Maybelline Mascara azonnali kötet Volum Express 10 ml
1 730 Ft

Mascara Volum Express ™ segítségével a szempillák maximális hangerő nélkül összeragasztva és kialakult csomók. A szabadalmaztatott kefe háromszög keresztmetszetű kétféle szálak. Rövid rostok biztosítja a maximális mennyiségű alkalmazása szín és a hosszú szálak tökéletesen rozcesat algák.


Clinique (High Impact Mascara Dramatic Lashes On-contact) 7 ml
6 080 Ft

High Impact szempillaspirál egy sokoldalú szempillaspirál, így a szempillák a maximális térfogat, hosszúság, és ez szépen kiemelte, gazdag, élénk színű. Speciálisan kifejlesztett ecset és szempillaspirál készítmény együtt drasztikusan sűrűsödik szempillák, miközben egymás után, akkor külön ecsettel.


Yves Saint Laurent Volume Mascara Mennyiség Effet Faux Cils 7.5 ml
11 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ömlesztett szempillaspirál az olyan algákra vonatkozik, amelyek nem száraznak, és a nap folyamán gyönyörűen fekete színben hagyják a szemöldökét. A nylon ecsetszálak gazdag pigmentet borítanak az algákra. Szintén alkalmas érzékeny szemeknek és kontaktlencse viselőinek.


Dior show Pump`N`Volume Vízálló (Volumizing Mascara) 5.2 ml
9 640 Ft

Vízálló mascara Dior show Pump´N´Volume A világhírű Dior vízálló a szempilláját egy váratlan mennyiséghez! Jelölje ki a szempillákat és alkalmazza őket tökéletesen – azonnal elérje a szélsőséges hangerőt! .


Lancome Grandiôse dúsító szempillaspirál 10 g
9 460 Ft

8 800 Ft

Akció

Gyönyörű szempillák A világ közelebb vannak, mint amilyennek látszik. Mivel az első alkalmazása szempillaspirál megvastagszik szempillák minden a root tip és algák egyenletesen elválasztjuk. A sörték a kefe formáljuk alakja egy fél szirom, ezáltal teljesen lefedő egyes futam Ultra Black képlet.


Estée Lauder Sumptuous dúsító szempillaspirál (Bold Volume Lifting Mascara) 6 ml
9 380 Ft

8 250 Ft

Akció

Speciális összetételű, formázó szempillaspirál maximális hosszúságot és hihetelen volument biztosít a pilláknak.  Az innovatív Comber kefének köszönhetően a legkissebb szempillákat is eléri és foemázza. Nem tartalmaz nehéz viaszokat, ennek kööszönhetően nem nehezíti el a szempillákat.


Lancome Hypnose dúsító hatású szempillaspirál (Volume Mascara) 6.5 g
9 380 Ft

8 910 Ft

Akció

Az ikonikus Lancôme Hypnôse szempillaspirált nem kell különösképpen bemutatni, 2004-ben került a piacra. Azóta világszerte nők ezreinek kedvenc és nélkülözhetetlen kellékévé vált. A Lancôme Hypnôse vízálló szempillaspirál pilláról-pillára varázsol tökéletesen szabályos és dús szempillákat.