Wiky Szerszámos láda

Wiky Szerszámos láda

Értékelés: 4,7
4 890 Ft

Gyerek szerszámos láda minden kis ezermester számára. Javítani kell vagy segíteni apunak? Ez a szett ebben nagy segítségedre lesz. A sok apró szerszámod egy helyen lesz ebben az erős hordozható kofferban.

Hape Tudós póni

Hape Tudós póni

Értékelés: 4,8
21 900 Ft
+ ingyen szállítás

Ez az igazi tudósok és a kézimunka asztala! Vidám színes kivitelezés. Minden kis ezermester vagy tudós egy igazi műhelyben fogja érezni magát! A játék fejleszti a finommotorikát, az ügyességet és a szem-kéz koordinációt és a gyerekek fantáziáját.

Hape Tudós táska

Hape Tudós táska

Értékelés: 5
9 220 Ft

Egy tudós** aktatáska** valódi tudósok és mesterek számára! Vidám színes kivitelezés. Minden kis ezermester vagy tudós izgatott lesz. A játék fejleszti a finommotorikát, az ügyességet és a szem-kéz koordinációt és a gyerekek fantáziáját.

Klein Bosch összecsukható szerszámpad + Akkus csavarhúzó
17 210 Ft

Klein Bosch összecsukható szerszámpad kitűnő lehetőség arra, hogy gyermeke úgy biztonságosan és szórakozva tanuljon meg szerelni-barkácsolni, és hogy ne apu igazi szerszámaival játsszon. A szett tartalmazza az összes szerszámot és kiegészítőt, amire a kis szerelőknek szükségük lehet. Ezen kívül a csomag található még egy akkumulátoros csavarhúzó is, így a gyermek egy igazi ezermesternek érezheti magát. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.

Teddies Fa szerszámkészlet dobozban, 25 db-os
9 810 Ft 7 980 Ft

Gyermeke igazi kis ezermesterré válhat a Teddies fa szerszámkészlet használatával. Játékosan megtanulja használni az eszközöket, megismerheti a barkácsolás és szerelés rejtelmeit. A szerszámos doboz tartalmaz kulcsokat, fogót, fűrészt, kalapácsokat és csavarokat. A táskában mindennek megvan a helye akárcsak egy műhelyben. 3 éves kortól ajánlott.

Smoby Black&Decker műhely, Bricolo One
21 920 Ft 20 110 Ft
+ ingyen szállítás

Műhely az ismert Black&Decker szerszámgyártó licencében. A munkaasztal rengeteg szerszámot és kiegészítőt rejteget a kis ezermestereknek, mint a csavarok, anyák, pántok és polcok. Az asztal része egy satu is.

Klein Bosch Lámpa

Klein Bosch Lámpa

Értékelés: 4,3
6 460 Ft

Az elemlápák a kisfiúk és kislányok kedvenc játékai közé tartoznak, így a Bosch Klein ideális választás gyermeke számára. A lámpa fejének dőlésszöge több fokozatban állítható, valamint több színben világít. Működtetéséhez 3 db AA ceruzaelem szükséges. Gyermeke számára kiváló társ lesz a felfedezésekben.

Smoby Black&Decker Csavarhúzó/fúrógép
3 570 Ft

Csavarhúzó/fúrógép mechanikus funkciókkal az ismert Black&Decker szerszámgyártó licencében. A készlet tartalmaz 2 csavart, 2 fát, 1 kereszt- és 1 lapos csvarhúzót is.

DETOA Játékasztal

DETOA Játékasztal

Értékelés: 5
5 400 Ft 4 810 Ft

Szereljük meg az elromlott tárgyakat! Ez a vidám színű, élethű szerszámokkal, szögekkel, csavarokkal és sok-sok kiegészítővel felszerelt Detoa fa játékasztal munkapadként, szerelőasztalként és ügyességi játékként is funkcionál. A szerszámok alkalmasak a valóságos kispari munkálatok eljátszására és a barkácsolásra. Az izgalmas szett rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek.

Smoby Black&Decker Motoros fűrész
6 460 Ft

Elemes motoros fűrész az ismert Black&Decker szerszámgyártó licencében. A fűrész olyan, mint az igazi és fűrészhangot ad ki. Ez a szerszám való az ifjú fanyűvő kezébe.

Klein Bosch Láncfűrész

Klein Bosch Láncfűrész

Értékelés: 4,7
10 040 Ft 7 840 Ft

Ez a Klein Bosch láncfűrész pontosan olyan, mint egy igazi láncfűrész játék másolata, elemes funkciókkal. A fűrész realisztikus láncfűrész hangot ad és villanó fényt bocsát ki a fűrészelés során. A működtetéshez 3 db R6 típusú 1,5 V elemre van szükség, melyet a készlet nem tartalmaz.

