Astor Dúsító szempillaspirál BIG & Beautiful BOOM! 12 ml
1 590 Ft

A BIG & Beautiful BOOM! szempillaspirál az új titkos fegyvere a dús lenyűgöző pillantásért. Mega kefe együttműködve egyedi textúrával tökéletesen erősíti a szempillákat egy lépésben! Szemészetileg tesztelt, alkalmas kontaktlencse viselők részére is.

Art Deco Vízálló készítő (Clear Mascara Top Coat) 11 ml
3 700 Ft

Egyedülálló, átlátszó vízálló készítő gél szempillaspirál, amely a szokásos szempillaspirálát vízállóvá teszi. Ezt a különleges impregnálást felsőrétegként alkalmazza a szempillaspirálra, gyorsan szárad. A természetes megjelenés aláhúzására külön is használható. .

Catrice Glam & Doll (False Lashes Mascara) 9,5 ml
1 650 Ft

A szempillaspirál kerek, elasztomer kefét kínál, amely eléri az egyes szempillákat és sötét fekete textúrával takarja le. Tömeges textúra a hatékony és drámai megjelenés érdekében. Vízálló változatban is kapható. .

Lancome Hypnose (Custom-Wear Volume Mascara WATERPROOF) 6 ml
10 640 Ft 10 220 Ft

Kényeztesse magát és a szeme hipnotikus kilátás, és szaporodnak a térfogata szempillák akár 6×! Krémes és lágy textúrája vitaminnal dúsított B5 óvatosan öleli szempillák, és soha nem akadnak össze.

Loreal Paris Volume Million Lashes Vízálló 9,4 ml
3 610 Ft 3 460 Ft

Vízálló szempillaspirál Volume Million Lashes vízálló teremt extra volumen és szempillája olyan vastag, mint ha nem lenne több millió! Speciális rugalmas applikátor új generációs rendkívül rugalmas, és hála a nagyon sűrű štětinkám maradjon le egyetlen szempilla.

Maybelline Azonnali dúsító hatású szempillaspirál Classic Volum Express 10 ml
1 980 Ft 1 150 Ft

Mascara Volum Express ™ segítségével a szempillák maximális hangerő nélkül összeragasztva és kialakult csomók. A szabadalmaztatott kefe háromszög keresztmetszetű kétféle szálak. Rövid rostok biztosítja a maximális mennyiségű alkalmazása szín és a hosszú szálak tökéletesen rozcesat algák.

Alcina (Amazing Lash Mascara)
5 060 Ft 3 810 Ft

Szempillaspirál hosszú és teljes algák hatására. Minden nő kap egy karizmat és egy adóztató pillantást.

Art Deco (All In One Mascara Mineral ) 6 ml
6 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ásványi szempillaspirál „all in one” megy a szempillák hozzáfűzi térfogat, hosszúság és tökéletes alakját. Tartalmazza a gondosan kiválasztott ásványi és növényi összetevők, add algák ellátást.

Art Deco Dúsító és hosszabbító szempillaspirál All in One Mascara 10 ml
6 780 Ft 6 160 Ft

Az All In One szempillaspirál a szempilláknak maximális mennyiséget kölcsönöz, optikailag meghosszabbítja, rugalmasságá és táplálttá varázsolja a szempillákat. Egy rövidebb és hosszabb sörtékkel ellátott speciális kefe tökéletesen elválasztja a szempillákat, és megfelelő színt biztosít számukra.

Art Deco Volume szempillaspirál (ART Couture Lash Volumizer) 9 ml
5 810 Ft 4 830 Ft

Art Couture Luxus szempillaspirál extra dús, hosszú és elkülönítése szempillák! Fogkefe Super Soft Fiber-finom szálak nagyon jó, és alkalmazzák a szempillák optimális mennyiségű szempillaspirál. Érzékeny szeműek és nők kontaktlencséket. Illatanyag mentes. .

Avéne Sensitive (Mascara) 7 ml
8 590 Ft 6 700 Ft

A speciálisan kialakított kötetkeféknek köszönhetően hosszú, teljes szempillákkal megkülönböztető alakot készít. A szempillaspirál könnyedén alkalmazható, és tökéletesen elkülöníti a mohát. Parfüm és parabén nélkül készült kompozíciójának köszönhetően érzékeny szemeknek is alkalmas.

Avon Big & Daring Volume (Mascara) 10 ml
1 830 Ft

Egyedülálló szempillaspirál a tökéletes megjelenésért. Szempillaspirál krém-gél összetételű térfogatra. Alkalmas érzékeny szemekre és kontaktlencsék viselőire. .