CONCEPT VF3040

CONCEPT VF3040

Száma: 1098318
2 év garancia
Gofrisütő fekete és rozsdamentes acél színben. Kiváló minőségű tapadásmentes felülettel és 100 W extra teljesítménnyel büszkélkedhet. A Concept VF3040 gofrisütő felmelegedést és üzemet jelző indikátorokkal ellátott, a kábel tárolására szolgáló tárhellyel rendelkezik. További információ
14 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2024.4.04 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.4.04 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1098318

Leírás

A Concept VF3040 gofrisütő főbb jellemzői

  • Extra teljesítmény
  • Kerámia tapadásmentes lemezek
  • Működésjelző
  • Biztonsági hideg fogantyú
  • Belga gofri design

Ellenállhatatlan vendéglátás a Concept VF3040 gofrisütővel

Kényeztesd magadat ropogós gofrival, mintha egy belga cukrászdában lennél. A Concept VF3040 gofrisütővel finom reggelit hozhatsz létre, és meglepheted vendégeidet. Nem kell bonyolult főzésre és hosszú előkészületekre gondolnod. Az extra erős 1000 W teljesítménnyel azonnal készen leszel, így több időd marad díszítésre, amelytől az egész lakás illatozni fog. A gofrit még a sós és pikáns ízek kedvelői is szeretni fogják, sonkával és sajttal. Újabb és újabb kombinációkat próbálhatsz ki és kísérletezhetsz, mint egy igazi cukrász.

Gyors és játékos előkészület

Mindig teljesen frissen fogyaszthatod ezt a finomságot. A Concept VF3040 használatával a gofri elkészítése kb. 4 percbe telik, az ízlés szerinti átsültségtől függően. A funkcionális kerámia lemezek elkerülik az odaégést, így nem kell zsírt használnod. A végső tisztításnál nem vesztegetsz időt az odaégett maradék kapargatásával és a zsiradékok eltávolításával. 

Házi belga gofri recept

A tökéletes gofrihoz 175 g sima lisztre, 3 tojásra, fél teáskanál sóra, 7 kanál olajra, 150 ml tejre, egy kanál kristálycukorra és 2 teáskanál sütőporra lesz szükséged. Minden száraz hozzávalót keverj össze. Válaszd szét a tojásfehérjét és a sárgáját, a fehérjéből verj ki habot. A porhanyós keverékhez add hozzá az olajat, a tejet, a tojássárgáját és készíts sima tésztát. Add hozzá a tojásfehérjét, és öntsd a tésztát a gofrisütőbe.


Legyen áttekintésed a sütésről

A finom desszert elkészítését a biztonságos fogantyú könnyíti meg. Ez a fogantyú olyan anyagból készült, amely hideg marad, így a sütővel való érintkezés során nem kell égési sérülésektől tartanod. Ha a szerkezet eléri a megfelelő hőmérsékletet, a hőmérsékletjelző jelezni fog, éppúgy, mint ahogyan magát a bekapcsolást is jelzi.

A Concept VF3040 gofrisütő takarékosan tárolható

A Concept VF3040 gofrisütő kivitelezése rozsdamentes acél és fekete színű, a kábel elhelyezésének hála kevés helyet foglal. Tisztításához elegendő papírtörlő vagy puha rongy használata a belső rácson. A felület könnyen törölhető nedves ronggyal, így a hűtő résekbe nem kerül víz.

Tulajdonságok

  • Tapadásmentes fehér kerámia lemezek
  • Egyszerű tisztítás
  • Szín: rozsdamentes acél és fekete
  • Felmelegedést jelző indikátor

Műszaki paraméterek

Feszültség 220 – 240 V
Fogyasztás 1000 W

Hivatkozások

    * Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.