PHILIPS S 9031/12 SensoTouch 9000 Férfi borotva

PHILIPS S 9031/12 SensoTouch 9000 Férfi borotva

Száma: 687991
Shaver 9000 az eddigi legfejlettebb philips borotva. Az egyedülálló kontúrkövető technológia az arc minden kontúrját kivételesen szorosan követi, a V-Track rendszer pedig a legideálisabb vágási pozícióba igazítja a szőrszálakat a legsimább borotválási eredmény érdekében. További információ
72 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 687991

Leírás

Előnyök

Tökéletességre tervezve
  • A szőrszálakat tökéletesen irányba állítja, az alapos borotválkozásért
  • 8 különböző irányba hajlítható a kiváló eredményért
Kényelmes borotválkozás
  • Super Lift & Cut Action: megemeli, a bőrhöz közel vágja el a szőrt
  • Szabja egyéni igényeire borotváját a három beállítás egyikével
  • AquaTec Wet & Dry technológia a kényelmes száraz/nedves borotválkozáshoz
Hozza ki a legtöbbet borotvájából
  • Precíziós penge a tökéletes trim bajusz, pajesz és vágás
Egyszerű használat
  • Az intuitív ikonokkal egyszerűen használhatók a funkciók
  • 50 perc vezeték nélküli használat egy óra
  • 2 év garancia

TULAJDONSÁGOK

A szőrszálakat tökéletesen irányba állítja, az alapos borotválkozásért

A szabadalmaztatott V-track precíziós körkések óvatosan minden szőrszálat a legideálisabb vágási pozícióba igazítanak, még a lesimuló és különböző hosszúságú szőrszálakat is. 30%-kal simább borotválás kevesebb mozdulattal, a bőr kímélése mellett.

8 különböző irányba hajlítható a kiváló eredményért

Az új, teljes mértékben hajlékony 8 irányú fej tökéletesen illeszkedik az arc vonalához, így minden egyes lehúzás kisebb energiát igényel. Független mozgása révén 20%-kal több szőrt tud leborotválni kevesebb mozdulattal.

Super Lift & Cut Action: megemeli, a bőrhöz közel vágja el a szőrt

A Philips elektromos borotvába épített kettős vágóél kényelmesen megemeli a szőrszálat és a bőrfelszínhez legközelebb vágja el azt.

AquaTec Wet & Dry technológia a kényelmes száraz/nedves borotválkozáshoz

Az elektromos borotva Aquatec Wet & Dry technológiája lehetőséget nyújt Önnek, hogy választhasson a nedves vagy száraz borotválkozási mód közül. Kényelmes száraz borotválkozás vagy frissítő nedves borotválkozás borotvazselével vagy -habbal? Bőre védelme mindig a legfontosabb.

SmartClick precíziós formázó

Precíziós penge a tökéletes trim bajusz, pajesz és vágás.

Az intuitív ikonokkal egyszerűen használhatók a funkciók

Az intuitív kijelzőn fontos információk láthatók, így a lehető legjobb teljesítményt hozhatja ki a borotvából: – 3 számjegyű (%) akkumulátorszint-jelző – Tisztításra emlékeztető jelzés – Akkumulátor lemerülését jelző fény – Borotvafej-cserére emlékeztető jelzés – Utazózárjelző.

50 perc vezeték nélküli használat egy óra töltés utá

A korszerű töltési rendszer két kényelmes opciót kínál: 50 perc használat egy óra töltést követően, vagy 3 perces gyors töltés egy teljes borotválkozáshoz. A Shaver series 9000 minden típusát vezeték nélküli használathoz tervezték, a nedves környezetekben való biztonságos használat érdekében.

2 év garancia

A Philips által biztosított 2 éves garanciával a Shaver series 9000 borotvákat a nagy teljesítményre és tartósságra tervezték, hogy nap nap után biztosítsa a kivételesen alapos borotválkozást.

Tegye a kosárba

Megrendeléssel kapcsolatban hívja:

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Személyes átvétel

Szállítási módok

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.