Bellissima Gőzölős vasaló 11632 My Pro Steam B28 100

Márka: Bellissima Katalógus száma: 100005727558

Közvetlenül partnerünktől

Bellissima Gőzölős vasaló 11632 My Pro Steam B28 100

Tökéletes, hosszú élettartamú hatású, egyenes hajú, frizz elleni hatással. Hajvasaló gőz technológiával. A hagyományos haj vasalás dehidratációt okoz. A gőz hatása, amely áthalad a lemeznyílásokon, és elősegíti a hajszálak bővülését, miközben védi a hajat a termikus sokktól. További információ

22550

22 550 Ft ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 100005727558

Leírás

Termékleírás

Tökéletes, hosszú élettartamú hatású, egyenes hajú, frizz elleni hatással. Hajvasaló gőz technológiával. A hagyományos haj vasalás dehidratációt okoz. A gőz hatása, amely áthalad a lemeznyílásokon, és elősegíti a hajszálak bővülését, miközben védi a hajat a termikus sokktól. A gőz megtartja az optimális hajegyensúlyt, mivel a haj nem képes a nedvesség elnyelésére, így a haj nem fúj, és megakadályozza a fonódásokat és a frizzst.

Jellemzők:

  • kerámia lemezek – garantálja a csúszást és a fényes hajot
  • Elektronikus hőmérséklet-beállítás három lépésben – 170 ° C – 200 ° C – 230 ° C
  • Lebegő lemezek – Tökéletesen alkalmazkodik a hajhoz, maximális hatással egy ütemben
  • lekerekített kialakítás – meghatározza és megkönnyíti a hajformázást a tökéletes stílushoz,
  • Gyors fűtés – Használatra kész másodpercek alatt
  • zárható táblák
  • automatikus leállítás 60 perc elteltével.
Hogyan kell használni: Steam beállítások: Távolítsa el a hajvasalót. Nyissa ki a tartály hátsó fedelét, és töltse fel az adagolóval szállított vízzel. Aktiválja a gőzt és tartsa a vasszintet.

 


Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.