Bourjois Push Up Volume Glamour szempillaspirál 7 ml
2 500 Ft

A Volume Glamour Push Up szempillaspirál tökéletesen  kihangsúlyozza és meghosszabbítja a szempillákat. Gyönyörű és vonzó szempárt eredményez. Egyedülálló módon kihangsúlyozza a pillákat.

Maybelline Snapscara hosszabbító szempillaspirál (Mascara) 9,5 ml
2 840 Ft

A Snapscara szempillaspirál meghosszabbítja a szempilláit, sűrűvé teszi a szemét, és természetes hatásúvá teszi őket, és egyszerűen kikapcsol. Ez a Maybelline első szempillaspirálja, amelyet csak meleg vízzel lehet elválasztani. Gyors és egyszerű, mint a szemed. Tartós hatás a nap folyamán.

Alcina (Amazing Lash Mascara)
4 780 Ft

Szempillaspirál hosszú és teljes algák hatására. Minden nő kap egy karizmat és egy adóztató pillantást.

Art Deco All in One szempillaspirál szempillaspirál 10 ml
6 410 Ft

Újdonság

Az All In One szempillaspirál a szempillákhoz maximális mennyiséget ad, optikailag meghosszabbítja, rugalmasságá és táplálkozásává teszi őket. Egy rövidebb és hosszabb sörtékkel ellátott speciális kefe tökéletesen elválasztja a szempillákat, és megfelelő színű színt biztosít számukra. .

Art Deco Extreme Mascara Ultra Deep (Mascara) 8 ml
5 980 Ft

A szempillaspirál ultra-fekete pigmenteket tartalmaz, amelyek tökéletesen fokozzák a tengeri moszatot. Az egyedülálló ecset biztosítja a pontos fészkelődést, csomagolja az egyes algákat és a hangerőt biztosítja.

Art Deco Vízálló készítő (Clear Mascara Top Coat) 11 ml
4 270 Ft

Egyedülálló, átlátszó vízálló készítő gél szempillaspirál, amely a szokásos szempillaspirálát vízállóvá teszi. Ezt a különleges impregnálást felsőrétegként alkalmazza a szempillaspirálra, gyorsan szárad. A természetes megjelenés aláhúzására külön is használható. .

Avéne Sensitive (Mascara) 7 ml
8 120 Ft

A speciálisan kialakított kötetkeféknek köszönhetően hosszú, teljes szempillákkal megkülönböztető alakot készít. A szempillaspirál könnyedén alkalmazható, és tökéletesen elkülöníti a mohát. Parfüm és parabén nélkül készült kompozíciójának köszönhetően érzékeny szemeknek is alkalmas.

Avon Big & Daring Volume (Mascara) 10 ml
1 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedülálló szempillaspirál a tökéletes megjelenésért. Szempillaspirál krém-gél összetételű térfogatra. Alkalmas érzékeny szemekre és kontaktlencsék viselőire. .

Avon Nagy és stílusos 10 ml-es szempillaspirál
1 830 Ft

Tökéletes kefe szempillaspirál, amely a rövid és hosszú sörtéket ötvözi, hogy a szempillák tökéletes térfogatúak és stílusosak legyenek. Ez az első szempillaspirál, amelyben a LashFlex technológiát alkalmazzák – rugalmasságot biztosít a nap folyamán. .