Bino Hólapát

Bino Hólapát

Értékelés: 4,5
1 640 Ft

Nélkülözhetetlen segítőtárs a hó eltakarításához. Ezzel a csodaszép színes, gyerekmintás lapáttal könnyen megy a munka. Így a szülőknek kis segítők szereznek majd örömet a hó eltakarításánál!

ECOIFFIER Kocsi kerti szerszámokkal és öntözőkannával, kék-zöld
4 810 Ft

Műanyagkocsi kerti szerszámokkal, amely kis kertészed felszerelésének nélkülözhetetlen részét jelenti. Ezzel a kocsival gyerekjáték lesz a kerti munka. A virágok vagy zöldségek beültetése után a kis kertész a növényeket meg is öntözheti a csatolt locsolókanna segítségével.

Bino Öntözőkanna

Bino Öntözőkanna

Értékelés: 3,2
1 690 Ft

Csodaszép műanyag öntözőkanna. Minden kis kertész nélkülözhetetlen segédeszköze. A kanna kicsi és könnyű, ideális a kis gyermekkezekbe. Ezzel a kannával az öntözés gyerekjáték lesz!

ECOIFFIER Kerti talicska sárga-kék, 2 kerékkel
4 950 Ft

Kerti talicska kis kertészeknek a jobb stalibilitás érdekében 2 kerékkel. A talicskát kisebb teher szállítására tervezték. Minden bizonnyal örömöt okoz minden apró segítségnek. Kezdődhet a kerti mulatság!

Plan Toys Kerti szett
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Indulj a kertbe a kis segédeddel és annak kis kerti készletével, és nézd meg, hogyan tudja elvégezni a rá szabott munkát. A gyermekek magvakat ültethet és a kertben egy kis saját konyhakertet hozhat létre. Képezi a motoros készségeket, a társadalmi észlelést, a koordinációt és a türelmet.

Androni KERTI KOSÁR SZERSZÁMOKKAL
2 800 Ft 2 740 Ft

Ezzel a kertészeti kosárral a kis kertészek örömmel segítenek anyjuknak a kertben. Mindent tartalmaz, amire a kertésznek szüksége van a munkájához. Öntözőkanna, olló, ásó, kapa, gereblye, virágcserép. Mindez egy praktikus kosárban elrendezve.

Klein Játék kertész szett

Klein Játék kertész szett

Értékelés: 4,7
8 260 Ft

Ez a Klein Bosch kerti szett kitűnő kiegészítője gyermeke barkács készletének. A szett tartalma egy lapát, egy gereblye, egy talicska és egy védőkesztyű. Ezzel a felszereléssel örömmel segíthet gyermeke a kertészkedésben és a kerti munkákban, például összeszedni a lehullott leveleket, vagy elszállítani az apróbb dolgokat.

Klein Fűnyíró

Klein Fűnyíró

Értékelés: 4,4
5 360 Ft

Bosch Klein fűnyíró ideális játék kisgyermekek számára. Remek minőségű műanyagból készült, így tartós kialakítása garantált. Játék, szórakozás, Klein!

Wader Farmer kézikocsi, 95cm

Wader Farmer kézikocsi, 95cm

Értékelés: 4,5
5 910 Ft 5 360 Ft

Wader kézikocsija remek szállítóeszköz különféle játékok, vagy akár kerti eszközök számára. Használata 1 éves kortól ajánlott, terherbírása 60 kg. A játék kiváló minőségű, időjárásálló műanyagból készült, így akár a szabadan is tárolhatjuk.