Pola Cosmetics Hosszabbító szempillaspirál Infinity (Árnyék Black)

Pola Cosmetics Hosszabbító szempillaspirál Infinity (Árnyék Black)

Száma: 100054806488
Közvetlenül partnerünktől
Fedezze fel az egyedülálló Pola Cosmetics Infinity hosszabbító szempillaspirált. Egy speciális lapos ecset lehetővé teszi, hogy a festéket egyenletesen vigye fel a szempillákra, a gyökerektől a végéig, és ezáltal elérje maximális meghosszabbítást. További információ
6 090 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.9.30 - 2021.10.01 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100054806488

Leírás

Fedezze fel az egyedülálló Pola Cosmetics Infinity hosszabbító szempillaspirált. Egy speciális lapos ecset lehetővé teszi, hogy a festéket egyenletesen vigye fel a szempillákra, a gyökerektől a végéig, és ezáltal elérje maximális meghosszabbítást.

Tulajdonságai:

  • meghosszabbítja a szempillákat,
  • hosszantartó hatás,
  • száradás után nem kenődik el,
  • hialuronsavat tartalmaz,
  • nagyon könnyen eltávolítható,
  • alkalmas érzékeny szem-körüli bőrre.
Jak používat:

A szempillaspirál alkalmazása előtt javasoljuk, hogy a szempillákat óvatosan porolja át átlátszó púderrel, amely eltávolítja a felesleges zsírt. Ezután kezdje el alkalmazni a szempillaspirált a szempillák gyökerein, és lassú cikk-cakk mozdulattal haladjon a vége felé. Javasoljuk, hogy legfeljebb 2 réteg szempillaspirált alkalmazzon, hogy megakadályozza a nem kívánt összetapadást.

A könnyű sminkeltávolítás érdekében mossa meg az arcát / szemét meleg vízzel, és óvatosan távolítsa el a szempillaspirált a szempillákról.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.