Refectocil Lightening paszta szemöldök - blond 15 ml

Refectocil Lightening paszta szemöldök - blond 15 ml

Száma: 100002585581
Közvetlenül partnerünktől
Minden cső 15 ml festéket tartalmaz. Egyszer használatos 2 cm-es szín a RefectoCil oxidáló krém 3%. Körülbelül 30 alkalmazás elegendő. Világítson akár 3 fokig, a szemöldökét megkönnyítve. . További információ
1 870 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.12.02 - 2021.12.03 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100002585581

Leírás

Minden cső 15 ml festéket tartalmaz. Egyszer használatos 2 cm-es szín a RefectoCil oxidáló krém 3% . Körülbelül 30 alkalmazás elegendő. Világítson akár 3 fokig, a szemöldökét megkönnyítve.

Egyszerű és megbízható alkalmazások gyors cselekvés, kiváló színes eredmény tart, hogy akár 6 hétig! Pasta elszín vagy világosítja a természetes és festett színekben!

Hogyan kell használni: Előkészítés: a szempilláknak és a szemöldöknek száraznak és nem zsírosnak kell lenniük az optimális színredmény elérése érdekében. Csak 2 RefectoCil hátlapot vegyen be. A hátlap alsó fedelét és alját fedje be krémmel vagy zsírral. A bőr bármilyen színének elkerülése érdekében nyomja be egy darab papírt a szempilla alá. Viseljen védőkesztyűt, feniléndiaminokat tartalmaz.

Előkészítés: Keverje hozzá 2 cm-re a festéket és a krémes oxidálószert közvetlenül a festés előtt Oxidáns krém 3% egy kozmetikai tálban a paszta állandóságáig. Az egyik szem bezárása után vigye fel a festéket a szempillákra, amíg teljesen el nem fedik a festéket. Ezután ugyanazt vagy világosabb árnyalatot alkalmazzon a szemöldökre növekedés irányában.

Expozíciós idő: 5 – 10 perc, a kívánt intenzitástól függően.

Tisztítás: törölje le a szemöldök fölösleges színét egy vattapálcával. Ha a bőr érintkezésbe kerül a festékkel, gyorsan és óvatosan távolítsa el a foltokat egy festék-eltávolítóval (az eltávolítót nem szabad a szem és a szempilla környékére tenni). Szempillák – Óvatosan távolítsa el a hátlapot, és törölje le a fölösleges színt egy száraz pamut tamponnal. Ezután vízzel és vattával távolítsa el a festékmaradékot. Ne nyissa ki a szemét, amíg nem tiszta! figyelmeztetés:

Oxidálószer nincs benne szín szempillák. Meg kell külön megvásárolni.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.