KISS Brush-On (Nail Glue) 5 g gyorsan száradó körömragasztó ecsettel

KISS Brush-On (Nail Glue) 5 g gyorsan száradó körömragasztó ecsettel

Száma: 100052277669
Közvetlenül partnerünktől
A Maximum Speed gyorsan száradó körömragasztó gyors és kényelmes használatot biztosít otthonában. . További információ
1 600 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünknél készleten 5 db

2021.5.19 - 2021.5.20 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100052277669

Leírás

A Maximum Speed gyorsan száradó körömragasztó gyors és kényelmes használatot biztosít otthonában. 

Tulajdonságai:

  • körömragasztó,
  • praktikus ecsettel,
  • könnyű használat,
  • gyorsan szárad. 
Jak používat:

Vigyen fel egy vékony ragasztóréteget a természetes körömre. Vigyen fel egy réteg ragasztót a műkörömre. Nyomja meg és tartsa körülbelül 5 másodpercig.

Upozornění:

CIANOAKRILÁT. VESZÉLYES ANYAG. NÉHÁNY MÁSODPERC ALATT KÉPES ÖSSZERAGASZTANI A BŐRT. Tartsa távol a gyermekektől. Bőrirritációt okoz. Szemirritációt okoz. Légzési nehézséget okozhat. SZEMBEJUTÁS ESETÉN: Néhány percig alaposan öblítse ki a szemet vízzel. Ha kontaktlencséje van, távolítsa el azt. BŐRKONTAKTUS ESETÉN : Mossa le bőséges mennyiségű vízzel és szappannal, ezután óvatosan hámozza le a ragasztót. Forduljon orvoshoz. Kerülje a gőzök belélegzését. Használati utasításnak megfelelően használja. Csak jól szellőztetett helyen használja. Ne használja, ha a köröm vagy a környező bőr sérült vagy gyulladt.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.