Smoby Cars 3 műhely Bricolo Center
26 890 Ft

22 300 Ft

Flash McQueen csodás műhelye mindent tartalmaz, amire szüksége van egy kis ezermesternek. A készlet tartalmaz egy újra összeszerelhető autót, rengeteg szerszámot és műhelyfelszerelést. Ezenkívül a szerelőasztalon található egy pálya ugrópályával gazdagítva.


Teddies Fa szerszámkészlet dobozban, 25 db-os
7 000 Ft

Gyermeke igazi kis ezermesterré válhat a Teddies fa szerszámkészlet használatával. Játékosan megtanulja használni az eszközöket, megismerheti a barkácsolás és szerelés rejtelmeit. A szerszámos doboz tartalmaz kulcsokat, fogót, fűrészt, kalapácsokat és csavarokat. A táskában mindennek megvan a helye akárcsak egy műhelyben. 3 éves kortól ajánlott.


Smoby Verdák 3 szerszám szett és autó - öv
5 690 Ft

4 670 Ft

Remek szerszám szett Verdák 3 licenciával, praktikus övön cipzáros zsebbel. Ideális kis barkácsmesterek számára és a Verdák mesefilm rajongói számára.


Smoby Black&Decker műhely, Bricolo One
17 100 Ft

Műhely az ismert Black&Decker szerszámgyártó licencében. A munkaasztal rengeteg szerszámot és kiegészítőt rejteget a kis ezermestereknek, mint a csavarok, anyák, pántok és polcok. Az asztal része egy satu is.


BINO Fa játékasztal

BINO Fa játékasztal

Értékelés: 4,5
8 320 Ft

Szereljük meg az elromlott tárgyakat! Ez a vidám színű, élethű szerszámokkal, telefonnal, órával és sok-sok kiegészítővel felszerelt Bino fa játékasztal munkapadként, szerelőasztalként és játékként is funkcionál. A szerszámok alkalmasak a valóságos kispari munkálatok eljátszására és a barkácsolásra. Az izgalmas szett rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek, akik a telefon és az óra használatával igazán fontosnak érezhetik magukat.


Smoby B&D Munkapad Center

Smoby B&D Munkapad Center

Értékelés: 5
21 370 Ft

Smoby B&D Játék Munkapad Center. A Smoby Black&Decker munkapad segítségével egy ezermester bőrébe bújhatunk. Otthon mindig van mit javítani és még egy ezermester sem szerelhet a földön. Rengeteg szerszám tartozik hozzá, így szinte lehetetlen megunni.


Smoby Black&Decker Szerszámkészlet - deréköv
3 870 Ft

Szerszámkészlet praktikus derékövvel az ismert Black&Decker szerszámgyártó licencében. A készletben megtalálja a kis ezermester számára legszükségesebb szerszámokat. Nem hiányozhat a csavarhúzó, fogó, reszelő és mások.


Klein Bosch Lámpa

Klein Bosch Lámpa

Értékelés: 4,5
5 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az elemlápák a kisfiúk és kislányok kedvenc játékai közé tartoznak, így a Bosch Klein ideális választás gyermeke számára. A lámpa fejének dőlésszöge több fokozatban állítható, valamint több színben világít. Működtetéséhez 3 db AA ceruzaelem szükséges. Gyermeke számára kiváló társ lesz a felfedezésekben.


Smoby Black&Decker Csavarhúzó/fúrógép
3 840 Ft

Csavarhúzó/fúrógép mechanikus funkciókkal az ismert Black&Decker szerszámgyártó licencében. A készlet tartalmaz 2 csavart, 2 fát, 1 kereszt- és 1 lapos csvarhúzót is.


Klein Bosch összecsukható szerszámpad + Akkus csavarhúzó
19 790 Ft

16 210 Ft
+ ingyen szállítás

Klein Bosch összecsukható szerszámpad kitűnő lehetőség arra, hogy gyermeke úgy biztonságosan és szórakozva tanuljon meg szerelni-barkácsolni, és hogy ne apu igazi szerszámaival játsszon. A szett tartalmazza az összes szerszámot és kiegészítőt, amire a kis szerelőknek szükségük lehet. Ezen kívül a csomag található még egy akkumulátoros csavarhúzó is, így a gyermek egy igazi ezermesternek érezheti magát. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.


