Garnier Simítása szem maszk kókusz víz és a hialuronsav (Eye Tissue Mask) 6 g
790 Ft

Garnier bemutatja az új szemmaszkot, amely intenzíven hidratálja a szem területét, simítja a finom ráncokat (1), és segít csökkenteni a szemek és a körök szem láthatóságát. Kókuszvizet tartalmaz, amely számos jótékony anyagot tartalmaz, és ismert jótékony hatásáról és hialuronsavról ismert.


Clarins Hydra Essentiel (Hydrating Eye Mask) 30 ml
11 310 Ft

A hidratáló szemhéjárnyaló krém-gél textúrával tökéletesen kitölti a finom vonalakat, lágyítja a szemet, eltávolítja a fáradtság és a sötét karikák jeleit a szeme alatt. Az eredmény nyugodt és friss lesz.


Le Chaton Fiatal szemek szemkörnyékápoló kendő - csomagolás 10 x 2,5 g-21%
5 050 Ft

3 980 Ft

Akció

Kényelmes csomagolás és azonnali enyhülést szem környékét. Skin Eye Mask hozzáfűzi a lágyság és a friss, fiatalos megjelenést, a nyugalom és hozzáteszi létfontosságú egyensúlyt. Növeli a bőr ellenálló képességét a szabad gyökökkel szemben, és lassítja az öregedési folyamatot.


Tony Moly Eye Brightening Mask Panda álom (Eye Patch) 2 ml
1 320 Ft

Újdonság

Szemmaszk, amely intenzíven hidratálja a szemterületet, de főleg megvilágítja azt. Az aminosavakban gazdag bambuszkivonatnak köszönhetően tökéletesen megvilágítja a szemet körülvevő egész bőrt. Ezenkívül megszünteti a sötét köröket, valamint a finom vonalakat.