Art Deco Csillámos szemhéjpúder (Glamour Eyeshadow) 0,8 g (árnyalat 316 Glam Granite Grey)

Márka: Art Deco Katalógus száma: 100002586642

Közvetlenül partnerünktől

Art Deco Csillámos szemhéjpúder (Glamour Eyeshadow) 0,8 g (árnyalat 316 Glam Granite Grey)

Ezekben az árnyékokban rendkívül szelíd csillogó részecskék tökéletesen felderítik a szemét minden alkalommal. A finom szerkezetű, nagy százalékban színes pigmentek könnyen alkalmazhatók. További információ

1710

1 710 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002586642

Leírás

Termékleírás

Ezekben az árnyékokban rendkívül szelíd csillogó részecskék tökéletesen felderítik a szemét minden alkalommal. A finom szerkezetű, nagy százalékban színes pigmentek könnyen alkalmazhatók. Válassza ki a kívánt árnyalatokat és illessze őket a mágneses dobozba !

A dekoratív kozmetikumok legfontosabb része, az Artdeco az úgynevezett mozaikrendszer , amely lehetővé teszi, hogy a Artdeco a saját kívánságainak és szükségleteinek megfelelően rendezzék. A szemhéjfestékeket, a blushokat és a korrektorokat külön vásárolják meg, és különleges mágneses dobozokba helyezik őket. Kombinálja kedvenc színeit, helyettesíti a régi applikátorokat, új divat árnyalatokat adjon – mindezt az Artdeco köszönhetően!

hatásai:

  • tökéletesen tapadnak a kupakot,
  • Hosszú élettartamú,
  • mely intenzív színt és fedést.
  • tökéletesen felderül a megjelenés.

méretei:

  • 1,7 cm x 3,2 cm.
Hogyan kell használni:

Alkalmazza árnyékok keresztül az applikátor . Egy végtelenül hosszú távú árnyékok alkalmazásuk előtt Apply alap alatt szemhéjfesték .


Paraméterek

%2% paraméterei

Árnyalat 316 Glam Granite Grey

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.