Smoby Black&Decker Ultimate Nagy munkapad
27 590 Ft

25 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Smoby Black & Decker Ultimate nagy munkapad tökéletes játékkészlet azoknak a gyerekeknek, akiket már kicsiként a dolgok szét- és összeszerelése vonz! A készletben található munkapad, valamint számtalan játékszerszám és építőelem segítségével gyermeke szórakozva ismerkedhet a barkácsolással. 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Játékasztal

DETOA Játékasztal

Értékelés: 5
4 000 Ft

Szereljük meg az elromlott tárgyakat! Ez a vidám színű, élethű szerszámokkal, szögekkel, csavarokkal és sok-sok kiegészítővel felszerelt Detoa fa játékasztal munkapadként, szerelőasztalként és ügyességi játékként is funkcionál. A szerszámok alkalmasak a valóságos kispari munkálatok eljátszására és a barkácsolásra. Az izgalmas szett rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek.


Smoby Black&Decker Motoros fűrész
5 890 Ft

Elemes motoros fűrész az ismert Black&Decker szerszámgyártó licencében. A fűrész olyan, mint az igazi és fűrészhangot ad ki. Ez a szerszám való az ifjú fanyűvő kezébe.


Smoby Black&Decker Quattro szerszámok, elem
6 220 Ft

Elemes 3-in-1 szerszámkészlet az ismert Black&Decker szerszámgyártó licencében. A szerszámnak három cserélhető toldaléka van. A csomag fúrógépet, csiszolót és lengőfűrészt tartalmaz


Klein Bosch Láncfűrész

Klein Bosch Láncfűrész

Értékelés: 4,5
7 920 Ft

Ez a Klein Bosch láncfűrész pontosan olyan, mint egy igazi láncfűrész játék másolata, elemes funkciókkal. A fűrész realisztikus láncfűrész hangot ad és villanó fényt bocsát ki a fűrészelés során. A működtetéshez 3 db R6 típusú 1,5 V elemre van szükség, melyet a készlet nem tartalmaz.


Klein Bosch Fúrógép

Klein Bosch Fúrógép

Értékelés: 5
5 490 Ft
5 280 Ft

Egy fiúgyerek játék készletéből sem hiányozhat egy ilyen alapszerszám! A Klein Bosch játék fúrógép használatával igazi ezermester válhat belőle. A fúrógép fúrófeje forog, hangot ad és fényjelzéssel imitálja a valóságos működést, amihez az energiát kettő ceruzaelemből nyeri.


Woody Fa munkapad

Woody Fa munkapad

Értékelés: 4,5
3 990 Ft
3 950 Ft

Vidám színű, élethű szerszámokkal és sok-sok kiegészítővel felszerelt fa munkapad. A szerszámok alkalmasak a valóságos faipari munkálatok eljátszására. Rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek.


Wiky Szerszámos láda
3 791 Ft
3 750 Ft

Gyerek szerszámos láda minden kis ezermester számára. Javítani kell vagy segíteni apunak? Ez a szett ebben nagy segítségedre lesz. A sok apró szerszámod egy helyen lesz ebben az erős hordozható kofferban.


Klein BOSCH akkumulátoros fúró
6 290 Ft

5 940 Ft

Akkumulátoros fúró a kis segítőknek Bosch licencben. A fúró hangokat produkál, világít és úgy néz ki, mint a valódi. Segítség apának a lyukak fúrásánál a háztartási igények szerint. Hadd, hogy tanácsot adjon, hogyan kell. Az apukák tudják.


Smoby Motoros láncfűrész
7 690 Ft

5 910 Ft

Elemre működő motoros láncfűrész Bob the Builder licenciával. A gomb megnyomását követően a lánc éppúgy mozog, mint a valódi fűrészeknél. Minden hangeffektusokkal ellátott.


