Gabriella Salvete Folyékony szemhéjtus Liquid Contour 4 ml
1 890 Ft 1 520 Ft

A Gabriella Salvete Contour Liquid folyékony szemhéjtus kihangsúlyozza a szem kontúrjait. Az emulzió speciális összetételének köszönhetően könnyű pontos és keskeny vonalat tud felvinni a szemhéjra, amely egész nap változatlanul tökéletes marad. .

Art Deco Hosszan tartó szemhéjtus (Long Lasting Liquid Liner) 0,6 ml
6 550 Ft 6 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hosszú élettartamú szemceruza izgatja az intenzív színéről és az alkalmazás könnyűségéről. A finom hegyű rugalmas csúcsnak köszönhetően pontos kontúr érhető el. A textúra, amely akár 14 órán keresztül is tart, lenyűgözi az intenzív színviszonyokkal.

Art Deco Hosszantartó szemhéjtus (Long Lasting Liquid Liner) 1,5 ml
5 380 Ft 4 780 Ft

Finom nylon kefe segítségével könnyedén készíthetők pontos és egységes vonalat soha nem látott szín intenzitása. Gazdagon pigmentált és tartós textúra megőrizni a tökéletes megjelenés minden nap! Gyorsan száradó, piszok. Illatanyag mentes. .

Clinique Elég könnyű (Liquid Eyelining Pen) 0,67 g
7 140 Ft 6 390 Ft

Clinique Pretty Easy ceruza vonalak kifejezik a szemedet! Az intenzív pigmentációnak köszönhetően egész napig tart, nem reped és nem irritálja a szemet – szemészeti szempontból teszteltek. Ha vonzó és csábító pillantást keresel, ezt a vonalakat megteheti!.

Dermacol Szemhéjtus Precise Eyeliner
1 880 Ft

Pontos és könnyű szempilla vonal megrajzolására még a kezdők számára is. A szempillák a szempillák közötti felvitelnek köszönhetően teltebbek. Gyorsan száradó textúra, amely selymes felületet hoz létre. .

Lavera Folyékony szemhéjtus 3,5 ml
2 320 Ft

Folyékony vonalak az egyszerű, pontos smink egy profi. A gyakorlati applikátor könnyen létrehozhat egy pontos, tökéletes vonal. Hosszan tartó formula tartalmaz kiegyensúlyozott keverékét tisztán természetes összetevők, kíméletes BIO tápláló virág kivonatok és szerves olajok.

Loreal Paris Flash Cat Eye by Superliner szemhéjtus (Eye Liner) 9 g
3 050 Ft 2 860 Ft

Superliner Flash Cat Eye – hosszan tartó szemhéjtus különleges sablonnal a könnyű felvitelért és a pontos vonal megrajzolásáért. Kiemeli a sminket és csábító tekintetet biztosít. Fekete pigmenteggel gazdagított, flexibilis applikátorral rendelkező szemhéjtus, amely megkönnyíti a sminkelést.

Loreal Paris Szemvonal Paradise Extatic Kajal 1,5 g
3 290 Ft 3 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bemutatkozik egy új, ultra-krém szemkörnyék, amely akár 14 órán át tart. A vonal intenzív színe a drámai megjelenés tökéletes megteremtéséhez. Használja klasszikus éles vonal létrehozásához, vagy enyhén szórja el ecsettel, hogy megkapja a füst árnyék hatását. .

Makeup Revolution Szemhéjtus Flick and Go Eyeliner 1,2 ml
2 570 Ft 2 470 Ft

Ha olyan szemhéjtust keres, amely könnyen alkalmazható és egyedi csúccsal rendelkezik, akkor ne keresse tovább – bemutatjuk az egyedi Flick and Go szemhéjtust. Segítségével egy mozdulattal létrehozhatja a tökéletes vonalat. .

Makeup Revolution Szemhéjtus Super Flick (Eyeliner) 4,5 ml
2 570 Ft 2 270 Ft

A Super Flick ultra fekete szemhéjtus segítségével vékony vagy vastag vonalakat hozhat létre. A rugalmas csúcs megkönnyíti a tökéletes vonal létrehozását, a tartós összetétel pedig gond nélkül biztosítja a kitartást egész nap. .

Maybelline Collosal Big Shot Volum Express kozmetikai ajándékcsomag
4 800 Ft

A készlet tartalmazza: Szempillaspirál a maximális mennyiségért és a szempilla meghosszabbításához Collosal Big Shot Volum Express 9,5 ml Master Precise (folyékony szemceruza) – fekete 1 ml „Figyelem: Sajnáljuk, a Kolosszális szempillaspirálot a fizikai csomagoláson ábrázoltuk.