Hape Tudós póni deluxe-28%

Hape Tudós póni deluxe

Értékelés: 4,7
41 290 Ft 29 490 Ft

Kiárusítás

Ez az igazi tudósok és a kézimunka asztala! Vidám színes kivitelezés. Minden kis ezermester vagy tudós egy igazi műhelyben fogja érezni magát! A játék fejleszti a finommotorikát, az ügyességet és a szem-kéz koordinációt és a gyerekek fantáziáját.

Teddies Motoros láncfűrész 35 cm hanggal
6 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Semmilyen kis ezermesternek nem hiányozhat a motoros láncfűrész. Elindítással és gáz hozzáadásával megforgatja a láncot és a fűrész hangeffektusokat ad ki.

Teddies Láncfűrész szemüveggel
6 690 Ft

Teddies láncfűrész használat közben világít és hangot ad, így élethűen beleképzelheted magad a felnőttek munkájába. a fűrészhez kényelmes védőszemüveg jár. Fogd kézbe, rántsd be és máris mehet a fűrészelés.

Wiky Szerszámos láda

Wiky Szerszámos láda

Értékelés: 5
3 990 Ft

Gyerek szerszámos láda minden kis ezermester számára. Javítani kell vagy segíteni apunak? Ez a szett ebben nagy segítségedre lesz. A sok apró szerszámod egy helyen lesz ebben az erős hordozható kofferban.

Smoby Bořek műhely

Smoby Bořek műhely

Értékelés: 4,8
20 100 Ft

Dolgozóasztal Bořek dolgozóval. Újabb szerszámokat biztosít a kisfiúk számára. A kisfiúk méretre mérhetnek, vághatnak és csavarozhatnak. A készlet egy építőipari darut is tartalmaz. Az asztal Bořka építő logóval ellátott, amelynek hála minde gyermek valódi építésznek érezheti magát.

Hape Tudós póni-33%

Hape Tudós póni

Értékelés: 4,5
24 090 Ft 16 080 Ft

Kiárusítás

Ez az igazi tudósok és a kézimunka asztala! Vidám színes kivitelezés. Minden kis ezermester vagy tudós egy igazi műhelyben fogja érezni magát! A játék fejleszti a finommotorikát, az ügyességet és a szem-kéz koordinációt és a gyerekek fantáziáját.

Hape Tudós táska

Hape Tudós táska

Értékelés: 5
13 790 Ft 12 060 Ft

Egy tudós** aktatáska** valódi tudósok és mesterek számára! Vidám színes kivitelezés. Minden kis ezermester vagy tudós izgatott lesz. A játék fejleszti a finommotorikát, az ügyességet és a szem-kéz koordinációt és a gyerekek fantáziáját.

Klein Bosch összecsukható szerszámpad + Akkus csavarhúzó
17 690 Ft 13 400 Ft

Kiárusítás

Klein Bosch összecsukható szerszámpad kitűnő lehetőség arra, hogy gyermeke úgy biztonságosan és szórakozva tanuljon meg szerelni-barkácsolni, és hogy ne apu igazi szerszámaival játsszon. A szett tartalmazza az összes szerszámot és kiegészítőt, amire a kis szerelőknek szükségük lehet. Ezen kívül a csomag található még egy akkumulátoros csavarhúzó is, így a gyermek egy igazi ezermesternek érezheti magát. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.

Teddies Fa szerszámkészlet dobozban, 25 db-os
8 030 Ft

Gyermeke igazi kis ezermesterré válhat a Teddies fa szerszámkészlet használatával. Játékosan megtanulja használni az eszközöket, megismerheti a barkácsolás és szerelés rejtelmeit. A szerszámos doboz tartalmaz kulcsokat, fogót, fűrészt, kalapácsokat és csavarokat. A táskában mindennek megvan a helye akárcsak egy műhelyben. 3 éves kortól ajánlott.

