ECOIFFIER Kocsi kerti szerszámokkal
4 010 Ft

Az Ecoiffier praktikus műanyag kocsija minden eszközt tartalmaz, ami a kertészkedéshez szükséges. A kis ásó, lapát és locsolókanna az ültetésnél, a gereblyék és a kapa pedig a növények ápolásánál segíti a kis kertészeket. A játék segítségével a kertimunka igazi családi szórakozássá válhat.

Yupee Pléh talicska nagy rózsaszín
5 350 Ft

Minden kicsi kertész lány és kis ezermester rengeteg szórakozást fog élvezni ezzel a gyönyörű talicskával rózsaszínű színben. Tömör pléhből készült és kényelmes markolattal rendelkezik.

Yupee Fém talicska, Piros

Yupee Fém talicska, Piros

Értékelés: 4,4
6 690 Ft

Strapabíró, fémből készült piros gyerek talicska. Nagyméretű kereke könnyen tolhatóvá teszi. Kettős támasztója pedig tabilitást biztosít neki, fogórésze gumis.

Bino Kis Vakond fém kanna

Bino Kis Vakond fém kanna

Értékelés: 4
1 690 Ft

Amikor a kertben elkezdenek nőni az új növények, öntözni kell őket. Ebben segít a fém kanna kedvenc Kis Vakond motívummal.

Bino Kisvakond kerti készlet 3db
2 390 Ft

A tél elmúltával rendbe kell tenni az ágyásokat a kertben és ebben segíthet a kis kertésznek ez az eredeti kerti szerszámkészlet a Kisvakond kedves motívumával. Műanyag fej fa nyéllel.

Bino Kisvakond kapa 70cm

Bino Kisvakond kapa 70cm

Értékelés: 4,2
2 290 Ft

A tél elmúltával rendbe kell tenni az ágyásokat a kertben és ebben segíthet a kis kertésznek ez az eredeti kerti kapa a Kisvakond kedves motívumával. Fém fej fa nyéllel.

Klein Bosch szegélynyíró

Klein Bosch szegélynyíró

Értékelés: 3,7
3 340 Ft

Ez a Klein Bosch játék szegélynyíró mechanikus hangeffektusokkal is rendelkezik. A játék az eredeti bosch szegélynyíró kicsinyített mása, mely tökéletesen a kisgyermekek magasságához lett kialakítva. Segítségével a legkisebbek sem maradnak ki a kert vagy a ház szépítéséből, és apával-anyával együtt tehetik azt még szebbé. Praktikus kialakításának köszönhetően minden háztartásban elfér.

Bino Hólapát

Bino Hólapát

Értékelés: 4,5
1 413 Ft 925 Ft

Nélkülözhetetlen segítőtárs a hó eltakarításához. Ezzel a csodaszép színes, gyerekmintás lapáttal könnyen megy a munka. Így a szülőknek kis segítők szereznek majd örömet a hó eltakarításánál!

Androni KERTI KOSÁR SZERSZÁMOKKAL
2 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a kertészeti kosárral a kis kertészek örömmel segítenek anyjuknak a kertben. Mindent tartalmaz, amire a kertésznek szüksége van a munkájához. Öntözőkanna, olló, ásó, kapa, gereblye, virágcserép. Mindez egy praktikus kosárban elrendezve.

ECOIFFIER Kerti talicska fűnyíróval és lombfúvóval
9 774 Ft 9 390 Ft

A 3in1 kerti készlet tartalmaz egy lombfúvót, fűnyírót és kerekes talicskát. A kerti talicska virágcserepet, locsolókannát és kerti szerszámokat tartalmaz. Ezzel a készlettel minden gyermek született kertész lesz!

Falk Kubota fűnyíró

Falk Kubota fűnyíró

Értékelés: 1
12 253 Ft 7 090 Ft

Kubota gyermek fűnyíró álindítóval és kupakkal a benzin utántöltésére. Az összecsukható fogantyún mozgatható, funkció nélküli kar található. Ez a fűnyíró rengeteg szórakozást kínál a gyermekeknek a kertben.

Smoby B&D Kerti kaszálógép
6 290 Ft

A gyermek Black&Decker kaszálógép modern dizájnnal kiemelkedik minőségi feldolgozásával és pompás funkcióival . Egy funkcionális indító gombbal rendelkezik, valamint hangot is ad ki, így a kis kertészeknek realisztikus élményben lesz részük.

