Shiseido Brow InkTrio szemöldökceruza 0,31 g-41%
8 680 Ft 5 070 Ft

Akció

Szemöldök toll A Brow InkTrio egy luxus kozmetikai termék, amely nemcsak ceruzát, hanem szemöldökporot és kiváló minőségű ecsetet is tartalmaz. Vele együtt játszani és a szemöldökét játszani a kívánt formában.

Art Deco Szemöldök púder (Eye Brow Powder) 0,8 g
1 970 Ft

Por Brow praktikus cserélhető patronok be a mágneses mezőben ! Hála a finom por teszi a szemöldök nézd hihetetlenül következetes és természetesen. Shades közöttük lehet kombinálni, hogy elérjék a tökéletes szín az Ön számára.

Art Deco Szemöldökformázó toll (Eye Brow Color Pen) 1,1 ml
3 390 Ft

Folyékony toll szemöldök kefe pontossággal, hogy töltse ki az üres a szemöldökét. Félig átlátszó textúrát ad egy teljesen természetes megjelenés és tökéletesen meghatározott szemöldökét. Több alkalmazás fokozza a színt. Tartósítószer nélkül és illatanyagok. .

Makeup Revolution Precíziós (Precise Brow Pencil) 0,05 g
1 390 Ft

Vágyakozik a pontos szemöldökre? Ezután nyúljon hozzá ehhez a dupla hegyű ceruzához – az egyik végén egy rendkívül finom ceruza hozza létre a meghatározott szőrszálakat, a másik oldalon kefe, hogy beállítsa a szemöldökét a kívánt alakra, és eltávolítsa a felesleges színt.

Pupa (Eyebrow Definition Waterproof Cream) 2.7 ml
5 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szemöldök krém segít kialakítani a tökéletes szemöldök megjelenést. A szintetikus krémszínű pigmentek ellenállnak a ráncoknak, és természetes megjelenést kölcsönöznek.

Alcina (Perfect Eyebrow Styler)
3 390 Ft

A szemöldök ceruza pontosan meghatározza a szemöldökét, fokozza a színét és erősíti a megjelenését.

Art Deco Szemöldök ceruza (Eye Brow Pencil) 1,1 g
1 830 Ft

Szemceruza tökéletesen illusztrálja a szem smink. Hosszantartó textúra tart szemöldök hosszú órákon át, anélkül, hogy homályos. Választható több természetes árnyalatokat, szép összhang – sem túl lágy, se túl kemény. Illatanyag mentes. .

Catrice (Eyebrow Set) 4 g
1 460 Ft

A készlet tökéletes a tökéletesen alakú szemöldökig. Az egész készlet tartalmaz egy csipesszel, ecsettel és tükörrel, valamint két porfestékkel a világosabb és sötétebb szemöldökekhez a természetes színe szerint. Gondoskodjon a természetes szemöldök megjelenéséről. .

Catrice Szemöldök ceruza Stylist 1.6 g
980 Ft

A szemöldök finom megjelenést kölcsönöz az arcodnak. A szemöldökceruza egy porszerű textúrával természetesen elősegíti és feltöri a szemöldökét.

Dior Sourcils Poudre szemöldök ceruza (Powder Eyebrow Pencil) 1,2 g
8 900 Ft

Szemceruza tökéletesen kiemelje, és szépíteni a szemöldökét, és ad egy természetes textúrázott megjelenés. Finoman porított jó szerkezetű alkalmazni, és az egyes árnyalatok vannak kialakítva a legvalószínűbb árnyalatú haj, ami úgy néz ki, nagyon természetes.

Guerlain Szemöldök ceruza (Eyebrow Pencil) 0,35 g
8 060 Ft

Guerlain szemöldök ceruzája pontosan meghatározza a szemöldökét, fokozza a színt és kiemeli a tekintetét. Segítségével tökéletes szemöldök megjelenését érheti el. Kétoldalas, krémes textúrájú és praktikus kefe szemöldök fésülésére.

Helena Rubinstein (Eyebrow Pencil) 1,05 g
7 060 Ft 6 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szemöldök ceruza szemöldök ceruza kettős funkcióval lehetővé teszi, hogy tökéletesen ápolt szemöldökét készítsen. .

Loreal Paris Brow Artist (High Contour) 10 g-20%
3 500 Ft 2 800 Ft

Akció

A szemöldök formálása és kiemelése soha nem volt könnyebb! A L´Oréal Paris bemutatja a Brow Artist High Contour-t, mely egy fényesebb és egy szemöldök ceruzát tartalmaz. Több mint egy tökéletesen definiált szemöldök. Könnyedén kialakítva és kiemelve, a szemöldök formázásához és kitöltéséhez.