CONCEPT IPL epilátor IL3020 IPL PERFECT SKIN

CONCEPT IPL epilátor IL3020 IPL PERFECT SKIN

Száma: 3041356
IPL epilátor 5 szinttel és 2 üzemmóddal. A Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN készülék szemvédelmi érzékelővel, készenléti jelzővel és automatikus kikapcsolással rendelkezik, amikor nincs használva. A lámpa élettartama 300 000 impulzus. Alkalmazási terület 2–4 cm2. További információ
65 190 Ft
Forgalmazó: MALL
Ingyen szállítás
76 710 Ft -tól

Raktáron 3 db

2024.7.23 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.7.22 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 3041356

Leírás

A Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN főbb jellemzői

 • Professzionális IPL technológia
 • Hosszantartó epilálás
 • 300,000 impulzus
 • Mobil alkalmazás a kezelés tervezéséhez
Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

Hosszantartóan sima bőr

A Concept IPL epilátor intenzív impulzusfény technológiát használ. Lehetővé teszi a kezelést 2 üzemmódban és 5 fokozatban a bőrtónusnak megfelelően. Alkalmas a lábak, karok, bikinik, hónalj és az arc szőrtelenítésére. A készülék használata egyszerű, és az epilálás fájdalommentes. Az epilátor élettartama eléri a 300 000 fényimpulzust. 

Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

IPL technológia

Az epilálás során az intenzív impulzusfény villanásai a bőrfelszín alá hatolnak, ahol a szőrzet sötét pigmentjére hatnak. Ez a hőhatás hatékonyan és fájdalommentesen elpusztítja a szőrt és annak gyökereit, és megakadályozza a szőrújranövekedését. Rendszeres és helyes használat esetén sima és egyenletes a bőr akár több hónapig is. 

Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

Biztonságos alkalmazás

A bőrt az IPL epilátor használata előtt legalább 4 héttel és az IPL epilátor használata után legalább 2 héttel nem szabad napfénynek kitenni. Ha önbarnító krémet kent a bőrére, várjon, amíg a krém barnító hatása teljesen elmúlik. Az IPL epilátort 18 év feletti férfiak és nők használhatják.

Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

Kinek ajánlott?

Az IPL epilátorral történő epilálás a leghatékonyabb a világosabb bőrűek és a sötétebb szőrszálak esetében, amelyek sötét pigmentet tartalmaznak, így az epilálás hatékonyabb. Minél világosabb a szőrzet és minél sötétebb a bőrtípus, az IPL epilátor hatékonysága csökken.

Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

Helyes használat

A bőrnek tisztának, száraznak és borotváltnak kell lennie. Nyomd az alkalmazási felületet a bőrhöz, és nyomd meg a gombot a fényimpulzus küldéséhez. Az alkalmazás nem lehet fájdalmas – ha fájdalmat érzel, csökkenteni kell a sugárzás intenzitását.

Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

Szemvédelmi érzékelő

A használat biztonságának növelése érdekében a készülék szemvédő érzékelővel van felszerelve, amely megakadályozza az impulzus küldését, ha az alkalmazási felület nem érintkezik teljesen a bőrrel.


Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

PRECISION üzemmód

Alkalmas a legnehezebben elérhető és legérzékenyebb területek kezelésére, mint például az arc, hónalj, bikinivonal stb. A készülék egyetlen gombnyomással egyszeri impulzusokat küld az impulzus feloldására.

Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

GLISS üzemmód

Ez az üzemmód alkalmas nagyobb területek, például lábak, karok, hát stb. kezelésére. Lassú sikló mozdulatokkal mozgasd az eszközt a bőrön anélkül, hogy felemelnéd. Az epilátor folyamatos villanásokat küld egymás után, ami gyorsabb és simább kezelést tesz lehetővé.

Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

Mikor ne használj IPL epilátort?

Az epilátor nem használható tetovált testrészeken, tartós sminkeken, szeplőkön, anyajegyeken és egyéb sötét foltokon. Nem ajánlott nagyon érzékeny bőrre, bőrbetegségek vagy visszérbetegségek esetén.

Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

Mobil alkalmazás

A mobilalkalmazással saját személyes tanácsadót kapsz, aki segít az egyéni kezelések megtervezésében és a kezelés előrehaladásának nyomon követésében.

Tulajdonságok

 • IPL epilátor
 • Biztonságos és hosszan tartó epilálás kényelmesen, otthonról.
 • Eltávolítja a szőrt a lábakról, karokról, hónaljakról, bikinikről és az arcról.
 • Intenzív impulzusfény-technológia
 • 5 szint, 2 üzemmód – precizitás, gliss
 • 2 kiterjesztés
 • LCD kijelző
 • Szemvédelmi érzékelő
 • Elkészülést jelző fény
 • Concept IPL mobil alkalmazás a kezelés tervezéséhez
 • Automatikus kikapcsolás tétlenségnél
 • A lámpa élettartama: 300,000 impulzus
 • Tápellátás a hálózatról
 • Felhasználási terület: 2 – 4 cm2

Technikai adatok

Teljesítmény Hálózati
Súly 0,5 g
Szín Fehér/rózsaszín

Hivatkozások

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.