BaBylissPRO Professzionális hajvasaló és hajsütővas Styler 25 mm BAB2071EPE

BaBylissPRO Professzionális hajvasaló és hajsütővas Styler 25 mm BAB2071EPE

Száma: 100005726448
Közvetlenül partnerünktől
Az Ultra Curl egy tökéletes technológiával rendelkező eszköz, amely ideális minden típusú haj és frizura formázására. A Sol-Gel nanotechnológiával készült lapoknak új felületkezelése van, amely kerámia titán mikrorészecskéket tartalmaz. További információ
25 470 Ft
Piaci ár ÁFA-val
21 970 Ft
-13%
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.9.24 - 2021.9.27 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100005726448

Leírás

Az Ultra Curl egy tökéletes technológiával rendelkező eszköz, amely ideális minden típusú haj és frizura formázására. A Sol-Gel nanotechnológiával készült lapoknak új felületkezelése van, amely kerámia titán mikrorészecskéket tartalmaz. Ennek a technológiának köszönhetően a lapok simábbak és garantálják a tökéletes csúszást a hajon, így növelve a hajszálak védelmét.

A készülék fűtési szegmenst tartalmaz a legújabb fejlett hőkezelési Advanced Heat Management technológia automatikus vezérlésével, amely lehetővé teszi a pontos és állandó elektronikus hőmérséklet szabályozást. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy az eszköz azonnal felmelegedjen, elérje a nagyon magas hőmérsékletet, és körülbelül fél fokig biztosítsa a hőmérsékleti stabilitást.

Tulajdonságok:

  • új Nano-titán + Sol-Gel anyagból készült lapok, amelyek kiegyenesítik a hajat anélkül, hogy húzná a hajszálakat.
  • A nano-titán technológia meghosszabbítja a lapok tartósságát (+ 40%) és rendkívüli mértékben ellenáll a magas hőmérsékleteknek, a karcolásoknak és a vegyi anyagoknak,
  • A Sol-Gel technológia lehetővé teszi a könnyebb csúszást, 25% -kal simább, mint a kerámia,
  • mozgatható lapok a hajjal való jobb kapcsolat érdekében,
  • gyors felmelegítés és hőmérséklet stabilitás a haj teljes hosszán,
  • 3 hőmérsékleti beállítás: 170 – 200 – 230 °C,
  • hideg véggel a biztonságos kezeléshez,
  • 2,7 m elforgatható tápkábel.
Hogyan kell használni:

Csatlakoztassa a hajformázót a hálózathoz, és nyomja meg egyszer a 0/1 gombot. A kiválasztott hőmérséklet a legalacsonyabb: 170 °C. Magasabb hőmérséklet kiválasztásához nyomja meg ismét a gombot. Javasoljuk, hogy válassza a legalacsonyabb hőmérsékletet a finom vagy festett hajra, a legmagasabb hőmérsékletet pedig a vastag hajra. Az összes fényjelző addig villog, amíg a kívánt hőmérsékletet el nem éri.

spotlámpák:

Hallott már a forradalmian új, szabadalmaztatott Linziclip hajcsipeszről? A Linziclip egy teljesen újonnan kifejlesztett, szabadalmaztatott hajcsat, amely meghódította az egész világot! Linziclip, elég csak feltűzni és elindulni!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.