Makeup Revolution Szappan szemöldökre (Soap Brow) 5 g
2 540 Ft 2 100 Ft

Szeretne dús, beállított és vizuálisan vastagabb szemöldökét elérni? Próbálja ki a Revolution szappant szemöldökre! Egy hollywoodi trükk ihlette, hogy szappannal lehessen rögzíteni a szemöldököt. Ez egy egyszerűbb és elegánsabb változat ahhoz, hogy gyönyörű szemöldököt hozhasson létre.

Andmetics Szemöldökformázó gyantacsík nőknek (Brow Wax Strips For Women)
3 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szőrtelenítő csíkok biztosítja a könnyű kialakítására egy kívánt alakú szemöldök, ha a 2/3 és a 1/3 vannak felfelé lefelé. Eltávolítja az összes nem kívánt szőr gyorsan és egyszerűen. A csomag magában foglalja a 4 szőrtelenítő szalagban (mindig mind a szem és az orrnyereg terület) és a 4.

Maybelline Vízálló szemöldök gél Tattoo Studio (Brow Waterproof Gel) 6,8 ml-26%
3 800 Ft 2 810 Ft

Akció

Vízálló szemöldökzselé hosszantartó hatású, akár 2 napon keresztül is. Különleges kompozíció, amely biztosítja a tartós tartósságot, nem okoz voltokat a ruhán, nem kenődik szét. A szemöldök színének feltöltésére. egyszerű alkalmazás, Nagyon ellenálló hatás. Tökéletesen kitölti a szemöldököt.

Ardell Műszempilla ragasztó 3,5 g
2 340 Ft

Minőségi ragasztó műszempillák klaszterekben. Színtelen vagy fekete ragasztó, amely vízálló, viszünk fel a gyökereit műszempillák.

Barry M Szemöldök gél Take a Brow (Shape & Define Brow Gel) 10,5 ml
3 010 Ft

Átlátszó gél, amellyel tökéletes szemöldököt hoz létre. Segít beállítani a szemöldökét a kívánt formára, majd rögzíteni. A spirál alakú, szempillaspirálra emlékeztető applikátor olyan pillákat is megfog, amelyekről nem is tudta, hogy léteznek!
Ez természetes és dús hatást eredményez. .

Chanel Tartós Gel Gel Le Gel (Longwear Eyebrow Gel) 6g
13 570 Ft

Hosszú élettartamú Gel Gel Le Gel Sourcils gyorsan és egyszerűen rögzíti a szemöldökét, és tökéletesen kiemeli azt. Segítségével a szemöldökét tökéletesen alakítja, segít meghatározni és rögzíteni a szemöldökét. A praktikus kefe könnyen használható.

Refectocil Saline Solution sóoldattal a zsír eltávolítására
1 800 Ft 1 650 Ft

Fiziológiai (sóoldat) oldatos tökéletes, gyors és kíméletes eltávolítása az összes zsíros szennyeződések mielőtt végleges festés szempilla és szemöldök és szempilla. Alkalmazása után a hagyományos elválasztó szemek általában marad a felső szemhéj olajos maradványok.