Talált termékek száma: 11

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

CURVER Ruhakosár Ribbon 49 l
4 290 Ft

A Ribbon szennyestartó térfogata 49 l és modern külalakja van, ami egy körültekert masnira emlékeztet. A nyílások biztosítják a levegő áramlását és az oldalsó fogantyúk megkönnyítik a manipulációt.


Spirella Szennyes kosár Classic L
11 632 Ft

10 490 Ft

Spirella Classic szennyeskosár 50 l ruha kapacitással. A kosár belsejében van egy kivehető tépőzáras táskat. A szennyestartó 52 cm magas és könnyedén összecsukható.


Kis Ruháskosár Chic Basket Home 45 l
5 707 Ft

3 990 Ft

45 literes ruháskosár, ami az oldalsó fogantyúinak köszönhetően könnyen vihető még teljesen teli állapotban is. A belső fele erős műanyagból készült és retró stílusú dekoráció borítja, aminek köszönhetően biztosan megkedveled majd.


Kis Szennyeskosár Chic Hamper Home 50 l
11 425 Ft

7 190 Ft

Nagy, 50 literes űrtartalmú, finom retró dizájnú szennyeskosár, ami szellőzőnyílássokkal is el van látva. Erős műanyagból készült nem átlátszó fedővel, hogy koszos ruhák mindig el legyenek rejtve az esetleges tekintetek elől.


keeeper Ruháskosár 50L, Szürke
5 390 Ft

Az OKT Ruháskosár 50 L, Szürke tiszta ruhák szállítására, átmeneti tárolására alkalmas. 50 literes térfogata miatt több mosásnyi ruha is belefér. Oldalán virág mintájú nyílások biztosítják a megfelelő szellőzést. A kosár könnyen tisztítható műanyagból készült.


keeeper Mosókád 49L, Szürke
3 450 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az OKT Mosókád 49L, Szürke műanyagból készült. Mosás előtt könnyedén összegyűjtheti benne a szennyes ruhákat, illetve mosás után kényelmesen teregethet belőle. A mosókád rendkívül sokoldalúan felhasználható.


Kela Rio Ruháskosár, 40 l

Kela Rio Ruháskosár, 40 l

Értékelés: 5
3 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mutatós és strapabíró Kela Rio ruháskosár két színben. Rattanhatású műanyagból készült, mely nemcsak szép, de kiválóan szellőzik, így a nedves ruhák frissek és illatosak maradnak benne. 40 literes kapacitása kényelmesen elég a teregetéshez.


BRILANZ Rattan ruháskosár 41 l, 43 x 43 x 32,8 cm
3 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Műanyag ruháskosár 41 l térfogattal, rattan kivitelezésben. Ügyes kisegítő háztartásába a tiszta ruhaneműkre. A kosár műanyagból készül, ami ellenállóvá teszi és hosszú élettartamot biztosít neki.


TimeLife Szennyeskosár, 37 l
4 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Time Life Szennyeskosár esztétikus vászonból készült, felül egy kötéllel összefogható, ezáltal tetszetős zsák alakot formálva.


TimeLife Szennyeskosár, 50 l
3 841 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tágas 50 literes szennyeskosár, magassága 52 cm. Rugalmas műanyagból készült, a nagy fogantyúknak köszönhetően könnyen hordozható. A felülete ritkábban fonott, így a szennyes jól szellőzik.