Klein Fűnyíró

Klein Fűnyíró

Értékelés: 4,4
5 220 Ft

Bosch Klein fűnyíró ideális játék kisgyermekek számára. Remek minőségű műanyagból készült, így tartós kialakítása garantált. Játék, szórakozás, Klein!

Rolly Toys Piros kerti talicska
7 679 Ft 7 360 Ft

Kerti talicska piros színben a kis kertészek számára, stabil kerékkel, fémtállal és műanyag fogantyúval rendelkezik. Kisebb terhek szállítására alkalmas.

Wader Farmer kézikocsi, 95cm

Wader Farmer kézikocsi, 95cm

Értékelés: 4,6
5 350 Ft

Wader kézikocsija remek szállítóeszköz különféle játékok, vagy akár kerti eszközök számára. Használata 1 éves kortól ajánlott, terherbírása 60 kg. A játék kiváló minőségű, időjárásálló műanyagból készült, így akár a szabadan is tárolhatjuk.

Bino Öntözőkanna

Bino Öntözőkanna

Értékelés: 2,7
890 Ft

Csodaszép műanyag öntözőkanna. Minden kis kertész nélkülözhetetlen segédeszköze. A kanna kicsi és könnyű, ideális a kis gyermekkezekbe. Ezzel a kannával az öntözés gyerekjáték lesz!

Klein Játék kertész szett

Klein Játék kertész szett

Értékelés: 4,8
7 900 Ft

Ez a Klein Bosch kerti szett kitűnő kiegészítője gyermeke barkács készletének. A szett tartalma egy lapát, egy gereblye, egy talicska és egy védőkesztyű. Ezzel a felszereléssel örömmel segíthet gyermeke a kertészkedésben és a kerti munkákban, például összeszedni a lehullott leveleket, vagy elszállítani az apróbb dolgokat.

Bino Kisvakond nagy készlet vödörrel
2 790 Ft

A tél elmúltával rendbe kell tenni az ágyásokat a kertben és ebben segíthet a kis kertésznek ez az eredeti kerti szerszámkészlet vödörrel és a Kisvakond kedves motívumával

Little Tikes Fűnyíró

Little Tikes Fűnyíró

Értékelés: 5
9 240 Ft

A Little Tikes egy zseniális Játék Fűnyírót készített a legkisebbeknek. Segítségével ők sem maradnak ki a kert szépítéséből és apával együtt tehetik még szebbé a kertet! Praktikus kialakításának köszönhetően minden háztartásban elfér. Minden kisgyermek örömmel fogja tologatni a kertben, ráadásul játék közben a friss levegőn lehetnek! Csak meg kell húzni az indítókötelet, s a motor már meg is szólal!

Frabar Fűnyíró DE LUX fekete
5 890 Ft

Frabar olasz cég egy zseniális játék fűnyírót készített a legkisebbeknek. Segítségével ők sem maradnak ki a kert szépítéséből és apával együtt tehetik még szebbé a kertet! Praktikus kialakításának köszönhetően minden háztartásban elfér. Minden kisgyermek örömmel fogja tologatni a kertben, ráadásul játék közben a friss levegőn lehetnek! A fűnyíró gyűjtőtartállyal van ellátva, s fűnyírás közben jellegzetes hangot is kiad.

Frabar Fűnyíró 29 cm - zöld
2 670 Ft

Ez a szép színes kivitelezésű műanyag fűnyíró tökéletes játék a gyerekeknek a kertbe a nyári napokon. A fűnyíró „sebességszabályozással“ rendelkezik a fogantyúján. Úgy néz ki, mint egy igazi. Két színváltozatban!

Hecht 50437 gyerek fűnyíró
4 010 Ft

Gyerekfűnyíró gázkarral (mozgatható kar, lehajtható markolat) fűnyíró hangot ad ki. A kisgyerekek nagyon szeretik a felnőttek tevékenységeit utánozni. Ezzel a fűnyíróval hosszú órákra elszórakoztatja a gyerekeket.

Paradiso Kerti kocsi szerszámokkal
8 690 Ft

A kerti kocsi szerszámokkal minden kis kertésznek örömt okoz majd. A kocsi kerekekkel rendelkezik, így a gyerekek könnyebben mozgathatják. A kertről való gondoskodás mostantól gyerekjáték lesz!

Rolly Toys Piros kerti zöld

Rolly Toys Piros kerti zöld

Értékelés: 4,5
7 679 Ft 6 690 Ft

Kerti talicska piros színben a kis kertészek számára, stabil kerékkel, fémtállal és műanyag fogantyúval rendelkezik. Kisebb terhek szállítására alkalmas.