Klein Bosch Fúrógép

Klein Bosch Fúrógép

Értékelés: 3,9
5 500 Ft

Egy fiúgyerek játék készletéből sem hiányozhat egy ilyen alapszerszám! A Klein Bosch játék fúrógép használatával igazi ezermester válhat belőle. A fúrógép fúrófeje forog, hangot ad és fényjelzéssel imitálja a valóságos működést, amihez az energiát kettő ceruzaelemből nyeri.

Woody Fa munkapad

Woody Fa munkapad

Értékelés: 4,4
4 670 Ft

Vidám színű, élethű szerszámokkal és sok-sok kiegészítővel felszerelt fa munkapad. A szerszámok alkalmasak a valóságos faipari munkálatok eljátszására. Rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek.

Wiky Fúró 28 cm

Wiky Fúró 28 cm

Értékelés: 5
2 790 Ft

A fúró tökéletes hasonmásával a kis szerelő rengeteg szórakozást élhet át. Semmilyen felszerelésből sem hiányozhat ez a szuper fúró, mely szinte megkülönbözhetetlen az igazitól. Ha a fiad az apukájára szeretne hasonlítani, akkor ez a fúró biztos örömet okoz majd neki.

Bino Játék szerszámosláda
4 810 Ft

A kiváló fából készült játék szerszámosláda szett ideális a kicsi otthoni barkácsok számára! Játssz szerelőre és a csavarok, anyacsavarok, csavarkulcsok és a kalapács segítségével építs valamit a 4 lehetőség közül – szerszámosládát, tűzoltó autót, kutyát vagy robotot! A játék szerszámokkal való munka segít a kéz finommotorikájának fejlesztésében.

Smoby Bořek Mellény, póló és sisak készlet
5 500 Ft

A Bořek építész sorozat ihlette gyermekruházat tökéletes kiegészítő a kicsi ezermesterek számára. A csomagolásban mindent megtalálsz, amire szüksége van a kis ezermestereknek, mint például egy sárga bukósisakot, színes inget kék mellénnyel, francia kulcsot, mobiltelefont és névcímkét. Munkaruha a Bořek építésszel minden játékot egyedivé teszi, és kiválóan alkalmas például karneválra.

Lamps Motoros láncfűrész

Lamps Motoros láncfűrész

Értékelés: 4,2
4 950 Ft

láncfűrész minden kis favágó hasznos szerszáma. Élethű kinézet. Vágó hangokat bocsát ki. – Nagyon ellenálló műanyagból készült. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Smoby B&D Szerszámkészlet - öv
5 090 Ft 4 950 Ft

Szerszám öv állítható hevederrel Black & Decker licenszel. 14 tartozékot tartalmaz: fűrész, csavarhúzó, kalapács, villáskulcs, mérő, 3 csavar, 3 lapos tengelykapcsoló és 3 anya

Klein Bosch Védőfelszerelés

Klein Bosch Védőfelszerelés

Értékelés: 4,2
5 350 Ft 5 090 Ft

Játék közben is fontos a biztonság! Ez a Klein Bosch védőfelszerelés kitűnő kiegészítője gyermeke barkácskészletének. A szett tartalma egy védőszemüveg, egy védőkesztyű és egy fülvédő.

Teddies Akkumulátoros fúró hanggal és fénnyel
4 840 Ft 4 530 Ft

Teddies Akkumulátoros Játék Fúrógép Hanggal és Fénnyel. Minden házba kell egy jó ezermester. Az akkumulátoros fúró egy elengedhetetlen eszköz a mindennapi munkák elvégzéséhez. Ezzel a fúróval, csodálatos élményekre lehet szert tenni játék közben.

Buddy Toys BGP 2012 Szerellőtáska
3 430 Ft

Szerellőtáska nem hiányozhat semmilyen ezermesternek. Praktikus füle van a hordozáshoz és kiváló minőségű és nagyon tartós műanyagból készült. A táskában megtalálsz 31 darab tartozékot. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Melissa & Doug Fából készült autós építőjáték
12 690 Ft 8 940 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a fából készült kétrészes teherautó készen áll az építkezésre. Maga a pótkocsi pedig egy mozgó építkezés. 22 fa részekkel van megrakva. A gyerekek megszámolhatják a darabokat, megnevezhetik, szín szerint rendezhetik, csatlakoztathatják a csavart és az anyához, és az egyes alkatrészeket a teherautóhoz.