Smoby Black&Decker műhely, Bricolo One
18 090 Ft

Műhely az ismert Black&Decker szerszámgyártó licencében. A munkaasztal rengeteg szerszámot és kiegészítőt rejteget a kis ezermestereknek, mint a csavarok, anyák, pántok és polcok. Az asztal része egy satu is.

Bino Fa játékasztal

Bino Fa játékasztal

Értékelés: 4,5
8 030 Ft

Szereljük meg az elromlott tárgyakat! Ez a vidám színű, élethű szerszámokkal, telefonnal, órával és sok-sok kiegészítővel felszerelt Bino fa játékasztal munkapadként, szerelőasztalként és játékként is funkcionál. A szerszámok alkalmasak a valóságos kispari munkálatok eljátszására és a barkácsolásra. Az izgalmas szett rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek, akik a telefon és az óra használatával igazán fontosnak érezhetik magukat.

Smoby Black&Decker Szerszámkészlet - deréköv
4 010 Ft

Szerszámkészlet praktikus derékövvel az ismert Black&Decker szerszámgyártó licencében. A készletben megtalálja a kis ezermester számára legszükségesebb szerszámokat. Nem hiányozhat a csavarhúzó, fogó, reszelő és mások.

Klein Bosch Lámpa

Klein Bosch Lámpa

Értékelés: 4,4
5 750 Ft

Kiárusítás

Az elemlápák a kisfiúk és kislányok kedvenc játékai közé tartoznak, így a Bosch Klein ideális választás gyermeke számára. A lámpa fejének dőlésszöge több fokozatban állítható, valamint több színben világít. Működtetéséhez 3 db AA ceruzaelem szükséges. Gyermeke számára kiváló társ lesz a felfedezésekben.

Klein Bosch Fejlámpa gyerekeknek
2 540 Ft

Klein Bosch fejlámpával gyermekünk bárhol el tud igazodni a sötétben.Állítható, rugalmas pántja gyorsan felhelyezhető és erősen tart. Ideális választás éjszakai túrázáshoz, barlangászáshoz, sátrazáshoz vagy éppen otthoni használatra.

Smoby Black&Decker Csavarhúzó/fúrógép
3 210 Ft

Csavarhúzó/fúrógép mechanikus funkciókkal az ismert Black&Decker szerszámgyártó licencében. A készlet tartalmaz 2 csavart, 2 fát, 1 kereszt- és 1 lapos csvarhúzót is.

DETOA Játékasztal

DETOA Játékasztal

Értékelés: 5
5 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szereljük meg az elromlott tárgyakat! Ez a vidám színű, élethű szerszámokkal, szögekkel, csavarokkal és sok-sok kiegészítővel felszerelt Detoa fa játékasztal munkapadként, szerelőasztalként és ügyességi játékként is funkcionál. A szerszámok alkalmasak a valóságos kispari munkálatok eljátszására és a barkácsolásra. Az izgalmas szett rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek.

Smoby Black&Decker Motoros fűrész
5 990 Ft

Elemes motoros fűrész az ismert Black&Decker szerszámgyártó licencében. A fűrész olyan, mint az igazi és fűrészhangot ad ki. Ez a szerszám való az ifjú fanyűvő kezébe.

Smoby Black&Decker Quattro szerszámok, elem
6 590 Ft

Elemes 3-in-1 szerszámkészlet az ismert Black&Decker szerszámgyártó licencében. A szerszámnak három cserélhető toldaléka van. A csomag fúrógépet, csiszolót és lengőfűrészt tartalmaz

Klein Bosch Fúrógép

Klein Bosch Fúrógép

Értékelés: 4,1
5 490 Ft 5 350 Ft

Egy fiúgyerek játék készletéből sem hiányozhat egy ilyen alapszerszám! A Klein Bosch játék fúrógép használatával igazi ezermester válhat belőle. A fúrógép fúrófeje forog, hangot ad és fényjelzéssel imitálja a valóságos működést, amihez az energiát kettő ceruzaelemből nyeri.

