Nivea Kéttős hatású smink- és szemfestéklemosó 125 ml
1 430 Ft

Búzavirág-kivonatot tartalmazó smink- és szemfestéklemosó - kétfázisú formulája gyengéden ápolja a szemkörnyék érzékeny bőrét és a szempillákat, miközben tökéletesen eltávolítja az extra vízálló sminket anélkül, hogy zsíros foltot hagyna a bőrön.  Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt.


Art Deco Szemfestéklemosó (Eye Makeup Remover)
3 790 Ft

3 420 Ft

Akció

Hatékony eltávolító tökéletesen tiszta szem környékét. Szintén ideális eltávolítása kisebb hibák smink. Összetétele olajmentes, és illatanyag-mentes. Érzékeny szeműek. .


Avéne (Intense Eye Make-Up Remover) 125 ml
5 540 Ft

Dvoufázový odličovač si poradí i s perfektním odlíčením citlivých očí a jejich okolí. Dokonce dokonale odstraní i dlouhotrvající a voděodolné líčení. .


Biotherm Biocils (Eye Make-Up Remover) 100 ml
5 570 Ft

Biocils Biotherm Nem irritálja a szemet, megnyugtatja, nem szárítja a bőrt és nem hagy zsíros filmet. Ezenkívül ez a szem eltávolító a hajápolási termékek kutatásának ihlette, ugyanakkor erősíti a szempillákat szövés közben.


Clarins (Gentle Eye Make-Up Remover) 125 ml
6 340 Ft

A finom Clarins a szem körüli finom bőr különleges igényeit szolgálta. Ez a szelíd tonik tisztítja a szemet alaposan a szennyeződéstől és a sminktől anélkül, hogy irritálja őket.


Clinique Szemfestéklemosó (Rinse-off Eye Makeup Solvent) 125 ml
6 030 Ft

Make-up eltávolító egyedi textúra gyorsan eltávolítani minden make-up a szem körül – algából a szemöldökét. Ideális előkészítés smink eltávolítására siet, valamint kisebb javítások smink a szem körül. Készítmény olaj nélkül. Szemész tesztelve. Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny.


Dermacol Gyengéd szemfestéklemosó (Waterproof Eye Make-up Remover) 120 ml
1 490 Ft

Kétfázisú szemfestéklemosó fluid, amely kíméletesen, ugyanakkor hatásosan távolítja el a sminket. Az olaj komponens feloldja és dörzsölés nélkül eltávolítja akár a vízálló szemfestéket, szempillaspirált is. A víz állagú összetevő frissítő hatású, eltávolítja a kellemetlen zsíros filmet az arcbőrről.


Estée Lauder Gyengéd szemfestéklemosó (Gentle Eye Makeup Remover) 100 ml
7 180 Ft

Gyengéd smink lemosó gyorsan és hatékonyan távolítja el a szem smink. Nem hagy zsíros filmet, mert a szemét azonnal, hogy újra, ha szükséges. Nem szárítja a bőrt. Készítmény olaj nélkül. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt, alkalmas nők kontaktlencsék. Minden bőrtípusra.


Lancome Bi-Facil kétfázisú szemfestéklemosó (Double-Action Eye Makeup Remover)
9 120 Ft

Ez olajmentes szem smink lemosó, és tökéletesen is gyengéden távolítja el a szem smink. Ez gyors és könnyen alkalmazható. Ez kombinálja a hatás az olaj és a víz fázisok. Két-fázisú készítmény a legaktívabb rázás után. Nem hagy zsírt a bőrön. Érzékeny szeműek és kontaktlencse viselése ügyfelek.


La Roche - Posay Physiologique fiziológiás micellás víz 
3 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiziológiai micelláris víz biztosítja a tisztítást és a make-up eltávolító egy és nagyon alkalmas minden típusú érzékeny bőrt. Nagy hatékonyság megtisztítása eltávolítását és a bőr. Az aktív tisztítószerek választottuk az optimális bőrbarát.


MAC (Cleanse Off Oil Tranquil) 150 ml
10 750 Ft

10 000 Ft

Akció

Tisztító smink tisztító Off Oil Tranquil eltávolítja a vízálló és tartós sminket. A természetes olajokból készült, pattanásoktól mentes, a bőr puha, tiszta és nyugtató. Miután vízzel keveredik, olyan emulzióvá válik, amely könnyen lemosható.


Maybelline Superstay Eraser (Lip Color Remover) 2,9 g
2 650 Ft

Kivehető bot a tartós Super Stay Matte Ink Lipstick finom eltávolításához. A gondoskodó összetétel biztosítja a tökéletes tisztítást károsodás vagy bőrirritáció nélkül. A vaj textúrája tiszta és kezelt ajkakat hagy egy pillanat alatt.


Mixa 2 fázisú szemfestéklemosó 125 ml
1 390 Ft

Eye sminklemosó két látható fázis: olaj és a víz, amely feloldja és eltávolítja a sminket súrolás nélkül. Ideális az érzékeny szem és a szemhéjak, tökéletesen eltávolítja még vízálló make-up.


Nivea (Caring Eye Make-Up Remover) 125 ml
2 050 Ft

Gyengéd kétfázisú smink lemosó eltávolítja még a vízálló szempillaspirált, dörzsölés nélkül, vagy súrlódás, míg gondozásában kényes és érzékeny szem környékét. .


Nivea Extra gyengéd szemfestéklemosó 125 ml
1 430 Ft

A szemkörnyéki, érzékeny terület tisztítására kifejlesztett szemfestéklemosó, amely tökéletesen eltávolítja a szemfestéket és a szempillaspirált anélkül, hogy zsíros nyomot hagyna a bőrön.  Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt.  Kontaktlencsét viselők számára is alkalmas.