Bellissima 11464 Bellissima B21 100 Hajvasaló

Értékelés: 4,2 5 értékelés Márka: Bellissima Katalógus száma: 852034

2 év garancia

Bellissima 11464 Bellissima B21 100 Hajvasaló

Az Imetec 11464 Bellissima B21 300 Hajvasaló Active Plates Technológiával biztosítja, hogy akár egyetlen végighúzással tökéletesen sima eredményt érjen el, hiszen a lapok automatikusan alkalmazkodnak a tincshez. A Quick Heating System gondoskodik arról, hogy másodperceken belül használhassa eszközét. Az egyenletes hőeloszlásnak hála a haj teljes védelmet élvez. További információ

4490
4.2 5

4 490 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 852034

Leírás

Termékleírás

A Bellissima B21 300 Hajvasaló jellemzői:

A márkáról

10 éve jött létre a Bellissima Imetec, és minden nő felfedezte azt a szabadságot, amelyet az otthoni hajápolás jelent. A szabadságot, hogy mindig gyönyörűek lehetnek, mintha a fodrásztól jönnének. Minden a hajsimítóval kezdődött: ez a professzionális készülék belépett a nők életébe, jobbá téve azt. Az ezt követő tíz évben továbbfejlődött a „szépség demokratizálása". A Bellissima műszaki szempontból egyre korszerűbb eszközöket fejlesztett ki, amelyek a profi fodrászok világában is megállják helyüket: ezek hatékony, biztonságos és fiatalos kialakítású készülékek, amelyeket egy nagy olasz márkától elvárhatunk. Hogy a nők továbbra is minden nap saját otthonukban fedezhessék fel szépségüket és játszhassanak a technikákkal, a Bellissima komplett szépségvilággá vált: nem csak hajápolással, de test-, bőr- és körömápolással is foglalkozik. Ezen a négy területen fejleszti a Bellissima a „powered by Imetec", azaz az Imetec által támogatott technológiát, folyamatosan tanulmányozva és fejlesztve a készülékek formatervezését, mert nem csak a termék szépségét, hanem hatékonyságát és könnyű használatát tekintve is tökéletességre törekszik. Hogy minden nőnek igazán bizonyíthassa: „You Are Bellissima" – Gyönyörű vagy!

Active Plates Technológia

Tökéletesen kivasalt haj az Active Plates technológiának köszönhetően: a lapok automatikusan alkalmazkodnak a tincshez a kiváló eredmény érdekében.

Kerámia bevonat

A kerámia bevonat egységes hőmérséklet eloszlást tesz lehetővé, és maximálisan védi a hajat.

Quick Heating System

A Quick Heating System rendszer gyorsan felmelegíti a lapokat, így azok néhány másodperc alatt használatra készen állnak.

Műszaki jellemzői:

  • Active Plates Technológia (lapok automatikusan alkalmazkodnak a tincshez, így már egyetlen végig húzással tökéletes eredményt érhet el)
  • Quick Heating System (másodperceken belül felmelegszik)
  • Ceramic Coating (kerámia bevonattal, egyenletes hőeloszlással a védelemért)
  • Maximális hőmérséklet 210°C
  • Fogyasztása 45 W

<table align=„center“ border=„0“ width=„100%“ style="border:1px lightgray solid;box-shadow: 1px 2px 5px

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ionizálás nem
Hőtartó edény nem
Vasalófelület lezárhatósága igen
Vitamin kondícionáló nem
Automatikus kikapcsolás nem
Gőzfunkció nem
Rögzítő gyűrű igen
Szín

Szín

fekete
Kijelző nem
Hidegvég nem
Hőmérséklet fokozatok 1
Hőálló táska nem
Teljesítmény 45 W

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.