Smoby B&D Szerszámtáska
5 360 Ft 5 220 Ft

Textil táska sok rekesszel a szerszámok számára, fogantyúval és állítható vállszíjjal. A táska tartalmaz kalapácsot, csavarhúzót, fűrészt, kulcsot, 4 csavart, 4 szöget, 4 anyát és építőlemezt.

Teddies 18 darabos műanyag szerszámkészlet bőröndben
6 330 Ft

Minden kis ezermester alapvető felszerelése a megfelelő szerszámkészlet. Ez a műanyag szerszámkészlet a saját bőröndjében érkezik. A szerszámok élethűen néznek ki. A készlet 18 darab segédeszközt és szerszámot tartalmaz. – 3 éves kortól ajánlott.

Klein Victorinox Játék Svájci bicska
3 020 Ft

Klein Victorinox Svájci bicskával a gyerekek egy igazi ezermesternek képzelhetik magukat. Realisztikus mása egy valódi svájci bicskának mivel meg van benne minden ami ehhez kell (kés, villa, fűrész stb). Erős műanyagból készült így nem kell attól félni, hogy a gyerekek megsérülnek játék közben.

Marionette Munkaasztal 20 részes, fa
7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A munkaasztal minden kis barkácsolóknak örömet okoz! A műhelyasztal gazdag tartozékkal rendelkezik, tehát a kis kezek, amelyek állandóan tettre készek, határozottan megtalálják, amire szükségük van. A gyerekek kalapálhatnak, csavarozhatnak a csavarhúzóval, kulcs segítségével csavarokat huzogathatnak ki. A munkaasztal speciális nyílásokkal rendelkezik, amelyekbe a szerszámok belehelyezhetők. A játszás fejleszti a finom motorikát és a gyerek technikai felfogását. Minden rész minőségi kemény fából készült.

Woody Munkás táska

Woody Munkás táska

Értékelés: 4,8
4 530 Ft

Egyetlen kis szerelő sem létezhet munkaeszköz nélkül. Csavar, anya, kalapács és még sok más. Minden egy praktikus táskában van tárolva.

Smoby Bob Hátizsák aku csavarhúzóval
5 680 Ft 4 590 Ft

Praktikus és csinos Bob a Mester hátizsák szerszámokkal. Szuper szerszámkészlet minden kis Bob a Mester rajongónak. Nagyszerű ajándék bármelyik kis ezermesternek.

Klein Bosch akkumulátoros csavarhúzó II.
4 260 Ft

Akkumulátoros csavarhúzó a kis segítségek számára a műhelyben Bosch licencben. A csavarhúzó hangokat produkál, világít és úgy néz ki, mint a valódi. Segítsék az apának a bútorok, polcok, szekrények csavarozására, és mindenre, amire otthon szükség van. Hadd, hogy tanácsot adjon, hogyan kell. Az apukák tudják.

Plastica Munkapont / Kisszék
5 990 Ft

Munkaasztal a kis ezermester számára, ami fel van szerelve minden szükséges szerszámmal, mint például a fogó, csavarhúzó, csavarkulcs, kalapács, fűrész. Mindent könnyen össze lehet rakni, hogy létrejöjjön akár egy munkaasztal tárolóhellyel, akasztóval és a különféle polcokkal.

Klein Munkakészlet CAT
12 890 Ft
+ ingyen szállítás

Védő segédeszközök a Caterpillar márka dizájnjában minden kis ezermester számára. A fényvisszaverő elemekkel ellátott munka mellény mellett a készlet sisakot, fülvédőket, védőszemüveget és kesztyűt is tartalmaz. A készlet gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Hape Tudományos laboratóriumi szerszámöv
6 890 Ft

Minden feltalálónak vagy ezermesternek kéznél kell, hogy legyenek a szerszámai! Az övön praktikus zseb van az alkatrészek elhelyezésére. Az övön akasztóelemek is találhatók, melyeknek köszönhetően kísérleteidet közvetlenül az övön is építheted.

Teddies Láncfűrész szemüveggel
8 500 Ft 7 980 Ft

Teddies láncfűrész használat közben világít és hangot ad, így élethűen beleképzelheted magad a felnőttek munkájába. a fűrészhez kényelmes védőszemüveg jár. Fogd kézbe, rántsd be és máris mehet a fűrészelés.

Rappa Fűrész hanggal

Rappa Fűrész hanggal

Értékelés: 3,4
4 120 Ft

Egy kis ezermesternek sem hiányozhat a motoros láncfűrész. Műanyag fűrész valósághű hangokat ad ki. Mozgó lánccal rendelkezik, hossza kb. 38 cm. Ez a megfelelő szerszám a kis favágód számára.