Buddy Toys BGP 1031 Gyermek műhely
8 370 Ft

4 380 Ft

2az1ben gyermek műhely sok tartozékkal ellátott, amelyek a székbe pakolhatóak. Ideális a kertbe de a gyerekszobába is. Nagyszerű készlet minden kis barkácsoló számára. A bőrönd praktikus füllel ellátott a szállítás érdekében.


Buddy Toys BGP 2012 Szerellőtáska
3 000 Ft

Szerellőtáska nem hiányozhat semmilyen ezermesternek. Praktikus füle van a hordozáshoz és kiváló minőségű és nagyon tartós műanyagból készült. A táskában megtalálsz 31 darab tartozékot. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Buddy Toys BGP 3012 Deluxe műhely bőrönd
8 890 Ft

5 630 Ft

Utazó bőrönd és műhely egyben minden kis ügyeskezűnek. A bőrönd 36 darab nélkülözhetetlen kelléket tartalmaz, amely nagy minőségű és ellenálló anyagból készült.


FARO Hupikék törpikék szerelőkocsi
7 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bármi romlik is el a házban, az ügyes kis ezermesterek mármit rendbehozhatnak ezzel a FARO Hupikék törpikék szerelőkocsival. A játék fejleszti a gyerekek finommotoros és problémamegoldó készségét és logikáját, ráadásul nagyszerűen szórakoznak a játékkal. A változatosan összeszerelhető elemeket tartalmazó készlet darabjait saját fantáziájuk szerint variálhatják, a kis utánfutóba pedig könnyedén összepakolhatják, hogy szállítható legyen.


Klein Bosch akkumulátoros csavarhúzó II.
4 000 Ft

Akkumulátoros csavarhúzó a kis segítségek számára a műhelyben Bosch licencben. A csavarhúzó hangokat produkál, világít és úgy néz ki, mint a valódi. Segítsék az apának a bútorok, polcok, szekrények csavarozására, és mindenre, amire otthon szükség van. Hadd, hogy tanácsot adjon, hogyan kell. Az apukák tudják.


Klein BOSCH szerszámos hátizsák
6 390 Ft
6 160 Ft

A Bosch engedélyével készült gyermek hátizsák, amely praktikus szerszámokkal van teli, minden belevaló kismester számára. A hátizsáknak van egy nagy cipzáras főzsebe, valamint két nagyobb oldalsó zsebe és pár kisebb elülső zsebe a szükséges segédeszközök elhelyezésére.


Klein Bosch Védőfelszerelés
4 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Játék közben is fontos a biztonság! Ez a Klein Bosch védőfelszerelés kitűnő kiegészítője gyermeke barkácskészletének. A szett tartalma egy védőszemüveg, egy védőkesztyű és egy fülvédő.


Klein Victorinox Játék Svájci bicska
2 250 Ft

Klein Victorinox Svájci bicskával a gyerekek egy igazi ezermesternek képzelhetik magukat. Realisztikus mása egy valódi svájci bicskának mivel meg van benne minden ami ehhez kell (kés, villa, fűrész stb). Erős műanyagból készült így nem kell attól félni, hogy a gyerekek megsérülnek játék közben.


Lamps Szerszámos készlet
3 120 Ft

Ez a mechanikus meghajtásos szerszámkészlet egy realisztikus kivitelben minden kis ezermestert megörvendeztet. Fúrót, csiszológépet és kiváló minőségű műanyag fűrészt tartalmaz. A kis ügyeseket hosszú órákra leköti a szerszámokkal való játszás.


Marionette Fatábla kalapáccsal, szögekkel
3 590 Ft

2 500 Ft

A Marionette fatáblával gyermeke a szögek beverését gyakorolhatja színes formákkal. Az elemek közepén kis lyuk segít a szögelésben. A kis ezermester néhány ütéssel szilárdan tudja rögzíteni azokat az általa megálmodott alakzatban.


