Sisley (3 In 1 Brow Architect Pencil) Phyto Sourcils Design (3 In 1 Brow Architect Pencil) 2 x 0,2 g (árnyalat Châtain)

Sisley (3 In 1 Brow Architect Pencil) Phyto Sourcils Design (3 In 1 Brow Architect Pencil) 2 x 0,2 g (árnyalat Châtain)

Száma: 7516460
Közvetlenül partnerünktől
3-in-1 szemöldök ceruza Phyto Sourcils Design elrejti a 3 alkatrészt. 3 lépésben a szemöldök cserzett, definiált és kiemelt. Hosszú élettartamot biztosít a szemöldökének. A kefe kombinálja a szemöldökét, a háromszög alakú szemöldök hegyét határozza meg, beállítja és kitölti. További információ
15 730 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2023.2.02 - 2023.2.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7516460

Leírás

3-in-1 szemöldök ceruza Phyto Sourcils Design elrejti a 3 alkatrészt. 3 lépésben a szemöldök cserzett, definiált és kiemelt. Hosszú élettartamot biztosít a szemöldökének. A kefe kombinálja a szemöldökét, a háromszög alakú szemöldök hegyét határozza meg, beállítja és kitölti. A szemöldök alatt a kiemelőt a szemöldök smink és a szem fokozásának fokozása érdekében alkalmazzák. Ezzel a ceruzával a leghatékonyabb a legintenzívebb megjelenéshez a hangulat szerint. Szemészeti felügyelet mellett tesztelték, nem romlik és egész nap tökéletes.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.