Refectocil szemöldök- és szempillafesték15 ml
1 650 Ft 1 410 Ft

Akció

Kívánt színre festi a szempillákat és a szemöldököt. Egy tubus15 ml festéket tartalmaz. Egyszeri használatra, a festék aktiválásához 2 cm festék és körülbelül 10 csepp 3% oxidációs anyag szükséges. A festéket pl.   Refectocil tálkában is kikeverheti. Az oxidálószer nem része a csomagnak.

Refectocil Festék szemöldökre és szempillára Sensitive 15 ml
2 000 Ft

A RefectoCil Sensitive Gel Colors végül tökéletes szempillát és szemöldökfestést biztosít a legérzékenyebb szemekre és bőrre. A RefectoCil Senstive-t külön-külön felvisszük, kb. 3–5 perc elteltével törlőkendővel eltávolítjuk és a Gel-vel (kb. 2 percig) dörzsöljük.

Art Deco Műszempilla ragasztóval 14 (Eyelashes)
3 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Strip szempillák tökéletes nő gyér szempillák, vagy nélkülük. Könnyen alkalmazható, és vegye le, és tudod használni őket újra és újra. .

Ardell Műszempilla ragasztó 3,5 g
2 280 Ft

Minőségi ragasztó műszempillák klaszterekben. Színtelen vagy fekete ragasztó, amely vízálló, viszünk fel a gyökereit műszempillák.

Art Deco Mágneses műszempilla (Magnetic Lashes)
6 870 Ft

Az Artdeco márkájú mágneses algák Artdeco egy bájos kinézet létrehozásában! Kiváló minőségű szintetikus szálakból állnak, és beépített mágneseket tartalmaznak, amelyek vonzzák egymást.

Credo Solingen Csipesz 9 cm hosszú
4 290 Ft

A csipesz, amellyel örömmel dolgozik, ez egy csapda a Credo Solingen . Ez népszerű a csiszolt és modern kialakításnak köszönhetően. Kiváló minőségű INOX fémből és különleges felületkezelésből is készül.

Credo Solingen Technics csipesz 9 cm
4 290 Ft

A gyönyörű Technics design mellett egy csipesz, amellyel örömmel dolgozhat. Ez népszerű a csiszolt és modern kialakításnak köszönhetően. Kiváló minőségű INOX fémből és speciális felületkezelésből készül.

Dermacol (Waterproof Eyebrow Mascara) 4,5 ml
2 480 Ft 2 060 Ft

A vízálló szempillaspirál a szemöldök kiemelésére és beállítására szolgál. Az egyedülálló szempillaspirál egy speciálisan tervezett kefe segítségével gyorsan és egyszerűen megmossa a szemöldökét, beállíthatja és javíthatja az egészet. A szemöldökét ragadja meg anélkül, hogy szépen foganá.

Estée Lauder (Little Black Primer) 6 ml
7 670 Ft 7 010 Ft

Akció

Az alga tónusos alapozója azonnal megszorozza a szempillák mennyiségét és hosszát, megemeli a szempillákat, és segít elviselni a hosszabb forgást.

Loreal Paris Brow Artist Micro Tattoo 2 g
3 720 Ft

A szemöldök szemöldöke a szemöldökét színezi, és megjavítja alakját. Mini kefe biztosítja a szükséges tömegmennyiség alkalmazását. Az azonnali hatás, amely 3 napig szemöldököt alkot. Ez a mikroblade technikán alapul, amely eddig csak a szalonokban volt elérhető. .

Pupa (Eyebrow Fixing Gel) 4 ml
4 230 Ft

Pupa szemöldök átlátszó báb fűző géllel is hasznos segítséget nyújt a korrigált és rögzített szemöldöknek a nap folyamán. Egy átlátszó, friss, könnyű és nem ragadós textúra tapad a szemöldökre, és tökéletesen rögzíti.