Teesa TSA0569 Hypercare T500 Vezeték nélküli vizálló borotva

Teesa TSA0569 Hypercare T500 Vezeték nélküli vizálló borotva

Száma: 3624872
Közvetlenül partnerünktől
Vezeték nélküli vizálló borotva További információ
Partnerünktől: Easy-Shop
12 435 Ft
Piaci ár ÁFA-val
8 290 Ft
-33%

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Easy-Shop

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 3624872

Leírás

Hypercare T500 rotációs borotva

Elege van a kényelmetlen eldobható borotvákból, amelyek irritálják a bőrét? Cserélje őket a Teesa HYPERCARE T500 rotációs borotvára! A különleges kialakítás tökéletesen alkalmazkodik az arc formájához, rendkívül gyors és pontos borotválkozást biztosítva.

Olyan technológia, mint egy hibrid

A HYPERCARE T500 rotációs borotvában használt nikkel-fém-hidrid (Ni-MH) akkumulátor ugyanazon a technológián alapul, mint a vezető gyártók hibrid autóiban használt akkumulátorok, beleértve a Toyota által gyártott Prius modellt is. A kiváló osztályú technológia együtt jár a nem mérgező hatással, a tartóssággal és az akkumulátor kivételes teljesítményével.

Tartós pengék

A HYPERCARE T500 rotációs borotva három rugalmas rozsdamentes pengével van felszerelve. Különleges kialakításuknak és 7200 fordulat / perc sebességüknek köszönhetően a készülék könnyen megbirkózik bármivel.

Kettős penge rendszer

Szüksége van olyan eszközre, amely bármilyen feladatot képes ellátni? Erről szól a Teesa HYPERCARE T500 rotációs borotva. A kettős vágókések tökéletesen követik az arc kontúrját, könnyen megbirkóznak a legkeményebb szőrzettel is.

Hosszabbítható trimmer

A Teesa HYPERCARE T500 borotva minden bizonnyal a kifinomultabb megjelenéssel rendelkezik. A készülék visszahúzható trimmerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a szakáll és a bajusz még precízebb stílusának kialakítását.

Beépített újratölthető akkumulátor

Borotválkozás közben maximális kényelmet akar? A HYPERCARE T500 borotva beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely akár 45 perc munkát is biztosít újratöltés nélkül. A készülék további előnye az akkumulátor töltöttségi szintjéről tájékoztató kijelző.

Könnyű tisztítás

A Teesa HYPERCARE T500 rotációs borotva nemcsak egyszerűen borotvál, hanem könnyen tisztítható is! Csak nyomja meg a pengefej kioldógombját a kinyitásához, majd tisztítsa meg a készletben található kefével.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.