Art Deco (All In One Mascara Mineral ) 6 ml
5 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ásványi szempillaspirál „all in one” megy a szempillák hozzáfűzi térfogat, hosszúság és tökéletes alakját. Tartalmazza a gondosan kiválasztott ásványi és növényi összetevők, add algák ellátást.


Art Deco Extreme Mascara Ultra Deep (Mascara) 8 ml
5 400 Ft

A szempillaspirál ultra-fekete pigmenteket tartalmaz, amelyek tökéletesen fokozzák a tengeri moszatot. Az egyedülálló ecset biztosítja a pontos fészkelődést, csomagolja az egyes algákat és a hangerőt biztosítja.


Art Deco Volume szempillaspirál (ART Couture Lash Volumizer) 9 ml
4 960 Ft

Art Couture Luxus szempillaspirál extra dús, hosszú és elkülönítése szempillák! Fogkefe Super Soft Fiber-finom szálak nagyon jó, és alkalmazzák a szempillák optimális mennyiségű szempillaspirál. Érzékeny szeműek és nők kontaktlencséket. Illatanyag mentes. .


Avon Big & Daring Volume (Mascara) 10 ml
1 320 Ft

Egyedülálló szempillaspirál a tökéletes megjelenésért. Szempillaspirál krém-gél összetételű térfogatra. Alkalmas érzékeny szemekre és kontaktlencsék viselőire. .


Avon Big és Multiplied (Mascara) 10 ml
1 470 Ft

1 330 Ft

Akció

A szempillaspirál, amely ellenállhatatlanná teszi a szemedet. A kétszintes ecset tökéletesen elkülöníti a szempillákat és a hangerőt biztosítja. A krém-gél kompozíció az algákhoz tapad, anélkül, hogy ragaszkodna hozzá.


Avon Mascara SuperShock Max (Mascara) 10 ml
1 270 Ft

Egyedülálló szempillaspirál a tökéletes megjelenésért most új designban. A szempillaspirál akár 15-szer nagyobb térfogat nélkül peeling és tökéletesen feltűnő megjelenés. Szintén alkalmas érzékeny szemek és kontaktlencse viselők számára.


Avon Mascara SuperSHOCK (Volume Mascara) 10 ml
1 270 Ft

Akár 12 alkalommal nagyobb mennyiség egy löketben! Egyedülálló mikroszálas kompozíció, amely növeli a térfogatot az alkalmazás után, és hihetetlen kifejezést ad minden egyes gyepnek hosszú ideig.


Avon Super Extend hosszabbító szempillaspirál 7 ml -21%
1 140 Ft

890 Ft

Akció

Szempillaspirál microfibers, hogy működnek a mágnesek, hogy csatolja azonnal az alga, és kiterjeszti azt a maximális hosszát. Rugalmas sörték sárga szín kiterjed az egyes ostor. Pontos fekete sörték fésű szempillák és nekik extrém hosszúságú.


Avon Super Extend Winged Out (Mascara) 7 ml
1 270 Ft

Teljesen elkülöníti és kiterjeszti az összes algát akár 80% -kal. Az ecset kúp alakja pontosan kitisztítja az összes szempillantást, beleértve a legrövidebbet a szem sarkán, és intenzív színnel borítja. A szempilla tökéletesen természetes lesz.


Avon Super Shock Definition szempillaspirál 10 ml
970 Ft

Szempillaspirál, sűrűsödő kompozícióval, HD minőségben a tökéletes hatás érdekében. A szempillaspirál nem zúzódik, nem folt. A sűrű kefe rögzíti, elválasztja és elvágja az egyes algákat, és térfogatot biztosít.