SENCOR SSM 9940SS

SENCOR SSM 9940SS

Száma: 2614851
Szendvicssütő 4 az 1-ben, szendvicsek, gofrik és grillezett ételek készítéséhez. A SENCOR SSM 9940SS 4 cserélhető lapot kínál tapadásmentes felülettel sütéshez, CoolTouch törzzsel és hőszigetelt fogantyúval rendelkezik. Működés és felmelegedés jelző. Biztonsági hőbiztosíték További információ
20 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 2614851

Leírás

A SENCOR SSM 9940SS főbb jellemzői

  • Extra nagy és mély tányérok különböző felületekkel 
  • 4 cserélhető sütőlap
  • A lemezek könnyű behelyezése és eltávolítása
  • Tapadásmentes felület a könnyű karbantartás érdekében 
  • Helytakarékosan, függőlegesen tárolható
  • Hőszigetelt fogantyú
SENCOR SSM 9940SS

Egy egyszerű vacsora háromszögletes pirítóssal 

Hogyan készítsünk gyors, mégis ízletes vacsorát, amit a gyerekek és a felnőttek is értékelni fognak? Helyezd a háromszög alakú sütőlemezt a pirítósra, és pillanatok alatt meglesz a végeredmény. Lehet fogadni a sonka és a sajt jól bevált hagyományos kombinációjára, de kipróbálhatsz különböző fajtákat, fűszerkombinációkat (paprika) és zöldségeket (paradicsomot) is. Meglátod majd, hogy minden családtagnak más-más a kedvence. Kipróbálhatod a könnyű és a teljes kiőrlésű kenyeret is. 

SENCOR SSM 9940SS

Házi készítésű gofri reggelire

Édes reggelire vágysz? Finom és puha gofri elérhető közelségben van. Csak használd az ehhez a tipikus belga finomsághoz igazított sütőfelületet. Az alapanyagokból – vaj, cukor, tojás, tej, rum és sütőpor – készítsük el a tésztát, és öntsük az előkészített rácsos formákba. Süssük három-öt percig, és így máris az asztalra kerül a tökéletes reggeli. Kísérheted lekvárral, mogyorókrémmel, tejszínhabbal, kakaóval és gyümölcsökkel. 

SENCOR SSM 9940SS

Kinek van kedve egy házi paninihez és bagetthez? 

Lehet, hogy már eleged van a bolti bagettekből és paninikből, ezért használd a hosszabb sütőfelülettel ellátott sütőfelületet, hogy olyanokat készíts, amilyeneket szeretsz. A gyorsan sült rágcsálnivalók minden látogatót megörvendeztetnek, akiket gazdag választékkal lephetnek meg a tölteléknek szánt alapanyagokból. Mindenki készíthet egy jellegzetes bagettet vagy paninit. 

SENCOR SSM 9940SS

Édes szendvicsek, mint Amerikában

Egy népszerű amerikai kombináció a mogyoróvaj és a banán a négyszögletes nagy pirítós esetében. Most otthon is kipróbálhatod egy négyzet alakú szendvics alakú sütőlap segítségével. A felület elég nagy ahhoz, hogy elférjen rajta egy tipikus XL méretű amerikai pirítós. Azok, akik nem szeretik az édességet, a tölteléket sonkával, sajttal és tojással helyettesíthetik. 

SENCOR SSM 9940SS

Tapadásmentes felület zavarja a gyors karbantartást 

A Sencor ezt a szendvicssütőt tapadásmentes felülettel ellátott tányérokkal látta el, amely két dolgot garantál. Először is, nem ég le az elkészített étel. Másodszor, könnyen tisztíthatóak lesznek. A Sencor azt javasolja, hogy minden használat után mossuk el őket, hogy megakadályozzuk a morzsák felhalmozódását. A textilszövettel együtt a karbantartás nagyon gyorsan megy. 

SENCOR SSM 9940SS

Könnyű kezelhetőség

A Sencor szendvicskészítő számos előnyt kínál a kezelés szempontjából. A különböző sütőfelületek könnyű cserélhetőségét zárak és zsanérok biztosítják. Tartalmaz továbbá egy hőszigetelt fogantyút és egy akasztóhurkot a könnyű tekercselés és kábeltárolás érdekében. Ha pedig helyet szeretnél felszabadítani a konyhában, egyszerűen hajtsd fel a szendvicskészítőt. 

SENCOR SSM 9940SS

Tulajdonságai

  • Szendvicssütő 4 az 1-ben, szendicsek, gofrik és grillezett ételek készítéséhez
  • 4 cserélhető sütőlap – háromszög alakú szendvics, panini, 2 extra mély gofrihoz és szendvicshez
  • CoolTouch test
  • A sütő felület egyszerűen tisztítható
  • Tapadásmentes felület
  • Hőszigetelt markolat és burkolat
  • Működésjelző – piros, felmelegedésjelző – zöld
  • Függőleges tárolás lehetősége
  • Biztonsági hőbiztosíték
  • Automatikus hőmérséklet-szabályozás

Műszaki adatok

Felvett teljesítmény 900 W
Sütőlapok száma 4
Cserélhető sütőlapok Igen
Tápkábel hossza 85 cm
Szín Rozsdamentes acél

Referenciák


*A felhasznált fotók illusztratív jellegűek lehetnek.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.