Art Deco (Eye Brow Filler) 10 ml
3 850 Ft

A szemöldök-kitöltő gél nagyszerű természetes megjelenést kölcsönöz a szemöldökének, és fedezi a hiányosságokat és az üres tereket. .


BeautyLash Szemöldöknövelő szérum (Eyebrow Booster) 4 ml
25 670 Ft

A szérum jelentősen vastagabb, szélesebb és sötétebb szemöldök. BeautyLash Szemöldök Booster hatékonyan elősegíti a növekedést és vytrhaného vékony szemöldökét. Az alapot a szérum, a bioaktív szer gyógyászati ​​korall Trsovníku ami természetesen aktiválja a növekedés a szemöldök.


Credo Solingen Csipesz 9 cm hosszú
3 850 Ft

A csipesz, amellyel örömmel dolgozik, ez egy csapda a Credo Solingen . Ez népszerű a csiszolt és modern kialakításnak köszönhetően. Kiváló minőségű INOX fémből és különleges felületkezelésből is készül.


Credo Solingen Technics csipesz 9 cm
3 850 Ft

A gyönyörű Technics design mellett egy csipesz, amellyel örömmel dolgozhat. Ez népszerű a csiszolt és modern kialakításnak köszönhetően. Kiváló minőségű INOX fémből és speciális felületkezelésből készül.


Pupa (Eyebrow Fixing Gel) 4 ml
3 800 Ft

Pupa szemöldök átlátszó báb fűző géllel is hasznos segítséget nyújt a korrigált és rögzített szemöldöknek a nap folyamán. Egy átlátszó, friss, könnyű és nem ragadós textúra tapad a szemöldökre, és tökéletesen rögzíti.


Pupa (Eyebrow Plumping Gel) 4 ml
3 800 Ft

3 430 Ft

Akció

A szemöldök gél a vastagabb szemöldök hatását, természetes megjelenésű színt és üres helyeket tölt be.


Pupa Szemöldökárnyékoló paletta (Eyebrow Design Set) 1,1 g
5 150 Ft

Pupa szemöldökárnyékoló palettta – a szemöldök ápolásához minden szükséges eszközt tartalmaz. Tökéletes szemöldök egyetlen lépésben. Természetes megjelenést kölcsönöz – illik minden árnyalatú arcbőrhöz.  Fényes és sötét árnyalatot ia tartalmaz, applikátorral, csipesszel és kefével kiegészítve.


Refectocil A kezdőcsomag mini
6 050 Ft

A Starter Kit tartalmazza: Refectocil 15 ml (kék-fekete és barna) Oxidálószer 3% folyékony 100 ml Professzionális szilikonpárnák az Algal festéshez (SiliconePads) 2db Műanyag lapát .


Refectocil Öntapadó hengerek Hengerek
2 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Öntapadó szempilla sütővas minden ügyfél számára – függetlenül attól, hogy a hossza és alakja az alga. .


Refectocil Saline Solution sóoldattal a zsír eltávolítására
1 530 Ft

Fiziológiai (sóoldat) oldatos tökéletes, gyors és kíméletes eltávolítása az összes zsíros szennyeződések mielőtt végleges festés szempilla és szemöldök és szempilla. Alkalmazása után a hagyományos elválasztó szemek általában marad a felső szemhéj olajos maradványok.


RevitaLash (Hi-Def Tinted Brow Gel) 7,4 oz.)
8 120 Ft

A fixálógél még olyan helyeken is gazdagítja a szemöldökét, ahol vékony és könnyű. A természetes árnyalatok minden nő számára alkalmasak és minden bőrtípusra alkalmazkodnak. A gél a nyár folyamán is javítja a szemöldökét, sporttevékenységek és szaunák alatt.


(Lash & Brow Activating Serum) 5 ml
31 720 Ft

Magas koncentrációjú hatóanyag szérum a szempillák és a szemöldök növekedéséhez és elzáródásához. Az aktív összetevők pontosan hangolt összetétele serkenti a növekedést és táplálékot biztosít a gyökerekhez, amelyek jobban rögzítik a szempillákat és a szemöldökeket.


Tweezerman ferde csipesz
7 080 Ft

Tökéletes és egyedi – ez ergonomikus pontos Tweezerman Slant Csipesz kézzel vágott ferde tip.


Tweezerman Hegyes csipesz Point
7 730 Ft

Hegyes csipesz Tweezerman Point kézzel polírozott tökéletes éles tippeket. Úgy tervezték, a részletes munka és a legjobb haj pengető.