Shiseido Brow InkTrio szemöldökceruza 0,31 g
9 090 Ft 7 490 Ft

Szemöldök toll A Brow InkTrio egy luxus kozmetikai termék, amely nemcsak ceruzát, hanem szemöldökporot és kiváló minőségű ecsetet is tartalmaz. Vele együtt játszani és a szemöldökét játszani a kívánt formában.

Alcina (Perfect Eyebrow Styler)
3 510 Ft 2 870 Ft

A szemöldök ceruza pontosan meghatározza a szemöldökét, fokozza a színét és erősíti a megjelenését.

Art Deco Szemöldök ceruza (Eye Brow Pencil) 1,1 g
1 900 Ft 1 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szemceruza tökéletesen illusztrálja a szem smink. Hosszantartó textúra tart szemöldök hosszú órákon át, anélkül, hogy homályos. Választható több természetes árnyalatokat, szép összhang – sem túl lágy, se túl kemény. Illatanyag mentes. .

Art Deco Szemöldök ceruza szemöldökformázó kefével (Eye Brow Designer) 1 g
3 940 Ft 3 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szemceruza tökéletesen illusztrálja a szem make-up és integrált kefe segítségével megfelelő módon állítsa be a szemöldök. Hosszantartó textúra tart szemöldök hosszú órákon át, anélkül, hogy homályos. Választható több természetes árnyalatokat, szép összhang. Illatanyag mentes. .

Art Deco Szemöldök púder (Eye Brow Powder) 0,8 g
2 050 Ft 1 830 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Por Brow praktikus cserélhető patronok be a mágneses mezőben ! Hála a finom por teszi a szemöldök nézd hihetetlenül következetes és természetesen. Shades közöttük lehet kombinálni, hogy elérjék a tökéletes szín az Ön számára.

Art Deco Szemöldökformázó toll (Eye Brow Color Pen) 1,1 ml
3 940 Ft 3 790 Ft

Folyékony toll szemöldök kefe pontossággal, hogy töltse ki az üres a szemöldökét. Félig átlátszó textúrát ad egy teljesen természetes megjelenés és tökéletesen meghatározott szemöldökét. Több alkalmazás fokozza a színt. Tartósítószer nélkül és illatanyagok. .

Catrice (Eyebrow Set) 4 g
1 520 Ft

A készlet tökéletes a tökéletesen alakú szemöldökig. Az egész készlet tartalmaz egy csipesszel, ecsettel és tükörrel, valamint két porfestékkel a világosabb és sötétebb szemöldökekhez a természetes színe szerint. Gondoskodjon a természetes szemöldök megjelenéséről. .

Catrice Szemöldök ceruza Stylist 1.6 g
1 020 Ft 960 Ft

A szemöldök finom megjelenést kölcsönöz az arcodnak. A szemöldökceruza egy porszerű textúrával természetesen elősegíti és feltöri a szemöldökét.

Dior Sourcils Poudre szemöldök ceruza (Powder Eyebrow Pencil) 1,2 g
8 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szemceruza tökéletesen kiemelje, és szépíteni a szemöldökét, és ad egy természetes textúrázott megjelenés. Finoman porított jó szerkezetű alkalmazni, és az egyes árnyalatok vannak kialakítva a legvalószínűbb árnyalatú haj, ami úgy néz ki, nagyon természetes.

Estée Lauder Szemöldökceruza Brow Enhancer(Eye Brow Color Pen) 1,4 ml
11 660 Ft

Folyékony szemöldöktoll pontos ecsettel, amely kitöltheti a szemöldök hiányos helyeit. Teljesen természetes megjelenést biztosít, és tökéletesen meghatározza a szemöldökét. A többszörös alkalmazás fokozza a színt. Ezenkívül a csúcsos alakjának köszönhetően az alkalmazás nagyon egyszerű és gyors.

Guerlain Szemöldök ceruza (Eyebrow Pencil) 0,35 g
8 360 Ft 6 730 Ft

Guerlain szemöldök ceruzája pontosan meghatározza a szemöldökét, fokozza a színt és kiemeli a tekintetét. Segítségével tökéletes szemöldök megjelenését érheti el. Kétoldalas, krémes textúrájú és praktikus kefe szemöldök fésülésére.

Helena Rubinstein (Eyebrow Pencil) 1,05 g
7 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szemöldök ceruza szemöldök ceruza kettős funkcióval lehetővé teszi, hogy tökéletesen ápolt szemöldökét készítsen. .

Lancome Szemceruza Brow Define Pencil 0,09 g
8 740 Ft

Újdonság

Egy ecsettel ellátott szemöldökceruza pontosan alakítja a szemöldökét, és segít abban, hogy tökéletesen formázott és ápolt legyen. Biztosan értékelni fogja tartós és vízálló összetételét. Vékony hegye tökéletesen utánozza a szálakat. .

Makeup Revolution Precíziós (Precise Brow Pencil) 0,05 g
1 710 Ft

Vágyakozik a pontos szemöldökre? Ezután nyúljon hozzá ehhez a dupla hegyű ceruzához – az egyik végén egy rendkívül finom ceruza hozza létre a meghatározott szőrszálakat, a másik oldalon kefe, hogy beállítsa a szemöldökét a kívánt alakra, és eltávolítsa a felesleges színt.