Art Deco Vízálló térfogat, hossz és elválasztó (Mascara Waterproof) 10 ml (árnyalat Black)

Márka: Art Deco Katalógus száma: 100004648325

Közvetlenül partnerünktőlÚjdonság

Art Deco Vízálló térfogat, hossz és elválasztó (Mascara Waterproof) 10 ml (árnyalat Black)

Az Angel Eyes vízálló szempillaspirál az angyali szempilla megjelenéshez egy speciálisan kialakított, különböző hosszúságú, többszörös sörtéjű kefével rendelkezik, amely minden egyes szempillaspirál emulzióval borított szempillát borít, és teljesen elválasztja őket. További információ

5600

5 600 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100004648325

Leírás

Termékleírás

Az Angel Eyes vízálló szempillaspirál az angyali szempilla megjelenéshez egy speciálisan kialakított, különböző hosszúságú, többszörös sörtéjű kefével rendelkezik, amely minden egyes szempillaspirál emulzióval borított szempillát borít, és teljesen elválasztja őket. A kefe lágyabb vége gondoskodik a rövidebb szempillákról, míg a szélesebb oldal a külső sarkon térfogatot és hosszúságot teremt, és biztosítja a „nyitott szem“ optikai hatását.

Jellemzők:

  • festeni és elválasztani az egyes szempillákat
  • Hosszúságot és hangerőt biztosít
  • az egyedi kefe a legrövidebb szempillát is elkapja,
  • vízálló kompozíció.
Hogyan kell használni:

Alkalmazza gyengéd mozdulatokkal a szempillák.


Paraméterek

%2% paraméterei

Árnyalat Black

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.