Woody Fa munkapad

Woody Fa munkapad

Értékelés: 4,4
4 280 Ft

Vidám színű, élethű szerszámokkal és sok-sok kiegészítővel felszerelt fa munkapad. A szerszámok alkalmasak a valóságos faipari munkálatok eljátszására. Rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek.

Wiky Fúró 18 cm

Wiky Fúró 18 cm

Értékelés: 1
2 890 Ft

A fúró tökéletes hasonmásával a kis szerelő rengeteg szórakozást élhet át. Semmilyen felszerelésből sem hiányozhat ez a szuper fúró, mely szinte megkülönbözhetetlen az igazitól. Ha a fiad az apukájára szeretne hasonlítani, akkor ez a fúró biztos örömet okoz majd neki.

Wiky Fúró 28 cm
3 151 Ft 2 270 Ft

A fúró tökéletes hasonmásával a kis szerelő rengeteg szórakozást élhet át. Semmilyen felszerelésből sem hiányozhat ez a szuper fúró, mely szinte megkülönbözhetetlen az igazitól. Ha a fiad az apukájára szeretne hasonlítani, akkor ez a fúró biztos örömet okoz majd neki.

Teddies Szerszámkészlet - 3 db
8 700 Ft

Minden kis ezermester értékelni fogja a minőségi szerszámokat a műhelyében. A készletben csavarhúzó, csiszoló és fűrész található. -A szerszámok fény- és hangeffektusokkal rendelkeznek. Ezen felül a fűrész cserélhető akkumulátorral, a csiszoló cserélhető tárcsával és csavarhúzó 3 típusú fejjel rendelkezik.

Klein Bosch akkumulátoros csavarhúzó II.
4 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akkumulátoros csavarhúzó a kis segítségek számára a műhelyben Bosch licencben. A csavarhúzó hangokat produkál, világít és úgy néz ki, mint a valódi. Segítsék az apának a bútorok, polcok, szekrények csavarozására, és mindenre, amire otthon szükség van. Hadd, hogy tanácsot adjon, hogyan kell. Az apukák tudják.

Teddies 18 darabos műanyag szerszámkészlet bőröndben
5 620 Ft

Minden kis ezermester alapvető felszerelése a megfelelő szerszámkészlet. Ez a műanyag szerszámkészlet a saját bőröndjében érkezik. A szerszámok élethűen néznek ki. A készlet 18 darab segédeszközt és szerszámot tartalmaz. – 3 éves kortól ajánlott.

Smoby Cars 3 Szerelőműhely
23 590 Ft 21 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Smoby Verdák 3 Szerelőműhely összerakható kisautóval megfelelő ajándék mindazon gyerekek részére 3 éves kortól, akik szeretnek autókkal játszani. Játékok a szettben csodaszép piros-fekete összképet alkotnak és minden gyerekszobát még otthonosabbá varázsolnak. A játékok nagyon jó hatással lesznek a kicsik képességei és készségei fejlődésére, miközben megoszthatják játékaikat akár testvéreikkel vagy barátaikkal is egyaránt.

Marionette Munkaasztal 20 részes, fa
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A munkaasztal minden kis barkácsolóknak örömet okoz! A műhelyasztal gazdag tartozékkal rendelkezik, tehát a kis kezek, amelyek állandóan tettre készek, határozottan megtalálják, amire szükségük van. A gyerekek kalapálhatnak, csavarozhatnak a csavarhúzóval, kulcs segítségével csavarokat huzogathatnak ki. A munkaasztal speciális nyílásokkal rendelkezik, amelyekbe a szerszámok belehelyezhetők. A játszás fejleszti a finom motorikát és a gyerek technikai felfogását. Minden rész minőségi kemény fából készült.

