L’Oréal Brow Artist (High Contour) 10 g (árnyalat 102 Cool Blond)

Márka: L’Oréal Katalógus száma: 100002662099

Közvetlenül partnerünktől

L’Oréal Brow Artist (High Contour) 10 g (árnyalat 102 Cool Blond)

A szemöldök formálása és kiemelése soha nem volt könnyebb! A L´Oréal Paris bemutatja a Brow Artist High Contour-t, mely egy fényesebb és egy szemöldök ceruzát tartalmaz. Több mint egy tökéletesen definiált szemöldök. Könnyedén kialakítva és kiemelve, a szemöldök formázásához és kitöltéséhez. További információ

3080

3 080 Ft ÁFA-val együtt

A partner raktárán

A termék jelenleg külső beszállítói raktárban van. Várható beérkezés ideje 1-3 munkanap.

Prémium szállítással Budapestre várhatóan :2019.02.22.

Ezeket a termékeket Partnerünkön keresztül értékesítjük. A szállítási feltételek eltérőek lehetnek az általánostól. Bővebben

Partnerünk általi értékesítés

A termék partnerünk raktárában elérhető és készen áll a kiszállításra. A vásárlási folyamat teljesen ugyanaz, mint a korábban megszokott. Gondoskodunk a teljes megrendelésről, kommunikációról és szükséges panaszkezelésről. Különbség csak a szállításban van. A termékek a partnerünk különálló raktárából, a partnerünk által megbízott futárszolgálattal történik, ezért a termékek átvételi pontjainkon történő átvételére nincs lehetőség.

Az ajánlott termékek a következő matricával vannak ellátva: Közvetlenül partnerünktől

Leírás

Termékleírás

A szemöldök formálása és kiemelése soha nem volt könnyebb! A L´Oréal Paris bemutatja a Brow Artist High Contour-t, mely egy fényesebb és egy szemöldök ceruzát tartalmaz. Több mint egy tökéletesen definiált szemöldök. Könnyedén kialakítva és kiemelve, a szemöldök formázásához és kitöltéséhez. Brilliance, hogy kiemelje a boltozat a szemöldök. Megvan a tökéletes szemöldök a zsebében!

alakítja és feltöri a szemöldökét
kiemeli a szemöldökét
egyszerű alkalmazás

Vastag formázás és a szemöldök feltöltése a kívánt alaknak megfelelően. Alkalmazza a fényesítőt a boltozatra a szemöldök alatt, hogy még jobban kiemelje.

definiálja a szemöldökét

kiemeli a szemöldökét

Van egy vékony pont a pontos és egyszerű alkalmazáshoz

Hogyan kell használni: Vastag formázás és a szemöldök feltöltése a kívánt alaknak megfelelően. Alkalmazza a fényesítőt a boltozatra a szemöldök alatt, hogy még jobban kiemelje.

Paraméterek

%2% paraméterei

Árnyalat 102 Cool Blond

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.