Klein Játék kertész szett
7 690 Ft
7 390 Ft

Ez a Klein Bosch kerti szett kitűnő kiegészítője gyermeke barkács készletének. A szett tartalma egy lapát, egy gereblye, egy talicska és egy védőkesztyű. Ezzel a felszereléssel örömmel segíthet gyermeke a kertészkedésben és a kerti munkákban, például összeszedni a lehullott leveleket, vagy elszállítani az apróbb dolgokat.


BINO Kis Vakond fém kanna

BINO Kis Vakond fém kanna

Értékelés: 5
1 580 Ft

Amikor a kertben elkezdenek nőni az új növények, öntözni kell őket. Ebben segít a fém kanna kedvenc Kis Vakond motívummal.


BINO Kisvakond nagy készlet vödörrel
2 710 Ft

A tél elmúltával rendbe kell tenni az ágyásokat a kertben és ebben segíthet a kis kertésznek ez az eredeti kerti szerszámkészlet vödörrel és a Kisvakond kedves motívumával


Klein Fűnyíró

Klein Fűnyíró

Értékelés: 4,5
4 820 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch Klein fűnyíró ideális játék kisgyermekek számára. Remek minőségű műanyagból készült, így tartós kialakítása garantált. Játék, szórakozás, Klein!


BINO Kisvakond kerti készlet 3db
1 680 Ft

A tél elmúltával rendbe kell tenni az ágyásokat a kertben és ebben segíthet a kis kertésznek ez az eredeti kerti szerszámkészlet a Kisvakond kedves motívumával. Műanyag fej fa nyéllel.


BINO Kisvakond kapa 70cm

BINO Kisvakond kapa 70cm

Értékelés: 4
1 290 Ft

A tél elmúltával rendbe kell tenni az ágyásokat a kertben és ebben segíthet a kis kertésznek ez az eredeti kerti kapa a Kisvakond kedves motívumával. Fém fej fa nyéllel.


Klein Bosch szegélynyíró

Klein Bosch szegélynyíró

Értékelés: 4
2 800 Ft

Ez a Klein Bosch játék szegélynyíró mechanikus hangeffektusokkal is rendelkezik. A játék az eredeti bosch szegélynyíró kicsinyített mása, mely tökéletesen a kisgyermekek magasságához lett kialakítva. Segítségével a legkisebbek sem maradnak ki a kert vagy a ház szépítéséből, és apával-anyával együtt tehetik azt még szebbé. Praktikus kialakításának köszönhetően minden háztartásban elfér.


ECOIFFIER Kocsi kerti szerszámokkal
3 990 Ft

3 380 Ft

Az Ecoiffier praktikus műanyag kocsija minden eszközt tartalmaz, ami a kertészkedéshez szükséges. A kis ásó, lapát és locsolókanna az ültetésnél, a gereblyék és a kapa pedig a növények ápolásánál segíti a kis kertészeket. A játék segítségével a kertimunka igazi családi szórakozássá válhat.


Mochtoys Játék fűnyíró

Mochtoys Játék fűnyíró

Értékelés: 3,5
2 500 Ft

A Mochtoys játék fűnyíró kitűnő kiegészítője lehet gyermeke barkács készletének. Ezzel a felszereléssel örömmel segíthet gyermeke a kertészkedésben és a kerti munkákban. Kisgyermekek testméretének megfelelően kialakított méret.


Frabar Fűnyíró DE LUX fekete
5 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Frabar olasz cég egy zseniális játék fűnyírót készített a legkisebbeknek. Segítségével ők sem maradnak ki a kert szépítéséből és apával együtt tehetik még szebbé a kertet! Praktikus kialakításának köszönhetően minden háztartásban elfér. Minden kisgyermek örömmel fogja tologatni a kertben, ráadásul játék közben a friss levegőn lehetnek! A fűnyíró gyűjtőtartállyal van ellátva, s fűnyírás közben jellegzetes hangot is kiad.


Rolly Toys Piros kerti talicska
7 679 Ft

6 260 Ft

Kerti talicska piros színben a kis kertészek számára, stabil kerékkel, fémtállal és műanyag fogantyúval rendelkezik. Kisebb terhek szállítására alkalmas.


