Art Deco Hosszantartó szemhéjtus (Long Lasting Liquid Liner) 1,5 ml
4 880 Ft

Finom nylon kefe segítségével könnyedén készíthetők pontos és egységes vonalat soha nem látott szín intenzitása. Gazdagon pigmentált és tartós textúra megőrizni a tökéletes megjelenés minden nap! Gyorsan száradó, piszok. Illatanyag mentes. .


Bobbi Brown (Long Wear Gel Eyeliner) 3 g
10 350 Ft

9 830 Ft

Akció

A Long Wear Gel Eyeliner Gel Eyeliner hosszú élettartamú, gazdag és megkülönböztető színekkel rendelkezik, hogy drámai megjelenést kölcsönözzen. Vízzáróak, nem repednek és nem elkenődnek, szemészeti szempontból is teszteltek.


Bobbi Brown (Long-Wear Liquid Liner) 1,6 ml
11 900 Ft

11 300 Ft

Akció

A hosszú élettartamú folyékony bélés hosszú élettartamú vonalvezetés krómozott megjelenést kölcsönöz a megjelenésnek. Nem mormognak, és egész napig tarthatnak. Ha nagy intenzitást és hatást keres, akkor ezeket a szemvonalakat az Ön számára hozza létre.


Clarins (Waterproof Gel Eyeliner)
9 960 Ft

A gél szemceruza a teljes 12 órában hibátlan marad. Ez lehetővé teszi klasszikus és füstös smink készítését.


Clinique Elég könnyű (Liquid Eyelining Pen) 0,67 g
6 500 Ft

Clinique Pretty Easy ceruza vonalak kifejezik a szemedet! Az intenzív pigmentációnak köszönhetően egész napig tart, nem reped és nem irritálja a szemet – szemészeti szempontból teszteltek. Ha vonzó és csábító pillantást keresel, ezt a vonalakat megteheti!.


Guerlain (Eye-Liner) 5 ml
8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az intenzív színű szemek tökéletes partnere a szempillaspirálnak. Az applikátort kalligrafikus tollhoz hasonlóan fejlesztették ki, hogy pontos, mégis egyszerűen alkalmazható legyen.


Guerlain Hosszantartó szemhéjtus  La Petite Robe Noire (Roll´Ink Liner) 1 ml
7 560 Ft

6 430 Ft

Akció

A Guerlain hosszú távú La Petite Robe Noire szemceruza érzéki megjelenést és mélységet ad a szemednek. A vonalaknak egyedülálló csúcsa van egy kerék formájában, amellyel az abszolút kezdő is képes kezelni az alkalmazást. Gél textúra gyorsan szárad – az ultra fekete szín nagyon intenzív.


Guerlain Szemfix  L´Art Du Trait (Precision Felt Eyeliner) 1 ml
6 500 Ft

5 850 Ft

Akció

A Eye Fix L´Art Du Trait a Guerlain által bemutatott szemceruza látható. A szemek pontos és könnyen felhúzható szempilla vonalat kínálnak. A nagyon intenzív színnek tartós hatása van – élvezze a szem sminket a L´Art Du Trait-szal. .


Loreal Paris Flash Cat Eye by Superliner szemhéjtus (Eye Liner) 9 g
2 650 Ft

Superliner Flash Cat Eye – hosszan tartó szemhéjtus különleges sablonnal a könnyű felvitelért és a pontos vonal megrajzolásáért. Kiemeli a sminket és csábító tekintetet biztosít. Fekete pigmenteggel gazdagított, flexibilis applikátorral rendelkező szemhéjtus, amely megkönnyíti a sminkelést.


Loreal Paris Szemvonal Paradise Extatic Kajal 1,5 g
2 980 Ft

Bemutatkozik egy új, ultra-krém szemkörnyék, amely akár 14 órán át tart. A vonal intenzív színe a drámai megjelenés tökéletes megteremtéséhez. Használja klasszikus éles vonal létrehozásához, vagy enyhén szórja el ecsettel, hogy megkapja a füst árnyék hatását. .


MAC Szemceruza Technakohl Liner 35 g
6 640 Ft

6 170 Ft

Akció

A ceruza formájában készült szemvonalnak olyan krémösszetétele van, amely egyszerűen egyenletes eloszlást tesz lehetővé.


Makeup Revolution (Revolution Amazing Eyeliner) 3ml
650 Ft

A csodálatos folyadékszemű szemceruza vonalak intenzíven hangsúlyozzák gazdag textúrájukat, és kifinomult megjelenést adnak nekik. Nagyra értékelik a sportot, vagy például a forró nyári napokon. A vonalak nem piszkosak és egész napig tartanak.