Kallos  Profipil szemöldök- és szempillafesték (Eyelash And Eyebrow Tint) 15 ml (árnyalat Brown)

Márka: Kallos Katalógus száma: 100004402724

Közvetlenül partnerünktől

Kallos  Profipil szemöldök- és szempillafesték (Eyelash And Eyebrow Tint) 15 ml (árnyalat Brown)

 Profipil szemöldök- és szempillafesték a szempilláit és a szemöldökét a kívánt árnyalatra sznezi. Egyszerű és megbízható alkalmazás, gyors működés, kiváló színváltozat, amely hosszú ideig tart. További információ

660

660 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100004402724

Leírás

Termékleírás

 Profipil szemöldök- és szempillafesték a szempilláit és a szemöldökét a kívánt árnyalatra sznezi. Egyszerű és megbízható alkalmazás, gyors működés, kiváló színváltozat, amely hosszú ideig tart.

Jellemzők:

  • szempilla és szemöldökfesték
  • segítségével elérheti a kivánt színárnyalatot,
  • hosszan  tart
  • könnyen alkalmazható
  • gyorsan hat
Hogyan kell használni:Száraz és tiszta szempillákra és szemöldökre kell alkalmazni. Alkalmazás előtt 2 ml-t keverjünk össze 10 csepp 3% -os aktivációs emulzióval . Alkalmazzunk egy vattapálcával vagy pálcikával. Használat közben tartsa a szemét zárva. Kerülje a szembe jutást. Hagyja a színt 5–10 percig hatni (a tónus és a színintenzitás függvényében). Végül nedves pamut tamponnal törölje le a szempillákat és a szemöldökét, majd mossa le langyos vízzel.figyelmeztetés: Ha a termék szembe kerül, azonnal öblítse le. A termék allergiás reakciót okozhat. Az allergiás reakciókat ajánlott a használat előtt tesztelni. Viseljen megfelelő kesztyűt.

Paraméterek

%2% paraméterei

Árnyalat Brown

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.