PANASONIC ES-LS9A-K803 Nedves/Száraz Elektromos borotva (ES-LS9A-K803)

PANASONIC ES-LS9A-K803 Nedves/Száraz Elektromos borotva (ES-LS9A-K803)

Száma: 41983589
Közvetlenül partnerünktől
A legproblémásabb és legerősebb szakállal is boldogul, még az állon és a nyaknál is. A 6 kidolgozott japán rozsdamentes acélpenge még hosszabb borosta esetén is a legsimább eredményt biztosítja.A 6 pengének köszönhetően nagyobb felületen fekszik fel, a bőrt érő nyomás is 10%-kal csökken, és a kím… További információ
251 885 Ft
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Közvetlenül partnerünktől

2024.7.26 - 2024.7.31 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 41983589

Leírás

A legproblémásabb és legerősebb szakállal is boldogul, még az állon és a nyaknál is. A 6 kidolgozott japán rozsdamentes acélpenge még hosszabb borosta esetén is a legsimább eredményt biztosítja.A 6 pengének köszönhetően nagyobb felületen fekszik fel, a bőrt érő nyomás is 10%-kal csökken, és a kíméletesebb borotválással minimalizálja az irritációt.

Az ellenálló japán rozsdamentes acél védőlemez évekig biztosítja a kíméletes borotválást. A szamurájkard-készítési hagyományokra támaszkodva ellenálló és mindössze 30 fokosra nanoélesített belső pengéket fejlesztettünk ki borotvánkhoz. A legvastagabb borostát is hatékonyan, minimális számú áthúzással nyírják, hogy a bőr ne károsodjon, és az arc sima tapintású legyen.

Percenkénti 84 000 nyíróelmozdulást végző, leggyorsabb lineáris motorunk szálvastagságtól függetlenül biztosít egyenletes vágási sebesség mellett tartósan sima borotválást. Borotvánk speciális mágneses lebegtetési megoldása a világ legerősebb mágneseivel alakítja ki a sima, makulátlan felületet.

A borotválkozást az arc kontúrjához, a borosta vastagságához és sűrűségéhez is alkalmazkodni képes szakállérzékelő technológia szabja testre. Ott fejt ki nagyobb erőt, ahol erőteljes a szakállnövekedés, más helyeken pedig kisebb teljesítménnyel csökkenti a bőrirritációt a kényelemérzet érdekében.

45 fokos élű, ellenálló rozsdamentes acél pengéivel előugró trimmelőnk előnyírásra és részletvágásra is alkalmas. Éles és precíz kialakítását a borotválkozás kényelme követelte meg.

Vízálló kialakításnak köszönhetően szárazon, zselével és borotvahabbal is használhatja. Bármely módszerrel mindig sima és kíméletes a borotválás. A kényelmes és elegáns ES-LS9A töltő-tisztító állomása automatikus töltést és tisztítás biztosít, eltávolítva a faggyút és a borostanyesedéket, karbantartva a borotva állapotát. Így készüléke higiénikus, pengéi pedig hosszabb ideig élesek maradnak.
Egyéb tulajdonságok
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.