Marionette Munkaasztal 20 részes, fa
8 477 Ft

7 170 Ft

A munkaasztal minden kis barkácsolóknak örömet okoz! A műhelyasztal gazdag tartozékkal rendelkezik, tehát a kis kezek, amelyek állandóan tettre készek, határozottan megtalálják, amire szükségük van. A gyerekek kalapálhatnak, csavarozhatnak a csavarhúzóval, kulcs segítségével csavarokat huzogathatnak ki. A munkaasztal speciális nyílásokkal rendelkezik, amelyekbe a szerszámok belehelyezhetők. A játszás fejleszti a finom motorikát és a gyerek technikai felfogását. Minden rész minőségi kemény fából készült.


BINO Játék szerszámosláda
4 380 Ft

A kiváló fából készült játék szerszámosláda szett ideális a kicsi otthoni barkácsok számára! Játssz szerelőre és a csavarok, anyacsavarok, csavarkulcsok és a kalapács segítségével építs valamit a 4 lehetőség közül – szerszámosládát, tűzoltó autót, kutyát vagy robotot! A játék szerszámokkal való munka segít a kéz finommotorikájának fejlesztésében.


Smoby 3az1ben szerszámkészlet
7 690 Ft

6 220 Ft

Elemre működő 3az1ben szerszámkészlet Bob the Builder licenciával. Ez a játék lehetővé teszi a fúrást, a köszörülést, a fűrészelést valamint a csavarozást – mindezt természetesen egyszerűen és biztonságosan, gyermekeknek. Minden hangeffektusokkal ellátott.


Smoby B&D Szerszámtáska
6 260 Ft

Textil táska sok rekesszel a szerszámok számára, fogantyúval és állítható vállszíjjal. A táska tartalmaz kalapácsot, csavarhúzót, fűrészt, kulcsot, 4 csavart, 4 szöget, 4 anyát és építőlemezt.


Smoby Bob a Mester szerszámos öv
4 890 Ft

4 230 Ft

Szerszámos készlet praktikus övön az ezermestereknek , Bob a Mester licencben. A készlet tartalmazza a legfontosabb szerszámokat. A srácok így maguknál tarthatják a szükséges szerszámokat és bármit gyorsan megjavíthatnak.


Smoby Bob akkumulátoros csavarhúzó/fúró
5 490 Ft

3 870 Ft

Elemre működő csavarhúzó/fúró Bob a Mester licencben. A készlet tartalmaz még 2 csavarbehajtót és 1 csigafúrót. A fúrógép továbbá két sebességi fokozattal rendelkezik. Nagyszerű ajándék bármelyik kis ezermesternek.


Smoby Bob, a mester szerszámosláda szerszámokkal
4 453 Ft

4 000 Ft

Szerszámkészlet kiegészítőkkel praktikus szerszámosládában. Ennek a szerszámosládának a segítségével a kis ezermester olyan ügyes lesz majd, mint Bob, a mester. Található benne fűrész, villáskulcs, csavarhúzó, deszkák nyílásokkal a csavarok számára. Minden ez praktikus szerszámosládában, maga Bob, a mester engedélyével.


Smoby Bob Hátizsák aku csavarhúzóval
7 370 Ft

6 790 Ft

Praktikus és csinos Bob a Mester hátizsák szerszámokkal. Szuper szerszámkészlet minden kis Bob a Mester rajongónak. Nagyszerű ajándék bármelyik kis ezermesternek.


Smoby Bořek műhely

Smoby Bořek műhely

Értékelés: 5
21 950 Ft

Dolgozóasztal Bořek dolgozóval. Újabb szerszámokat biztosít a kisfiúk számára. A kisfiúk méretre mérhetnek, vághatnak és csavarozhatnak. A készlet egy építőipari darut is tartalmaz. Az asztal Bořka építő logóval ellátott, amelynek hála minde gyermek valódi építésznek érezheti magát.