TM Toys Mickey és erélyes versenyző doboz szerszámokkal
12 690 Ft 3 470 Ft

Szerezd be ezt a nagy dobozt autószerelői szerszámokkal és csatlakozz a ** Mickey egér** tekintélyes csapatához! Összesen 23 eszközt tartalmaz, mint például a kalapács, csavarhúzó, 2 kulcs, fémlemez készlet, csavarok, szegek és anyacsavar.

Buddy Toys BGP 1031 Gyermek műhely
8 370 Ft 5 390 Ft

2az1ben gyermek műhely sok tartozékkal ellátott, amelyek a székbe pakolhatóak. Ideális a kertbe de a gyerekszobába is. Nagyszerű készlet minden kis barkácsoló számára. A bőrönd praktikus füllel ellátott a szállítás érdekében.

Lamps Nagy szerszámkészlet
3 490 Ft 3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nagyméretű szerszámkészlet örömet okoz minden kis barkácsnak. Tartalmaz sokfajta szerszámot kiváló minőségű műanyagból, például fűrészt, fogót, kalapácsot, csavarkulcsot, csavarhúzót, kulcsot, kést és más szerszámokat.

Marionette Fatábla kalapáccsal, szögekkel
4 010 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Marionette fatáblával gyermeke a szögek beverését gyakorolhatja színes formákkal. Az elemek közepén kis lyuk segít a szögelésben. A kis ezermester néhány ütéssel szilárdan tudja rögzíteni azokat az általa megálmodott alakzatban.

Smoby Cars 3 Verdák autós hátizsák szerszámokkal
6 590 Ft 6 020 Ft

Verdák 3 rajongóknak kötelező ez a Smoby Cars 3 Verdák hátizsák, amely egy Villám McQueen versenyautót, csavarkulcsot és csavarhúzót tartalmaz. A hátizsákban a kisfiúkra szerszámok és McQueen kisautó vár, melyet újra és újra összeszerelhetnek. Ezzel a játékkészlettel kisfiából igazi kis autószerelő válik. Szett Smoby szerszámokkal minőségi alapanyagokból készült, melyek ellenállóak és hosszú évek során keresztül fogják gyerkőceit szolgálni. Játékok élei lekerekítettek, hogy a gyerekek a játék során biztonságban játszhassanak és ne kelljen tartani a sérülésektől.

Wader Szerszámoskocsi

Wader Szerszámoskocsi

Értékelés: 4,5
7 590 Ft

Wader szerszámoskocsi sok kiegészítővel van ellátva, ami fiúk számára ideális játékot biztosít. A kis szerelők felfedezhetik műszaki érzéküket és kiélhetik vele kreativitásukat. A húzós kocsinak köszönhetően a készelt szállítása gyors és egyszerű.

Buddy Toys BGP 3012 Deluxe műhely bőrönd
8 890 Ft 6 690 Ft

Utazó bőrönd és műhely egyben minden kis ügyeskezűnek. A bőrönd 36 darab nélkülözhetetlen kelléket tartalmaz, amely nagy minőségű és ellenálló anyagból készült.

Lamps Szerszámkészlet az alapban
4 890 Ft 4 280 Ft

A nagyméretű szerszámkészlet örömet okoz minden kis barkácsnak. Tartalmaz egy fúrót, amely forog és növekszik, amikor megnyomják. Van még egy csavarhúzó, csavarkulcs és egyéb kiegészítők.

Lamps Szerszámosdoboz fúróval
4 820 Ft

A nagyméretű szerszámkészlet örömet okoz minden kis barkácsnak. Többféle kiváló minőségű műanyag szerszám is található benne, mint például fűrész, fogó, kalapács, csavarkulcs, csavarhúzó, kulcs, kés és más.

Rappa Fűrész hanggal

Rappa Fűrész hanggal

Értékelés: 5
5 590 Ft

Egy kis ezermesternek sem hiányozhat a motoros láncfűrész. Műanyag fűrész valósághű hangokat ad ki. Mozgó lánccal rendelkezik, hossza kb. 38 cm. Ez a megfelelő szerszám a kis favágód számára.

