Garnier Simítása szem maszk kókusz víz és a hialuronsav (Eye Tissue Mask) 6 g
870 Ft 810 Ft

Garnier bemutatja az új szemmaszkot, amely intenzíven hidratálja a szem területét, simítja a finom ráncokat (1), és segít csökkenteni a szemek és a körök szem láthatóságát. Kókuszvizet tartalmaz, amely számos jótékony anyagot tartalmaz, és ismert jótékony hatásáról és hialuronsavról ismert.

Clarins Hydra Essentiel (Hydrating Eye Mask) 30 ml
12 740 Ft 12 210 Ft

A hidratáló szemhéjárnyaló krém-gél textúrával tökéletesen kitölti a finom vonalakat, lágyítja a szemet, eltávolítja a fáradtság és a sötét karikák jeleit a szeme alatt. Az eredmény nyugodt és friss lesz.

Eisenberg (Masque Creme) 30 ml
32 160 Ft 28 590 Ft

Maska na oči efektivně redukuje vrásky a tmavé kruhy pod očima už během jediné aplikace. Dokonale regeneruje unavené oční okolí a bojuje proti stárnutí. Nechte se hýčkat i vy!.

Revolution Skincare Alvómaszk Angry Mood Soothing 1 db
3 660 Ft 3 500 Ft

A jó alvás elengedhetetlen a szép bőrhöz. Hiánya súlyosbíthatja a már létező problémákat és fokozhatja a stresszt, ami a szem alatti sötét karikák, finom ráncok kialakulásához vezet. Ez a kétoldalas alvómaszk segít zavartalan 8 órás alvásban.

Sisley Maszk szemkörnyékápoló (szemkörnyék maszk) 30 ml
31 430 Ft

A szem körüli bőr nagyon vékony (körülbelül 3–5-szor vékonyabb, mint más részein az arcon), és így a szemkörnyék nagyon érzékeny és sérülékeny. Keringési és nyirokrendszeri ezekben a részekben már emellett öregszünk fékezését, ami gyakori a sötét karikákat és duzzanatokat.