Refectocil szemöldök- és szempillafesték15 ml
1 610 Ft

Kívánt színre festi a szempillákat és a szemöldököt. Egy tubus15 ml festéket tartalmaz. Egyszeri használatra, a festék aktiválásához 2 cm festék és körülbelül 10 csepp 3% oxidációs anyag szükséges. A festéket pl.   Refectocil tálkában is kikeverheti. Az oxidálószer nem része a csomagnak.

Refectocil Oxidant Creme 3 % 10vol. 100 ml
1 890 Ft 1 800 Ft

Stabilizált oxidálószer krém speciálisan kifejlesztett RefectoCil festék szemöldök és szempilla, amely lehetővé teszi a könnyebb alkalmazás szín és krémes állagú garantálja a tökéletes színt eredményez. Kizárólag professzionális használatra.

Refectocil Oxidant Liquid 3 % 10 vol. 100 ml
1 590 Ft 1 320 Ft

Kifejezetten a RefectoCil szemöldökhöz és szempillákhoz kifejlesztett stabilizált folyékony oxidálószer, amely tökéletes szín eredményt nyújt. .

BeautyLash Szemöldök festék Power-Brow
3 860 Ft 3 640 Ft

A BeautyLash Power-Brow új szemöldök festék az unalmas vagy elhalványult szemöldökét könnyű lépésekkel valódi Power-Brows-ra változtatja! Vadonatúj összetétel az erős színező hatásért. A festék nem kenődik el és vízálló.  A szín hat hétig tart ki.

Bourjois Oh Oh! (Brow Fiber) 6,8 ml
3 640 Ft 3 200 Ft

Szempillaspirál Oh Oui! tökéletesen rögzített és különálló szemöldökhöz. Ez teljesebb, de mégis természetes megjelenést ad. Rendkívül egyszerű használatával, egy kis kefével, hosszú távú hatást élvezhet professzionális eredménnyel, amelyet otthonának kényelme alatt lehet elérni. .

By Terry Szemöldökspirál  (Eyebrow Mascara) 4,5 ml
10 200 Ft 9 270 Ft

Vágyakozik a tökéletes szemöldökre, és nem akarja értékes időt rá költeni? Akkor a By Terry Eyebrow szempillaspirál a megfelelő szempillaspirál az Ön számára! Kitölti a szemöldökréseket, simítja és javítja a külső megjelenését, fésülteti és természetes színűvé teszi.

Dermacol (Waterproof Eyebrow Mascara) 4,5 ml
2 910 Ft 2 320 Ft

A vízálló szempillaspirál a szemöldök kiemelésére és beállítására szolgál. Az egyedülálló szempillaspirál egy speciálisan tervezett kefe segítségével gyorsan és egyszerűen megmossa a szemöldökét, beállíthatja és javíthatja az egészet. A szemöldökét ragadja meg anélkül, hogy szépen foganá.

Loreal Paris Le Skinny Brow Artist 1,2 g
3 780 Ft 3 430 Ft

A Le Skinny Brow Artist ecsettel a legvékonyabb tipp található a természetes szemöldökhöz. Meghatározza és kitölti a hajat hajjal, nem szakad el, könnyedén csúszik és egyszerűen elterül. Hegye csak 1,5 mm vastag.

Max Factor Szemöldök spirál  Brow Revival (Densifying Brow Mascara) 4,5 ml
3 340 Ft 2 940 Ft

Hozza teljes mértékben a szemöldökét a Max Factor Brow Revival Brow szempillaspirállal, amely a szemöldökjavító alkotóelemekből áll, beleértve az olajokat és az E-vitamint, amelyek tartós, vízálló és megkülönböztethetetlen hatást fejtenek ki, miközben javítják a természetes szemöldökét és tartós meg

Maybelline Géles szemöldökspirál Brow Fast Sculpt (Gel Mascara) 16 ml
2 620 Ft

Tökéletes formájú, színes színű szemöldök egész nap? A Brow Fast Sculpt szemöldökspirálnak köszönhetően eléri a hosszú távú rögzítését és a tökéletes szemöldököt. Gyors és pontosabb felvitel a kisebb ecsettel a tökéletes és természetes szemöldök megjelenésnek köszönhetően.

Maybelline Szemöldökspirál (Brow Precise Fiber Filler) 8 ml
2 690 Ft 2 570 Ft

A szempillaspirál ritka és egyenetlenül kinőtt szemöldököt feltölti. A természetes árnyalatnak köszönhetően néhány másodperc alatt tökéletes hatást ér el. A precíz kefe megkönnyíti a könnyű és pontos alkalmazást.

Refectocil Festék szemöldökre és szempillára Sensitive 15 ml
2 030 Ft

A RefectoCil Sensitive Gel Colors végül tökéletes szempillát és szemöldökfestést biztosít a legérzékenyebb szemekre és bőrre. A RefectoCil Senstive-t külön-külön felvisszük, kb. 3–5 perc elteltével törlőkendővel eltávolítjuk és a Gel-vel (kb. 2 percig) dörzsöljük.

Refectocil Lightening paszta szemöldök - blond 15 ml
1 740 Ft

Minden cső 15 ml festéket tartalmaz. Egyszer használatos 2 cm-es szín a RefectoCil oxidáló krém 3%. Körülbelül 30 alkalmazás elegendő. Világítson akár 3 fokig, a szemöldökét megkönnyítve. .

Schwarzkopf Prof. Szemöldökfesték aktviátorral Igora Bonacrom 10 ml
3 530 Ft

Ha már belefáradt a szempillák és a szemöldök sminkelésébe minden reggel, akkor próbálja ki az Igor Bonacrom szempilla és szemöldök festéket a tökéletes és tartós hatás érdekében. A szempillái tökéletesek lesznek minden alkalommal – munkahelyen, sportolás közben vagy akár strandon is.