Starpil Gazdasági epilálás eszköz

Starpil Gazdasági epilálás eszköz

Száma: 100020955874
Közvetlenül partnerünktől
Az Starpil rendszer egy forró viaszos gördülő epilálási módszer. A fűtőelem kábelt tartalmaz. A Starpil helyezett hideg viasz (csak Starpil ) 20–25 perc alatt felmelegszik. Az epilátor gazdaságos változata fűtőtestből és kábelből áll. Viaszok és epiláló papírok nem tartalmazza. További információ
10 600 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünknél készleten 5-nél több db

2021.5.20 - 2021.5.21 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100020955874

Leírás

Az Starpil rendszer egy forró viaszos gördülő epilálási módszer. A fűtőelem kábelt tartalmaz. A Starpil helyezett hideg viasz (csak Starpil ) 20–25 perc alatt felmelegszik. Az epilátor gazdaságos változata fűtőtestből és kábelből áll. Viaszok és epiláló papírok nem tartalmazza.

Miért költene a viaszmosás a szépségszalonokban, most, hogy otthon is kényelmesen meg tudja csinálni?

Hogyan kell használni:

Helyezze be a csereviaszt a Economicbe és dugja be a hálózatba. Várjon 20–25 percet, amíg a viasz feloldódik. Mielőtt a viaszt a bőrre felhordná, ellenőrizze, hogy a henger forog-e. Használhat egy szőrtelenítő papírt, hogy a hengert viasszal lehessen bevonni. Az epiláló területeket mindig egy vékony réteggel vigye fel, a haj növekedésének irányában. Akkor vedd el epilációs papír (nem tartozék, külön kell megvásárolni), és nyomja le a csík teljes felületét, kivéve az utolsó centimétert, amelyet a csík tartásához összehajtott. Húzza erősen (erővel és sebességgel) a szalagot a haj növekedésének irányával szemben, a bőrrel párhuzamosan, amennyire csak lehetséges. Az epilálási folyamat után néhány csepp óvatosan masszírozza a bőrt olaj , amely eltávolítja a viaszmaradványokat, amelyek esetleg a bőrön maradhatnak.

spotlámpák:

Az ajánlatunkban megtalálható szerv . arc- és viaszok férfiaknak .

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.