 030 Ft

Szemhéjpúder Bonbon csúcspontja a szem színe és felderül a megjelenés. A nagy mennyiségben tartalmaz ásványi pigmentek nyújt gazdag és élénk színű, egész nap. Kis gyöngy és csillogás teremt szemhéj kedves gondolatok.