Smoby B&D Szerszámtáska
6 190 Ft 5 350 Ft

Textil táska sok rekesszel a szerszámok számára, fogantyúval és állítható vállszíjjal. A táska tartalmaz kalapácsot, csavarhúzót, fűrészt, kulcsot, 4 csavart, 4 szöget, 4 anyát és építőlemezt.

Smoby Bob Hátizsák aku csavarhúzóval
7 370 Ft 6 690 Ft

Praktikus és csinos Bob a Mester hátizsák szerszámokkal. Szuper szerszámkészlet minden kis Bob a Mester rajongónak. Nagyszerű ajándék bármelyik kis ezermesternek.

Smoby Black&Decker Ultimate Nagy munkapad
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Smoby Black & Decker Ultimate nagy munkapad tökéletes játékkészlet azoknak a gyerekeknek, akiket már kicsiként a dolgok szét- és összeszerelése vonz! A készletben található munkapad, valamint számtalan játékszerszám és építőelem segítségével gyermeke szórakozva ismerkedhet a barkácsolással. 3 éves kortól ajánlott.

Klein Bosch Láncfűrész

Klein Bosch Láncfűrész

Értékelés: 4,6
10 180 Ft

Ez a Klein Bosch láncfűrész pontosan olyan, mint egy igazi láncfűrész játék másolata, elemes funkciókkal. A fűrész realisztikus láncfűrész hangot ad és villanó fényt bocsát ki a fűrészelés során. A működtetéshez 3 db R6 típusú 1,5 V elemre van szükség, melyet a készlet nem tartalmaz.

Smoby Bob a Mester szerszámos öv
4 890 Ft 4 520 Ft

Szerszámos készlet praktikus övön az ezermestereknek , Bob a Mester licencben. A készlet tartalmazza a legfontosabb szerszámokat. A srácok így maguknál tarthatják a szükséges szerszámokat és bármit gyorsan megjavíthatnak.

Smoby Motoros láncfűrész

Smoby Motoros láncfűrész

Értékelés: 5
7 690 Ft 6 420 Ft

Elemre működő motoros láncfűrész Bob the Builder licenciával. A gomb megnyomását követően a lánc éppúgy mozog, mint a valódi fűrészeknél. Minden hangeffektusokkal ellátott.

Buddy Toys BGP 2012 Szerellőtáska
3 210 Ft

Szerellőtáska nem hiányozhat semmilyen ezermesternek. Praktikus füle van a hordozáshoz és kiváló minőségű és nagyon tartós műanyagból készült. A táskában megtalálsz 31 darab tartozékot. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Klein Bosch Védőfelszerelés

Klein Bosch Védőfelszerelés

Értékelés: 4,2
5 220 Ft

Játék közben is fontos a biztonság! Ez a Klein Bosch védőfelszerelés kitűnő kiegészítője gyermeke barkácskészletének. A szett tartalma egy védőszemüveg, egy védőkesztyű és egy fülvédő.

Smoby Bob akkumulátoros csavarhúzó/fúró
5 490 Ft 4 140 Ft

Elemre működő csavarhúzó/fúró Bob a Mester licencben. A készlet tartalmaz még 2 csavarbehajtót és 1 csigafúrót. A fúrógép továbbá két sebességi fokozattal rendelkezik. Nagyszerű ajándék bármelyik kis ezermesternek.

Woody Ezermester asztal és doboz körfűrésszel
10 690 Ft 9 510 Ft

Az ezermester asztal egy játék, amely fejleszti a gyermek kézi készségeit. A gyerekek kipróbálhatják a csavarokkal és anyákkal való munkát, a kalapácsolást, a körfűrészelést, stb. Az ezermester asztal a következő szerszámokat tartalmazza: fűrész, csavarkulcs, kalapács, csavar, csavarhúzó, anyák és csavarok, laposabb, körfűrész.