Makeup Revolution Vízhatlan térfogat és hosszúságú (Mascara) A vízálló forradalom (Mascara) 8 ml (árnyalat Black)

Márka: Makeup Revolution Katalógus száma: 100004275924

Közvetlenül partnerünktől

Makeup Revolution Vízhatlan térfogat és hosszúságú (Mascara) A vízálló forradalom (Mascara) 8 ml (árnyalat Black)

Nyissa ki a szemét egy vízálló, tartós Revolution szempillaspirálral, amely megtartja a forgalmas nap sebességét. A könnyek vagy az eső nem lesz probléma! Egy homokóra kefe magában foglalja és kiterjeszti az összes szempillát. További információ

3360

3 360 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100004275924

Leírás

Termékleírás

Nyissa ki a szemét egy vízálló, tartós Revolution szempillaspirálral, amely megtartja a forgalmas nap sebességét. A könnyek vagy az eső nem lesz probléma! Egy homokóra kefe magában foglalja és kiterjeszti az összes szempillát. Alkalmazáskor a szempillaspirál gyorsan szárad, és csábító megjelenést hoz létre, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Jellemzők:

  • hosszabbító szempillaspirál
  • vízálló
  • alga mennyiséget ad
  • gyorsan szárad
  • nem morzsolódik
  • csábító megjelenés.
Hogyan kell használni:

Hosszú, szelíd ütéseket alkalmazzon a szempillákra a gyökérüktől a csúcsokig, és hagyja megszáradni. Megismételheti az eljárást a smink megkülönböztetéséhez.


Paraméterek

%2% paraméterei

Árnyalat Black

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.