Dyson Airstrait HT01 ezüst/réz

Dyson Airstrait HT01 ezüst/réz

Száma: 41297724
Hajvasaló nedves és száraz haj kiegyenesítésére. A Dyson HT01 ezüst/réz három előre beállított hőmérsékletet, nagy felbontású színes LCD kijelzőt és zár funkciót kínál. A simítólapokban lévő termisztorok másodpercenként 30-szor szabályozzák a légáramlás hőmérsékletét. További információ
199 790 Ft
Forgalmazó: MALL
Ingyen szállítás

Raktáron 5-nél több db

2024.7.24 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 41297724

Leírás

A Dyson Airstrait HT01 ezüst/réz főbb jellemzői

 • Nedves hajon is használható készülék
 • Három előre beállított hőmérséklet: 80°, 110° és 140°C 
 • Nagy felbontású színes LCD kijelző mutatja a kiválasztott beállítást 
 • A 13 lapátos motor akár 106 000 fordulat/perc sebességgel forog és 11,9 liter légáramlást biztosít másodpercenként 
 • A simítólapokban található üveggyöngyök, ún. termisztorok másodpercenként 30-szor szabályozzák a légáramlás hőmérsékletét. 
 • Zár funkció
Dyson HT01 ezüst/réz

Nedves haj kiegyenesítés

A haj kiegyenesítésének új módja a mindennapi hajformázás egyszerűsítése érdekében. A nedves hajat a légáramlat szárítja, elkerülve a forró simítólapokkal való érintkezést és a magas hőmérsékletű károsodást.

Úttörő technológia

A legújabb hajápolási technológia nagynyomású légáramot használ a haj kiegyenesítésére szárítás közben. A levegőt pontosan felmelegíti és egyenletesen vetíti át a hajszálakon – extrém hő igénybevétele nélkül.

Irányított légáramlás

A légáram 45°-os szögben lefelé irányul, így a haj kiegyenesítéséhez szükséges feszültséget hozza létre a sima, kész frizura érdekében – kevesebb sérüléssel és töréssel.

Intelligens hőmérséklet-szabályozás

A vasaló simítólapjaiban található gyöngyös termisztorok másodpercenként akár 30-szor is szabályozzák a légáram hőmérsékletét, hogy megakadályozzák a haj extrém hőkárosodását és megóvják természetes fényét.

Dyson Hyperdymium™ motor

A 13 lapátos rotor akár 106 000 fordulat/perc sebességgel pörög, másodpercenként több mint 11,9 liter levegőt hajtva át a motoron. Ez 3,6 kPa légnyomást hoz létre – ez elegendő erő ahhoz, hogy a nedves hajat szárítás közben kiegyenesítse.

A stílus helyreállítása

Amikor a haj nedves, hidrogénkötései hajlékonyabbak és könnyebben „megújulnak“. A páratartalom és a légáramlás kombinációjával a haj hatékonyan formázható – extrém hőhatás nélkül.

A ragyogó fényesség tudománya

Az alacsonyabb hőmérséklet alkalmazása és a haj kötéseinek nedves állapotból történő helyreállítása azt jelenti, hogy a haj belső szerkezete védve van, így több fényt tud visszatükrözni és fényes megjelenést ér el.

Nedves hajon is használható készülék

Hajegyenesítés és hajszárítás – egyidejűleg. A három előre beállított hőmérsékletnek – 80 °C, 110 °C és 140 °C – köszönhetően egyetlen készülékkel formázhatod a hajad a nedvestől a hajvégekig.

Újraéleszti a száraz hajat

Töltsd fel vagy frissítse fel a hajadot szárazon. Formázz 120 °C-on, 140 °C-on vagy használjd az opcionális Boost üzemmódot a maximális formázási hatás érdekében.

Intuitív légáramlás

Légáramlás, amikor szükséged van rá. Az Airstrait maga érzékeli, ha a haj a simítólapok között van, és automatikusan csökkenti a légáramlást, ha másik hajtincsre váltasz – a csendesebb, hatékonyabb formázás érdekében.

LCD kijelző

A nagy felbontású színes kijelzőn látható a légáramlás és a hőmérséklet beállítása a könnyű tájékozódás érdekében a beállítások során.

Zár funkció

A simítólapok rögzítéséhez és feloldásához használd a csúszógombot. Ha a simítólapok zárva vannak, finoman előszáríthatod a hajad, és a hajtövektől kezdve volument hozhatsz létre.

Automatikus szünetelés

Három másodpercnyi inaktivitás után a készülék automatikusan szünetet tart. A légáramlás újraindításához egyszerűen mozdítsd el a hajvasalót.

Több mint egy csatlakozó

A PRCD (Portable Residual Current Device) csatlakozó a felhasználó biztonsága érdekében készült, amikor a Dyson Airstrait™ készüléket használod. A nedves és száraz hajszárításhoz használt erőteljes légszárító technológia a PRCD csatlakozót igényel az elektromos áram biztonsági teszteléséhez. Ilyen csatlakozók számos elektromos készüléken találhatók, különösen víz vagy vízgőz közelében. A felhasználó biztonsága érdekében a Dyson Airstrait™ hajvasaló minden egyes használata előtt nyomd meg a TEST és RESET gombokat. Kérjük, olvasd el az online használati útmutatóban található utasításokat. 

A haj erősségének megőrzésére fejlesztették ki 

Az erősség megőrzése. A fény védelme. Legújabb hajápolási innovációnk egyesíti légáramlási szakértelmünket mindazzal, amit a hajformázásról megtanultunk, és úttörő szerepet játszik a hajegyenesítés új módjában – extrém hő nélkül. 

Tulajdonságok

 • Hajvasaló nedves haj formázásához
 • Hajegyenesítés és hajszárítás egyidejűleg
 • Három előre beállított hőmérséklet (80°, 110° és 140°C) biztosítja a könnyű formázást a nedves hajatól a kész frizuráig.
 • Frissítsd fel stílusodat akkor is, ha a haja már száraz – válassz 120°C, 140°C között, vagy használd az opcionális Boost üzemmódot a maximális hatás érdekében.
 • Légáramlás csak akkor, amikor szüksége van rá
 • Az Airstrait maga érzékeli, ha a haj a simítólapok között van, és automatikusan csökkenti a légáramlást, ha másik hajtincsre váltasz – a csendesebb, hatékonyabb formázás érdekében.
 • A nagy felbontású színes LCD kijelzőn a kiválasztott beállítások, mint például az üzemmód vagy a hőmérséklet, könnyen áttekinthetőek
 • A könnyebb kezelhetőség érdekében a simítólapok rögzítéséhez és feloldásához csúsztasd el a reteszelőgombot.
 • A zárt karos üzemmódban előszáríthatod a hajat, és a hajtövektől kezdve volument adhatsz neki.
 • Az Airstrait három másodpercnyi inaktivitás után automatikusan szünetet tart – a légáramlás újraindításához egyszerűen mozdítsd el a készüléket.
 • Intelligens hőszabályozás
 • Dyson Hyperdymium motor

Mellékelt tartozékok

 • Bársony tűzálló párna

Műszaki adatok

Hőmérsékleti fokozatok száma 3
Hideg végződés Igen
Ionizáció Nem
Szín ezüst/réz

Videó

Hivatkozások


*A felhasznált képek illusztráció jellegűek lehetnek.
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.