Refectocil RefectoCil szemöldök- és szempillafesték15 ml (árnyalat 3.1 light brown)

Refectocil RefectoCil szemöldök- és szempillafesték15 ml (árnyalat 3.1 light brown)

Száma: 100002586011
Közvetlenül partnerünktől
Kívánt színre festi a szempillákat és a szemöldököt. Egy tubus15 ml festéket tartalmaz. Egyszeri használatra, a festék aktiválásához 2 cm festék és körülbelül 10 csepp 3% oxidációs anyag szükséges. A festéket pl.   Refectocil tálkában is kikeverheti. Az oxidálószer nem része a csomagnak. További információ

Árnyalat

1 720 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
1 660 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.12.10 - 2021.12.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100002586011

Leírás

Kívánt színre festi a szempillákat és a szemöldököt. Egy tubus15 ml festéket tartalmaz. Egyszeri használatra, a festék aktiválásához 2 cm festék és körülbelül 10 csepp 3% oxidációs anyag szükséges. A festéket pl.  Refectocil tálkában is kikeverheti. Az oxidálószer nem része a csomagnak. A szempilla- és szemöldökfesték 30–40 használatra elegendő.

Könnyű és gyors alkalmazás, rövid hatóidő, tökéletes eredmény, akár 6 hétig tartó hatás!

Ezzel a festékkel nem lehet a jelenlegi színnél világosabb árnyalatot elérni. Szemöldök-világosításra használja a RefectoCil világosító krémet.

Hogyan kell használni:

Előkészítés: Az optimális szín eléréséhez fontos, hogy a szempillák és a szemöldök száraz és zsírmentes legye. Vegyen 2 db RefectoCil papír alátétet. Kenje be az alső szemhélyat és a papír alátétet krémmel, vagy vazelinnel. Annak érdekében, hogy a festék ne érintkezzen a bőrrel, helyezze a papírt a szempillák alá. Használjon védőkesztyűt, a termék feniléndiamint tartalmaz.

Alkalmazás: Közvetlenül a szempillafestés, vagy szemöldökfestés előtt, a tubusból kinyomott 2 cm festékhez keverjen 10 csepp 3%-os, szempillafesték oxidálót. (A műveletet a Refectocil kozmetikai tálkában is elvégezheti.) A festéket vigye szempillakefével a  szempillára úgy, hogy a pillák egész hosszát befedje. Ezt követően a szemöldökre, a növekedés irányába vigye fel az azonos, illetve világosabb árnyalatú festéket.

Hatóidő: A kívánt intenzítástól függően, 5–10 perc hagyja hatni.

Tisztítás: A hatóidő eltelte után egy vattakorong segítségével törölje le a szemöldökön lévő felesleges festéket. Ha a bőr érintkezésbe kerül a festékkel, gyorsan és óvatosan távolítsa el a foltokat egy festékeltávolító eszközzel (a festékeltávolítót ne alkalmazza a szamkörnyék területén, sem a szempillákra).
Szempillák - óvatosan távolítsa el a papír alátétet és száraz vattapamaccsal törölje le a felesleges festéket. Ezután mossa le víttel és vattakoronggal a maradék festéket. Ne nyissa ki a szemét, amíg nem felyezte be a tisztítást!

spotlámpák:Alkalmazás előtt javasolt zsírosodást eltávolító oldat használatát.

Ismeri a Sefiros Accesories termékcsalád luxus ecseteit?
 figyelmeztetés:

Oxidálószer nem része a festéknek. Külön kell megvásárolni!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.