CONCEPT Epilátor IPL Perfect Skin IL3020

CONCEPT Epilátor IPL Perfect Skin IL3020

Száma: 7653722
Közvetlenül partnerünktől
Hosszú távú sima bőr Vágyakozik a sima, szőrtelen bőr után? A Concept IL3020 Perfect Skin IPL epilátorral ezt a saját otthonában érheti el. Intenzív pulzáló fény (IPL) technológiát használ, amely világszerte több mint 15 éves klinikai vizsgálaton ment keresztül. További információ
Partnerünktől: Vivantis
85 270 Ft
Piaci ár ÁFA-val

Partnerünk által szállítva

2022.5.26 - 2022.5.27 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7653722

Leírás

Hosszú távú sima bőr

Vágyakozik a sima, szőrtelen bőr után? A Concept IL3020 Perfect Skin IPL epilátorral ezt a saját otthonában érheti el. Intenzív pulzáló fény (IPL) technológiát használ, amely világszerte több mint 15 éves klinikai vizsgálaton ment keresztül. Ez lehetővé teszi a kezelést 2 módban és 5 szinten a bőr tónusának megfelelően. 2 cserélhető rögzítéssel van felszerelve, amelyek segítségével könnyen eltávolíthatja a szőrt a lábakon, a kezeken, valamint a bikini, a hónalj és az arc érzékeny területein (arc, felső ajak, áll). A készülék használata egyszerű, és az epilálás vele fájdalommentes és tartós. Az epilátor élettartama eléri a 300 000 fényimpulzust.

IPL Technológia

Ez a tudományosan bizonyított technológia gyors és tartós eredményeket nyújt. Az intenzív pulzáló fényvillanások az epilálás során a bőr felszíne alá kerülnek, ahol a szőrszál sötét pigmentjére hat. Ez a hőhatás hatékonyan és fájdalommentesen eltávolítja a szőrzetet a gyökerekkel együtt, és megakadályozza azok újranövekedését. Rendszeres és helyes használat esetén akár több hónapig is sima bőrt kap.

Ne várja meg a nyarat

Ha nyáron gyönyörűen sima bőrre vágyik, kezdje el az epilálást jó előre. Ez azért van, mert a bőrt legalább 4 hétig nem szabad napfénynek kitenni az IPL epilátor használata előtt és utána legalább 2 hétig. Ha önbarnító krémet alkalmazott a bőrére, várja meg, amíg a krém barnító hatása teljesen megszűnik. Az IPL epilátort férfiak és nők egyaránt használhatják 18 év felett.

Kinek alkalmas az IPL epilátor?

Az IPL epilátorral végzett epilálás a világosabb bőrű és sötétebb hajú, sötét pigmentet tartalmazó személyeknél a leghatékonyabb. Minél világosabb a szőrszál és sötétebb a bőrtípus, annál alacsonyabb az IPL epilátor hatékonysága.

Szemvédő érzékelő

Az IPL epilátor beépített biztonsági érzékelővel rendelkezik, amely megakadályozza az impulzus küldését, amikor az epilátort nyitott helyre irányítja. Ennek az érzékelőnek köszönhetően a készülék csak akkor fog megfelelően működni, ha az alkalmazási terület teljes mértékben érintkezik a bőrrel.

PRECISION mód

Alkalmazható a legkevésbé hozzáférhető és legérzékenyebb területek kezelésére, mint például az arc, a hónalj, a bikini terület stb. A készülék egyszeri impulzusokat bocsát ki az impulzuskioldó gomb megnyomásával.

GLISS mód

Ez az üzemmód nagyobb területek kezelésére alkalmas, például lábak, karok, hát stb. Lassan csúsztassa a készüléket a bőrére anélkül, hogy felemelné. Az epilátor egymás után sima villanásokat bocsát ki, ami gyorsabb és simább kezelést tesz lehetővé.

Mikor ne használja az IPL epilátort

Az IPL epilátort tilos tetovált testrészeken, tartósan sminkelt területeken, szeplőkön, anyajegyeken és más sötét jeleken használni. Használat előtt alaposan fedje le ezeket a területeket. Ugyanakkor az IPL epilálás nem ajánlott nagyon érzékeny bőrűek, bőrbetegségek, visszerek esetén vagy terhes és szoptató nők számára. Ha más betegsége van, vagy csak nem biztos abban, hogy az IPL epiláltor megfelel-e Önnek, forduljon bőrgyógyászhoz vagy orvosához.

Mobilos alkalmazás

A Concept IPL mobilalkalmazással megkapja személyes tanácsadóját, aki segít az egyes eljárások megtervezésében és a kezelés előrehaladásának nyomon követésében. Ez segít kiválasztani a pulzus intenzitásának megfelelő szintjét a bőr tónusának megfelelően, és figyelemmel kíséri az eljárások közötti időközöket. Egy videó bemutató is rendelkezésére áll, amelyből megtanulhatja, hogyan kell helyesen használni az epilátort a hatékony és hosszú távú eredmények elérése érdekében.

Műszaki paraméterek:

Biztonságos és tartós epilálás otthon kényelméből
Eltávolítja a szőrt a láb, a kéz, a hónalj, a bikini és az arc bőréről
Intenzív pulzáló fénytechnika
5 szint, 2 üzemmód – precision, gliss
2 db cseretoldalék
LCD kijelző,
Szemvédő érzékelő
Készenléti mutató
Concept IPL mobil alkalmazás a kezelés megtervezéséhez
Automatikus kikapcsolás alapjáraton
Tárolás: tok
Lámpa élettartama: 300 000 impulzus
Feszültség: 100–240 V ~, 50/60 Hz, 1,2 A
Energiafogyasztás: 36 W
Alkalmazási terület: 2 – 4 cm²
Fényspektrum: 550–1200 nm
Pulzusfrekvencia: 1. intenzitásszint – impulzusok 1,6 másodperc után / intenzitás 5 – impulzusok 3,6 másodperc után
Fényimpulzus intenzitása:
intenzitás foka 1 – 2 J / cm²
intenzitás foka 2 – 2,5 J / cm²
intenzitás foka 3 – 3 J / cm²
intenzitási fok 4 – 3,5 J / cm²
intenzitás foka 5 – 4 J / cm²
Méretek: 8 × 17,5 × 3,1 cm
Tömege: 0,5 kg
Áramellátás: elektromos hálózat
Szín: fehér + rosegold

Jak používat:

Az epilálandó bőrnek tisztának, száraznak és borotváltnak kell lennie az IPL epilátor használata előtt. Válassza ki a bőrtípusának megfelelő fényintenzitási szintet, vagy annak a területnek az érzékenységének megfelelően, ahol a fény hatni fog. Nyomja az epilátor alkalmazási területét a bőrhöz. A gomb megnyomásával a készülék fényimpulzust bocsát ki. Kerülje egynél több impulzus felszabadulását a bőr ugyanazon részén. Az epilálás során enyhe melegséget vagy bizsergést érezhet, de ez soha nem lehet fájdalmas. Ha fájdalmat érez, csökkenteni kell a sugárzás intenzitását.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.