BRAUN IPL Silk-expert PRO eszköz, PL5243

BRAUN IPL Silk-expert PRO eszköz, PL5243

Száma: 8839408
IPL epilátor fejlett technológiával, amely sima bőrt biztosít akár 6 hónapon át. A Braun Silk-expert PRO PL5243 Skin Pro 2.0 bőrérzékelővel rendelkezik, amely a bőr tónusának megfelelően optimalizálja az intenzitást, és 2 üzemmódot nyújt az érzékeny bőr számára a kényelmes használat érdekében. Normál, precíz és széles fej a tetőtől talpig való gondoskodás érdekében. További információ
181 790 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 3 db

2024.7.23 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.7.22 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 8839408

Leírás

A Braun Silk-expert PRO, PL5243 főbb jellemzői

 • A Skin Pro 2.0 érzékelő automatikusan alkalmazkodik a bőrtónushoz
 • Akár 125 villanás percenként a bőr jobb lefedése érdekében 
 • 2 mód érzékeny bőrre
 • Normál, precíz és széles fej a tetőtől talpig való gondoskodás érdekében 
 Braun Silk-expert PRO PL5243

 Braun Silk-expert PRO PL5243

Akár 6 hónapig látható eredmény

Kategóriájában a legjobb teljesítményt nyújtja a szőr látható csökkenése érdekében mindössze 4 hét alatt, amely 6 hónapig is kitart. Az első eredményeket és a hosszan tartó sima bőrt akkor éred el, ha egy hónapon keresztül hetente egyszer használod a készüléket.

 Braun Silk-expert PRO PL5243

Erős és gyengéd

Skin Pro 2.0 (SensoAdapt) érzékelő folyamatosan, 80× másodpercenként pásztázza a bőrtónust, és automatikusan beállítja a fény intenzitását, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson az eredmény gyorsasága és a bőrhöz való gyengédség között.

 Braun Silk-expert PRO PL5243

Pontos és alapos tetőtől talpig

Ez az IPL rendelkezik egy precíz fejjel a kisebb érzékeny területekhez, mint például az archoz és a bikinivonalhoz, a szabványos fej ideális a hónaljhoz, a széles fej pedig a nagyobb testrészekhez, például a mellkas vagy a láb felső része.

 Braun Silk-expert PRO PL5243

Sima bőr még az érzékeny területeken is

Egy gombnyomással 2 lágy mód közül választhatod ki a fény intenzitását, hogy a bőr hosszú ideig sima legyen még az érzékeny és kényes területeken is. Kezdők számára is ideális.


 Braun Silk-expert PRO PL5243

Kevesebb kihagyott hely

A Silk-expert Pro 5 a leggyorsabb IPL a piacon – 0,5 másodpercenként villan. A folyamatos és gyors villanásoknak köszönhetően könnyen siklik a bőrön, és kevesebb kezeletlen területet hagy maga után.

 Braun Silk-expert PRO PL5243

10 intenzitási szint

10 intenzitási fokozatnak köszönhetően a Silk-expert Pro 5 készülék pontosan érzékeli a bőrtónus legkisebb eltéréseit is az egész testen. Otthoni körülmények között is tökéletesen kiegyensúlyozott teljesítményt és hosszan tartó eredményt érhetsz el.

 Braun Silk-expert PRO PL5243

Tartósnak készült.

A Silk-expert Pro 5 400 000 villanásra tervezték, ami 22 évnyi teljes test kezelésnek felel meg. Teljesítménye 6 J/cm² – ez a leggyorsabb módja a hosszú távú sima bőr elérésének.

 Braun Silk-expert PRO PL5243

Kompatibilitás

A Braun IPL alkalmas a bőrtónusok széles skálájához a világostól a közepesen sötétig, a világos szőrszíntől a sötétbarnáig vagy feketéig. Az IPL készülék a legkevésbé fényelnyelő melanint tartalmazó nagyon világos, vöröses, szürke vagy fehér szőrszálak eltávolítására alkalmas.

Tulajdonságok

 • IPL fejlett technológiával, amely akár 6 hónapig sima bőrt biztosít, a növekedés látható korlátozásával mindössze 4 hét alatt
 • A Skin Pro 2.0 érzékelőnek (SensoAdapt) köszönhetően, amely automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a bőr árnyalatához, a készülék a test minden részén optimális teljesítménnyel működik
 • Akár 125 villanás percenként az egyszerű kezelés és a bőr jobb lefedése érdekében
 • 2 mód érzékeny bőrre, csökkenti a fény intenzitását az érzékeny területeken
 • Normál, precíz és széles fej a tetőtől talpig való gondoskodás érdekében

Kiegészítők

 • 1× Silk·expert Pro 5 szabványos fejjel
 • 1× széles fej
 • 1× precíziós fej
 • 1× Venus Extra Smooth borotva
 • 1× tok

Műszaki adatok

Hálózati működés Igen
Akkumulátoros üzemmód Nem
Szín Fehér

Hivatkozások

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.