Refectocil szemöldök- és szempillafesték15 ml
1 520 Ft

Kívánt színre festi a szempillákat és a szemöldököt. Egy tubus15 ml festéket tartalmaz. Egyszeri használatra, a festék aktiválásához 2 cm festék és körülbelül 10 csepp 3% oxidációs anyag szükséges. A festéket pl.   Refectocil tálkában is kikeverheti. Az oxidálószer nem része a csomagnak.


(Lash & Brow Activating Serum) 5 ml
32 520 Ft

Magas koncentrációjú hatóanyag szérum a szempillák és a szemöldök növekedéséhez és elzáródásához. Az aktív összetevők pontosan hangolt összetétele serkenti a növekedést és táplálékot biztosít a gyökerekhez, amelyek jobban rögzítik a szempillákat és a szemöldökeket.


Chanel Tartós Gel Gel Le Gel (Longwear Eyebrow Gel) 6g
11 890 Ft

Újdonság

Hosszú élettartamú Gel Gel Le Gel Sourcils gyorsan és egyszerűen rögzíti a szemöldökét, és tökéletesen kiemeli azt. Segítségével a szemöldökét tökéletesen alakítja, segít meghatározni és rögzíteni a szemöldökét. A praktikus kefe könnyen használható.


Dior Tonizáló festék szemöldökre Diorshow All-Day Brow Ink 3,7 ml
9 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dior bemutatja az All-Day Brow Ink-t a Dior tól tetováló hatással azonnali teljes és hosszú szemöldökre. A termék összetétele rendkívül intenzív pigmentekkel gazdagodik, amelyek egyetlen mozgással festik a bőrt. Könnyű változtatni.


Vichy A szérum szem és a szempillák Liftactiv szérum 10 (szemekre és Lashes) 15 ml
9 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szérum 10 Liftactiv szem és a szempillák célja a nők számára több mint 35 éves, aki vágyik egy látható fiatalítás a szem környékét, és még hínár! Ez az egyedülálló szérum enyhe folyadék textúra tökéletesen sima a bőr, és kiderül, a szem, a fényerőt és fokozza a megjelenése szempillák.


RevitaLash (Hi-Def Tinted Brow Gel) 7,4 oz.)
8 320 Ft

7 730 Ft

Akció

A fixálógél még olyan helyeken is gazdagítja a szemöldökét, ahol vékony és könnyű. A természetes árnyalatok minden nő számára alkalmasak és minden bőrtípusra alkalmazkodnak. A gél a nyár folyamán is javítja a szemöldökét, sporttevékenységek és szaunák alatt.


Tweezerman Hegyes csipesz Point
7 920 Ft

Hegyes csipesz Tweezerman Point kézzel polírozott tökéletes éles tippeket. Úgy tervezték, a részletes munka és a legjobb haj pengető.


Tweezerman ferde csipesz
7 260 Ft

Tökéletes és egyedi – ez ergonomikus pontos Tweezerman Slant Csipesz kézzel vágott ferde tip.


MAC Szemhéjak (Brow Set) 8 g
6 870 Ft

6 390 Ft

Akció

Ez a gél kiemeli a szemöldökét, fényt ad, és szépen formálja. Ezenkívül nem ehető és nagyon könnyen alkalmazható a mellékelt ecsetnek köszönhetően. Nyújtsa ki kifejezését a Brow Set gélen a MAC címkéből!.


Art Deco Mágneses műszempilla (Magnetic Lashes)
6 330 Ft

Az Artdeco márkájú mágneses algák Artdeco egy bájos kinézet létrehozásában! Kiváló minőségű szintetikus szálakból állnak, és beépített mágneseket tartalmaznak, amelyek vonzzák egymást.


Refectocil A kezdőcsomag mini
6 210 Ft

A Starter Kit tartalmazza: Refectocil 15 ml (kék-fekete és barna) Oxidálószer 3% folyékony 100 ml Professzionális szilikonpárnák az Algal festéshez (SiliconePads) 2db Műanyag lapát .


Dr. Hauschka Átlátszó (Brow + Lash Gel) 6 ml
5 550 Ft

5 000 Ft

Akció

Átlátszó gél rögzíti és formázza a szempillákat és a szemöldökét. Használható szempillaspirál felett is, hogy kiemelje és megakadályozza a homályosodást.


Tweezerman Mini ferde csipesz
4 480 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ferde csipesz Mini egy kisebb változata a klasszikus és díjnyertes Slant csipesz.


Art Deco (Eye Brow Filler) 10 ml
3 960 Ft

A szemöldök-kitöltő gél nagyszerű természetes megjelenést kölcsönöz a szemöldökének, és fedezi a hiányosságokat és az üres tereket. .


Credo Solingen Csipesz 9 cm hosszú
3 960 Ft

A csipesz, amellyel örömmel dolgozik, ez egy csapda a Credo Solingen . Ez népszerű a csiszolt és modern kialakításnak köszönhetően. Kiváló minőségű INOX fémből és különleges felületkezelésből is készül.


Credo Solingen Technics csipesz 9 cm
3 960 Ft

A gyönyörű Technics design mellett egy csipesz, amellyel örömmel dolgozhat. Ez népszerű a csiszolt és modern kialakításnak köszönhetően. Kiváló minőségű INOX fémből és speciális felületkezelésből készül.