Innoxa VM-N24, szempilla hajcsavaró, arany színű, 11cm

Márka: Innoxa Katalógus száma: 100041475084

Közvetlenül partnerünktől

Innoxa VM-N24, szempilla hajcsavaró, arany színű, 11cm

Tökéletesen forgatja és optikailag meghosszabbítja a szempillákat. A megjelenésed megkülönböztető lesz. Kiváló eszköz professzionális szakemberek számára, de azok számára is, akik kezdik a sminket. További információ

3050

3 050 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100041475084

Leírás

Termékleírás

  • A termék kényelmesen belefér a kézbe, biztosítva ezzel a problémamentes alkalmazást. – Ezen felül könnyű tisztítani. – tökéletesen meghosszabbítja és forgatja. – Könnyen festeni a szempillát szempillaspirállal -Védő gumi, megakadályozza a szempillák eltörését. – A szempillafogót 3 havonta ki kell cserélni, mivel a szennyeződés és a részecskék felhalmozódnak a gumira. Hogyan kell használni a szempillafogót? – Ellenőrizze, hogy a gumi védelem nem sérült-e vagy szennyeződött-e, alkalmazzon tiszta és természetes algákat. – Nem használhat algák fogót szempillaspirállal kezelt algákra, mert fennáll annak kockázata, hogy az algák megsérülnek vagy megsérülhetnek. -A Szempilla fogó jobb eredményt ad, ha kissé felmelegítjük. – A legjobb, ha meleg levegővel melegítjük őket a hajszárítóból. – Helyezze a szempillafogót a szempilla vonalához, és zárja le. – Várjon körülbelül 20–30 másodpercig. – Minél hosszabb, annál hangsúlyosabb a forgáshatás. – Akkor elkészítheti a szem sminkjét.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.