Szempilla és szemöldök festékek

Refectocil RefectoCil szemöldök- és szempillafesték15 ml (árnyalat 2.0 blue-black)
2x

Refectocil szemöldök- és szempillafesték15 ml

1 770 Ft

Kívánt színre festi a szempillákat és a szemöldököt. Egy tubus15 ml festéket tartalmaz. Egyszeri használatra, a festék aktiválásához 2 cm festék és körülbelül 10 csepp 3% oxidációs anyag szükséges. A festéket pl.   Refectocil tálkában is kikeverheti. Az oxidálószer nem része a csomagnak.

Partnerünktől: Vivantis
Refectocil Oxidant Creme 3 % 10vol. 100 ml
2x

Refectocil Oxidant Creme 3 % 10vol. 100 ml

2 030 Ft

Stabilizált oxidálószer krém speciálisan kifejlesztett RefectoCil festék szemöldök és szempilla, amely lehetővé teszi a könnyebb alkalmazás szín és krémes állagú garantálja a tökéletes színt eredményez. Kizárólag professzionális használatra.

Partnerünktől: Vivantis
-9%
BeautyLash Szemöldök festék Power-Brow (Árnyék Sötétbarna)

BeautyLash Szemöldök festék Power-Brow

4 090 Ft
3 700 Ft

A BeautyLash Power-Brow új szemöldök festék az unalmas vagy elhalványult szemöldökét könnyű lépésekkel valódi Power-Brows-ra változtatja! Vadonatúj összetétel az erős színező hatásért. A festék nem kenődik el és vízálló.  A szín hat hétig tart ki.

Partnerünktől: Vivantis
-48%
Bourjois Oh Oh! (Brow Fiber) 6,8 ml (árnyalat 001)

Bourjois Oh Oh! (Brow Fiber) 6,8 ml

3 850 Ft
2 000 Ft

Szempillaspirál Oh Oui! tökéletesen rögzített és különálló szemöldökhöz. Ez teljesebb, de mégis természetes megjelenést ad. Rendkívül egyszerű használatával, egy kis kefével, hosszú távú hatást élvezhet professzionális eredménnyel, amelyet otthonának kényelme alatt lehet elérni. .

Partnerünktől: Vivantis