Smoby Cars 3 Szerelőműhely
23 590 Ft

20 890 Ft

Smoby Verdák 3 Szerelőműhely összerakható kisautóval megfelelő ajándék mindazon gyerekek részére 3 éves kortól, akik szeretnek autókkal játszani. Játékok a szettben csodaszép piros-fekete összképet alkotnak és minden gyerekszobát még otthonosabbá varázsolnak. A játékok nagyon jó hatással lesznek a kicsik képességei és készségei fejlődésére, miközben megoszthatják játékaikat akár testvéreikkel vagy barátaikkal is egyaránt.


Smoby Cars 3 Verdák autós hátizsák szerszámokkal
6 590 Ft

6 220 Ft

Verdák 3 rajongóknak kötelező ez a Smoby Cars 3 Verdák hátizsák, amely egy Villám McQueen versenyautót, csavarkulcsot és csavarhúzót tartalmaz. A hátizsákban a kisfiúkra szerszámok és McQueen kisautó vár, melyet újra és újra összeszerelhetnek. Ezzel a játékkészlettel kisfiából igazi kis autószerelő válik. Szett Smoby szerszámokkal minőségi alapanyagokból készült, melyek ellenállóak és hosszú évek során keresztül fogják gyerkőceit szolgálni. Játékok élei lekerekítettek, hogy a gyerekek a játék során biztonságban játszhassanak és ne kelljen tartani a sérülésektől.


Teddies 18 darabos műanyag szerszámkészlet bőröndben
6 640 Ft

Minden kis ezermester alapvető felszerelése a megfelelő szerszámkészlet. Ez a műanyag szerszámkészlet a saját bőröndjében érkezik. A szerszámok élethűen néznek ki. A készlet 18 darab segédeszközt és szerszámot tartalmaz. – 3 éves kortól ajánlott.


Teddies Akkumulátoros fúró hanggal és fénnyel
4 220 Ft

Teddies Akkumulátoros Játék Fúrógép Hanggal és Fénnyel. Minden házba kell egy jó ezermester. Az akkumulátoros fúró egy elengedhetetlen eszköz a mindennapi munkák elvégzéséhez. Ezzel a fúróval, csodálatos élményekre lehet szert tenni játék közben.


Teddies Láncfűrész szemüveggel
8 320 Ft

Teddies láncfűrész használat közben világít és hangot ad, így élethűen beleképzelheted magad a felnőttek munkájába. a fűrészhez kényelmes védőszemüveg jár. Fogd kézbe, rántsd be és máris mehet a fűrészelés.


Teddies Motoros láncfűrész 35 cm hanggal
4 401 Ft
4 330 Ft

Semmilyen kis ezermesternek nem hiányozhat a motoros láncfűrész. Elindítással és gáz hozzáadásával megforgatja a láncot és a fűrész hangeffektusokat ad ki.


Teddies Műanyag szerszámok 12db műanyag tokban
4 727 Ft

3 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag eszközök egy bőröndben a kis ezermester számára. A készlet 12 db műanyag szerszámot tartalmaz, praktikus hordozható bőröndben. – A szerszámok játékos formában fejlesztik a finom motorikát és a technikai felfogást a gyermekeknél.


TM Toys Mickey és erélyes versenyző doboz szerszámokkal
12 690 Ft

8 650 Ft

Szerezd be ezt a nagy dobozt autószerelői szerszámokkal és csatlakozz a ** Mickey egér** tekintélyes csapatához! Összesen 23 eszközt tartalmaz, mint például a kalapács, csavarhúzó, 2 kulcs, fémlemez készlet, csavarok, szegek és anyacsavar.


Wader Szerszámoskocsi

Wader Szerszámoskocsi

Értékelés: 4,5
5 990 Ft

Wader szerszámoskocsi sok kiegészítővel van ellátva, ami fiúk számára ideális játékot biztosít. A kis szerelők felfedezhetik műszaki érzéküket és kiélhetik vele kreativitásukat. A húzós kocsinak köszönhetően a készelt szállítása gyors és egyszerű.