Silk'n Jewel Luxx lézeres epilátor (200.000 impulzus)

Márka: Silk'n Katalógus száma: 100051402075

Közvetlenül partnerünktőlÚjdonság

Silk'n Jewel Luxx lézeres epilátor (200.000 impulzus)

A nem kívánt szőr eltávolításához testéről vagy arcáról, választhat borotválkozást, epilálást vagy viaszolást. De az így eltávolított szőr viszonylag gyorsan növekszik, és a bőre gyakran irritálódik. Fedezze fel a szőrtelenítés egy teljesen új megközelítését: Silk'n Jewel. További információ

75190

75 190 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100051402075

Leírás

Termékleírás

A nem kívánt szőr eltávolításához testéről vagy arcáról, választhat borotválkozást, epilálást vagy viaszolást. De az így eltávolított szőr viszonylag gyorsan növekszik, és a bőre gyakran irritálódik. Fedezze fel a szőrtelenítés egy teljesen új megközelítését: Silk'n Jewel. A készülék pulzáló fény segítségével eltávolítja a nem kívánt szőrt – fájdalommentesen és egyszerűen.

HPL technológia – klinikailag bevált és szabadalmaztatott

A HPL (Home Puls Light) technológiát évek óta használják a nem kívánt szőr eltávolítására – világszerte. Ez a technológia számos klinikai tanulmány tárgyát képezte, és a vezető bőrgyógyászok biztonságos, egyszerű és hatékony módszerként írták le a szőrszálak otthoni eltávolítását. A kezelést orvosok javasolják, klinikailag bizonyítottak és szabadalmaztatták, és az Egyesült Államok FDA (Food and Drug Administration) jóváhagyta.

Újdonság: Touch & Glide technológia a szőr gyorsabb eltávolításához

A Silk'n Jewel teljesen más kialakítású a ma piacon lévő hasonló eszközök számára. Csak egy gombbal rendelkezik, amellyel bekapcsolhatja a készüléket, vagy átválthat egy másik teljesítményszintre. Ez azt jelenti, hogy már nem szükséges megnyomni a gombot az impulzusok elindításához – a kezelés sokkal gyorsabb és könnyebb lesz. Ha a bőrrel érintkezik, a Jewel automatikusan fényimpulziót bocsát ki.

  • Hosszú távú szőrtelenítés klinikailag bevált és szabadalmaztatott HPL technológiával
  • Beépített Glide technológia: gyorsabb szőrtelenítés az automatizált fényimpulzusoknak köszönhetően
  • Alkalmas az egész test és az arc számára
  • 200 000 fényimpulzus
  • 5 teljesítményszint
  • Állítható sebesség
  • Beépített bőrszín érzékelő
  • Napozás után is használható (1. energia szinten)
  • Kezelt terület: 3 cm2
  • Silk'n alkalmazás a kezelés megtervezéséhez
Jak používat:

A használati utasítás szerint használja. 


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.