Maybelline Collosal Big Shot Volum Express kozmetikai ajándékcsomag-17%
4 510 Ft 3 720 Ft

Kiárusítás

A készlet tartalmazza: Szempillaspirál a maximális mennyiségért és a szempilla meghosszabbításához Collosal Big Shot Volum Express 9,5 ml Master Precise (folyékony szemceruza) – fekete 1 ml „Figyelem: Sajnáljuk, a Kolosszális szempillaspirálot a fizikai csomagoláson ábrázoltuk.

Max Factor Folyékony szemhéjtus  Colour X-Pert (Waterproof Eyeliner) 7 ml
3 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az X-PERT Color Line szemceruza megkülönböztető vonalakat teremt a bátor nők számára, akik drámaibb és szórakoztatóbb szemmel keresik a szemüket. Tökéletesen precíz alkalmazás – Gyorsan száradó és tartós – Kopásálló, nem tapadó és vízálló.

Loreal Paris Flash Cat Eye by Superliner szemhéjtus (Eye Liner) 9 g-20%
2 940 Ft 2 350 Ft

Akció

Superliner Flash Cat Eye – hosszan tartó szemhéjtus különleges sablonnal a könnyű felvitelért és a pontos vonal megrajzolásáért. Kiemeli a sminket és csábító tekintetet biztosít. Fekete pigmenteggel gazdagított, flexibilis applikátorral rendelkező szemhéjtus, amely megkönnyíti a sminkelést.

Art Deco Hosszan tartó szemhéjtus (Long Lasting Liquid Liner) 0,6 ml
6 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hosszú élettartamú szemceruza izgatja az intenzív színéről és az alkalmazás könnyűségéről. A finom hegyű rugalmas csúcsnak köszönhetően pontos kontúr érhető el. A textúra, amely akár 14 órán keresztül is tart, lenyűgözi az intenzív színviszonyokkal.

Art Deco Hosszantartó szemhéjtus (Long Lasting Liquid Liner) 1,5 ml
5 180 Ft

Finom nylon kefe segítségével könnyedén készíthetők pontos és egységes vonalat soha nem látott szín intenzitása. Gazdagon pigmentált és tartós textúra megőrizni a tökéletes megjelenés minden nap! Gyorsan száradó, piszok. Illatanyag mentes. .

Bobbi Brown (Long Wear Gel Eyeliner) 3 g
10 930 Ft 10 100 Ft

Kiárusítás

A Long Wear Gel Eyeliner Gel Eyeliner hosszú élettartamú, gazdag és megkülönböztető színekkel rendelkezik, hogy drámai megjelenést kölcsönözzen. Vízzáróak, nem repednek és nem elkenődnek, szemészeti szempontból is teszteltek.

Catrice (Liquid Liner) 1,7 ml
1 390 Ft

Zdůrazněte svoje oči v jediném okamžiku.  Speciální struktura a inovační jemný hrot tužky zajistí precizní a dlouhotrvající linku. .

Clinique Elég könnyű (Liquid Eyelining Pen) 0,67 g
6 860 Ft

Clinique Pretty Easy ceruza vonalak kifejezik a szemedet! Az intenzív pigmentációnak köszönhetően egész napig tart, nem reped és nem irritálja a szemet – szemészeti szempontból teszteltek. Ha vonzó és csábító pillantást keresel, ezt a vonalakat megteheti!.

Guerlain Hosszantartó szemhéjtus  La Petite Robe Noire (Roll´Ink Liner) 1 ml
7 980 Ft

A Guerlain hosszú távú La Petite Robe Noire szemceruza érzéki megjelenést és mélységet ad a szemednek. A vonalaknak egyedülálló csúcsa van egy kerék formájában, amellyel az abszolút kezdő is képes kezelni az alkalmazást. Gél textúra gyorsan szárad – az ultra fekete szín nagyon intenzív.

Loreal Paris Szemvonal Paradise Extatic Kajal 1,5 g-20%
3 170 Ft 2 530 Ft

Akció

Bemutatkozik egy új, ultra-krém szemkörnyék, amely akár 14 órán át tart. A vonal intenzív színe a drámai megjelenés tökéletes megteremtéséhez. Használja klasszikus éles vonal létrehozásához, vagy enyhén szórja el ecsettel, hogy megkapja a füst árnyék hatását. .

MAC Szemceruza Technakohl Liner 35 g-29%
7 000 Ft 4 910 Ft

Kiárusítás

A ceruza formájában készült szemvonalnak olyan krémösszetétele van, amely egyszerűen egyenletes eloszlást tesz lehetővé.