Maybelline Hosszabbító és dúsító szempillaspirál Lash Sensational Sky High Mascara 7,2 ml (Árnyék Black)

Maybelline Hosszabbító és dúsító szempillaspirál Lash Sensational Sky High Mascara 7,2 ml (Árnyék Black)

Száma: 100048523175
Közvetlenül partnerünktől Akció
Próbálja ki a Sky High Mascara hosszabbító és dúsító szempillaspirált a Maybelline NY márkától, amely azért lett létrehozva, hogy maximálisan dúsítsa és az az égig hosszabítsa a pillákat. Az innovatív technológia garantálja a szempillák jelentős dús megjelenését és hosszát. További információ
4 010 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
3 210 Ft
-19%
Az akció 2021.10.24-ig, vagy a készlet erejéig érvényes
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.10.22 - 2021.10.25 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100048523175

Leírás

Próbálja ki a Sky High Mascara hosszabbító és dúsító szempillaspirált a Maybelline NY márkától, amely azért lett létrehozva, hogy maximálisan dúsítsa és az az égig hosszabítsa a pillákat. Az innovatív technológia garantálja a szempillák jelentős dús megjelenését és hosszát. A keskeny, rugalmas kefe megragadja a szempillákat a gyökerektől, és soha nem látott magasságokba nyújtja őket. A bambuszkivonatokat és speciális rostokat tartalmazó készítmény biztosítja, hogy a szempillák egész nap erősek és hosszúak legyenek. Csak a Maybelline NY márkától származó Sky High szempillaspirál segítségével érhet el maximálisan égig érő pillákat.

Tulajdonságai:

  • dúsító és hosszabbító szempillaspirál,
  • innovatív technológiával készült,
  • rugalmas kefe,
  • a maximális hosszúság és a dús eredmény érdekében.
Jak používat:

Finom mozdulatokkal vigye fel a szempillák teljes hosszára, alulról felfelé haladva. Ismételje meg a folyamatot az alsó szempillákon is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.