PHILIPS BHB876/00 StyleCare Prestige

PHILIPS BHB876/00 StyleCare Prestige

Száma: 1077258
PHILIPS BHB876/00 StyleCare Prestige automata hajsütővas könnyedén, automatikusan létrehozza álmaid fürtjeit. Az okos Curl Boost technológiának köszönhetően nagyszerű, hosszan tartó hullámokat hozhatsz létre hajbarát hőmérsékleten. A forma, az okos göndörítő sapkák és a keratinos kerámiahenger kombinációja lehetővé teszi a hő hatékony felhasználását, így minden alkalommal tökéletes frizurát készíthetsz. Akár 27 formázási lehetőség az időzítő, a hőmérséklet és az irány kombinációjának köszönhetően. További információ
42 190 Ft
Forgalmazó: MALL
64 865 Ft -tól

Raktáron 5-nél több db

2024.7.24 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.7.24 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1077258

Leírás

Philips BHB876/00 StyleCare Prestige legfontosabb tulajdonságok 

 • 2× több formázott haj egy lépésben
 • Intelligens göndörítő rendszer
 • Függőleges fogantyú
 • 27 beállítás a különböző stíluslehetőségekhez
Philips BHB876/00 StyleCare Prestige

Philips BHB876/00 StyleCare Prestige

Smart Curl göndörítőrendszer

Élvezd a természetes hatású hullámokat, mint egy profi szalonban, otthonodnak kényelmében. A Philips Style Care automata hajsütővas az innovatív Smart Curl rendszert használja, amely minden hajszálat azonos hőmérsékleten és módon göndörít a tökéletesen egyenletes fürtök érdekében.

Philips BHB876/00 StyleCare Prestige

Hosszabb fonóhenger

Az előző modellhez képest a Philips Style Care göndörítődob felülete 113%-kal nagyobb, így kétszer annyi hajat göndöríthetsz egyszerre. Készítsen elegáns fürtöket, rugalmas fürtöket és lágy tengerparti hullámokat egyszerűen és rekordidő alatt.

Philips BHB876/00 StyleCare Prestige

27 opcióval rendelkező beállítás

Formázd a hajad úgy, ahogyan szeretnéd! A Philips Style Care automata hajsütővas 27 beállítást kínál: 3 időzítő beállítás, 3 hőmérséklet beállítás és 3 hajszál irány beállítás. Az opciót bármikor tetszés szerint megváltoztathatod a vezérlőgombok segítségével.


Philips BHB876/00 StyleCare Prestige

Ergonomikus fogantyú a könnyű használat érdekében 

A Philips Style Care automata hajsütővasat természetes, függőleges helyzetben lehet tartani, hogy a fejhez nagyon közel tökéletes fürtöket hozz létre a természetes megjelenés érdekében. A vezérlőgombok a készülék testén, a hajsütővas markolatánál találhatók az intuitív használat érdekében.

Philips BHB876/00 StyleCare Prestige

Smart curl fedelek

Az automatikus göndörítővas nyitott kialakítása a függőleges göndörítő sapkapárral kombinálva lehetővé teszi, hogy tökéletes hullámokat hozz létre kellemetlen rángatás és göndörödés nélkül. Az egyes szálakat lazán feltekerik a hengerekre a tágas kamrában, és gyorsan felveszik a kívánt formát.

Philips BHB876/00 StyleCare Prestige

Kerámia felület keratinnal

Nyújtsd a hajad számára a megérdemelt törődést! A Philips Style Care automata hajsütővas göndörítőhengerei tartós kerámiából készülnek, és a felületük keratinnal van átitatva a maximálisan kíméletes göndörítés érdekében. Minden egyes szálat a legnagyobb gondossággal kezelünk.


Philips BHB876/00 StyleCare Prestige

3 hő- és időzítő beállítás

Rugalmas fürtök vagy tengerparti hullámok? Csak válaszd ki a megfelelő beállításokat és álmaid stílusához. Választhatsz 3 hőmérsékleti beállítás (170 °C-190 °C-210 °C) és 3 felvételi idő (12, 10 és 8 másodperc) közül. Alacsonyabb hőmérséklet és rövidebb göndörítési idő alkalmas a kevésbé ellenálló hajhoz.

Philips BHB876/00 StyleCare Prestige

Intelligens visszajelzés

Abban a pillanatban, amikor a hajszál begöndörödik, a készülék hangjelzést ad, hogy mikor érdemes kihúzni a hajat a hajsütővas burkából, hogy az ne égesse meg a hajszálakat. A hajsütővas a csatlakoztatáskor rövid hangjelzéssel jelzi, hogy készen áll a használatra, és automatikusan kikapcsol, ha nincs használatban.

Philips BHB876/00 StyleCare Prestige

3 állítható göndörítési irány

Ha a legtermészetesebb hullámokra vágysz, értékelni fogod a 3 hajgöndörítési irány beállítását. Választhatsz, hogy jobbra, balra vagy váltakozó irányba göndöríted a hajszálakat. Tökéletesen kézben tarthatod az eredményül kapott frizurát, és szükség szerint beállíthatod, hogy tökéletes legyen.

Jellemzők

 • Egyszerű használat
 • Intelligens göndörítő rendszer a tökéletes formázásért
 • A hosszabb görgővel 2× több hajat tud egyszerre formázni.
 • Ergonomikus fogantyú a könnyű használat érdekében
 • Intelligens visszajelzés automatikus kikapcsolási funkcióval és készenléti jellel
 • Styling túlmelegedés elleni védelemmel
 • Gyönyörűen formázott haj
 • Smart curl a tökéletes, hosszan tartó fürtökért, mint egy profi készülék
 • 27 beállítás a különböző stíluslehetőségekhez
 • 3 hőmérséklet beállítás minden típusú felülethez
 • 3 állítható göndörítési irány
 • Hajápolás
 • Nyitott kialakítás a természetes áramlásért, tökéletes hullámok a haj megterhelése nélkül
 • Keratinnal impregnált védőkerámia felület
 • Curl boost technológia: nagyszerű eredmények kíméletes hőmérsékleten

Mellékelt tartozékok

 • Tartozékok a henger tisztításához: Igen
 • Tartozékok a haj szétválasztásához: Igen

Műszaki adatok

Tartozékok száma 2
Ionizálás
Tápkábel hossza 2 m
Szín fekete

Referenciák


*A felhasznált fotók illusztratív jellegűek lehetnek.
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.