Alcina (Eye Gel) 15 ml
7 150 Ft

První pomoc při oteklých víčkách! Oční gel Alcina zbaví otoků a zároveň zajistí osvěžení a hydrataci očnímu okolí. Mimo to také zjemňuje první mimické vrásky kolem očí.


( Anti-Ageing Eye Contour Gel) 30 ml
16 130 Ft

A ránctalanító szemgélt természetes olívaolajon alapozza, kitölti a finom szemhéjat és táplálja a bőrt a szem körül. Javítja a bőr rugalmasságát és elősegíti a vérkeringést. Jelentősen csökkenti a ráncokat és stimulálja saját hialuronsav termelését, amely finom vonalakat lágyít.


Decléor Hydra Floral (Eye Gel Cream) 15 ml
9 540 Ft

A szemkrém gél alaposan hidratálja és védi a szem területét. Ez megnyugtatja és enyhíti a duzzanatot és biztosítja a bőre számára a szükséges gondosságot.


Juvena Szemkörnyékápoló gél (R&C Lifting Eye Gel) 15 ml
13 910 Ft

Emelés Intenzív látható simító, feszesítő és ki a bőr a szem körül. Úgy tervezték, a nők keresnek a lift kezelés a szem környékét, a nők, akik szeretnék, hogy felderül és feszesíti a bőrt a szem körül. Csökkenti a finom vonalak és ráncok.


Le Petit Olivier Élénkítő szemkörnyékápoló gél (Gel Contour) 15 ml
3 800 Ft

Könnyű, élénkítő szemgél lesz a nélkülözhetetlen gondozás. Nemcsak csökkenti a szemek körüli duzzanatot, hanem láthatóan csökkenti és kiegyenlíti a ráncokat, és a szemkörnyéke is friss marad, fáradtság nélkül. Nem hagy ragadós érzést a bőrére, amit értékelni fog.


Payot A ( My Payot Regard) 15 ml-es
8 610 Ft

Könnyű szemgélt dúsított finom gyöngyház azonnal kisimítja és ragyogóvá fáradt bőrt a szem körül. Ezen kívül csökkenti a duzzanatot és a sötét karikák a szem alatt. .


Primavera Nyugtató Eye Roll-On 12 ml Neroli Cassis
8 690 Ft

Nyugtató Eye Roll-on egy kis tubičce hogy azonnal felfrissíti a fáradt szemet és megszabadítani őket a nem kívánt sötét karikák és a duzzanatot. Apró csomag ideális utazáshoz!.