Alcina (Perfect Eyebrow Styler)
3 180 Ft

A szemöldök ceruza pontosan meghatározza a szemöldökét, fokozza a színét és erősíti a megjelenését.


Art Deco Szemöldök ceruza (Eye Brow Pencil) 1,1 g
1 720 Ft

Szemceruza tökéletesen illusztrálja a szem smink. Hosszantartó textúra tart szemöldök hosszú órákon át, anélkül, hogy homályos. Választható több természetes árnyalatokat, szép összhang – sem túl lágy, se túl kemény. Illatanyag mentes. .


Art Deco Szemöldök púder (Eye Brow Powder) 0,8 g
1 850 Ft

Por Brow praktikus cserélhető patronok be a mágneses mezőben ! Hála a finom por teszi a szemöldök nézd hihetetlenül következetes és természetesen. Shades közöttük lehet kombinálni, hogy elérjék a tökéletes szín az Ön számára.


Art Deco Szemöldökformázó toll (Eye Brow Color Pen) 1,1 ml
3 180 Ft

Folyékony toll szemöldök kefe pontossággal, hogy töltse ki az üres a szemöldökét. Félig átlátszó textúrát ad egy teljesen természetes megjelenés és tökéletesen meghatározott szemöldökét. Több alkalmazás fokozza a színt. Tartósítószer nélkül és illatanyagok. .


Dior Sourcils Poudre szemöldök ceruza (Powder Eyebrow Pencil) 1,2 g
6 870 Ft

Szemceruza tökéletesen kiemelje, és szépíteni a szemöldökét, és ad egy természetes textúrázott megjelenés. Finoman porított jó szerkezetű alkalmazni, és az egyes árnyalatok vannak kialakítva a legvalószínűbb árnyalatú haj, ami úgy néz ki, nagyon természetes.


Guerlain Szemöldök ceruza (Eyebrow Pencil) 0,35 g
7 580 Ft

Újdonság

Guerlain szemöldök ceruzája pontosan meghatározza a szemöldökét, fokozza a színt és kiemeli a tekintetét. Segítségével tökéletes szemöldök megjelenését érheti el. Kétoldalas, krémes textúrájú és praktikus kefe szemöldök fésülésére.


Loreal Paris Brow Artist (High Contour) 10 g
3 320 Ft

A szemöldök formálása és kiemelése soha nem volt könnyebb! A L´Oréal Paris bemutatja a Brow Artist High Contour-t, mely egy fényesebb és egy szemöldök ceruzát tartalmaz. Több mint egy tökéletesen definiált szemöldök. Könnyedén kialakítva és kiemelve, a szemöldök formázásához és kitöltéséhez.


Pupa (Eyebrow Definition Waterproof Cream) 2.7 ml
4 630 Ft

A szemöldök krém segít kialakítani a tökéletes szemöldök megjelenést. A szintetikus krémszínű pigmentek ellenállnak a ráncoknak, és természetes megjelenést kölcsönöznek.


Pupa Vízálló (True Eyebrow Pencil Waterproof) 1.08 g
4 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A vízálló Pupa szemöldök toll hosszú élettartamú ceruzával, kitöltő hatással. Ez egy merész és erősen pigmentált kompozíció, amely szemöldökkel keveredik és tökéletesen kiszáradja az első löketből.


Shiseido Brow InkTrio szemöldökceruza 0,31 g
8 250 Ft

Szemöldök toll A Brow InkTrio egy luxus kozmetikai termék, amely nemcsak ceruzát, hanem szemöldökporot és kiváló minőségű ecsetet is tartalmaz. Vele együtt játszani és a szemöldökét játszani a kívánt formában.