Androni KERTI KOSÁR SZERSZÁMOKKAL
2 670 Ft

Ezzel a kertészeti kosárral a kis kertészek örömmel segítenek anyjuknak a kertben. Mindent tartalmaz, amire a kertésznek szüksége van a munkájához. Öntözőkanna, olló, ásó, kapa, gereblye, virágcserép. Mindez egy praktikus kosárban elrendezve.


Androni Játék fűnyíró, Kacsa
3 490 Ft

3 250 Ft

Az Androni fűnyíró kacsa kisfiúk és kislányok számára is egyaránt ideális játék. Széles kerekeinek és lekerekített éleinek köszönhetően a gyermek biztonságosan közlekedhet vele. Tologatás közben a fűnyíró kacsa hangot ad ki, csőre fel és le mozog. Kiváló minőségű műanyagból készült. A kerti játék fűnyíró vidám színeivel remek szórakozást nyújt gyermekünk számára.


ECOIFFIER Kerti talicska fűnyíróval és lombfúvóval
9 774 Ft

8 770 Ft

A 3in1 kerti készlet tartalmaz egy lombfúvót, fűnyírót és kerekes talicskát. A kerti talicska virágcserepet, locsolókannát és kerti szerszámokat tartalmaz. Ezzel a készlettel minden gyermek született kertész lesz!


Falk Kubota fűnyíró
12 253 Ft

6 640 Ft

Kubota gyermek fűnyíró álindítóval és kupakkal a benzin utántöltésére. Az összecsukható fogantyún mozgatható, funkció nélküli kar található. Ez a fűnyíró rengeteg szórakozást kínál a gyermekeknek a kertben.


Frabar Fűnyíró - 29 cm

Frabar Fűnyíró - 29 cm

Értékelés: 4,5
2 370 Ft

Frabar olasz cég egy zseniális játék fűnyírót készített a legkisebbeknek. Segítségével ők sem maradnak ki a kert szépítéséből és apával együtt tehetik még szebbé a kertet! Praktikus kialakításának köszönhetően minden háztartásban elfér. Minden kisgyermek örömmel fogja tologatni a kertben, ráadásul játék közben a friss levegőn lehetnek! A játék fűnyíró mérete 29 cm.


Klein Bosch kerti szerszám készlet
5 290 Ft

3 480 Ft

Kerti szerszámokat tartalmazó Bosch készlet. A kerti kis segítők kiváló társa. A játék az eredeti BOSCH szerszámokra hasonlít.


Smoby B&D Kerti kaszálógép
6 190 Ft
5 890 Ft

A gyermek Black&Decker kaszálógép modern dizájnnal kiemelkedik minőségi feldolgozásával és pompás funkcióival . Egy funkcionális indító gombbal rendelkezik, valamint hangot is ad ki, így a kis kertészeknek realisztikus élményben lesz részük.


Yupee Pléh talicska nagy rózsaszín
5 640 Ft

Minden kicsi kertész lány és kis ezermester rengeteg szórakozást fog élvezni ezzel a gyönyörű talicskával rózsaszínű színben. Tömör pléhből készült és kényelmes markolattal rendelkezik.


Wader Farmer kézikocsi, 95cm
5 290 Ft

5 010 Ft

Wader kézikocsija remek szállítóeszköz különféle játékok, vagy akár kerti eszközök számára. Használata 1 éves kortól ajánlott, terherbírása 60 kg. A játék kiváló minőségű, időjárásálló műanyagból készült, így akár a szabadan is tárolhatjuk.


BINO Hólapát
1 440 Ft

Nélkülözhetetlen segítőtárs a hó eltakarításához. Ezzel a csodaszép színes, gyerekmintás lapáttal könnyen megy a munka. Így a szülőknek kis segítők szereznek majd örömet a hó eltakarításánál!


BINO Öntözőkanna
866 Ft

Csodaszép műanyag öntözőkanna. Minden kis kertész nélkülözhetetlen segédeszköze. A kanna kicsi és könnyű, ideális a kis gyermekkezekbe. Ezzel a kannával az öntözés gyerekjáték lesz!


Mochtoys Játék fűnyíró

Mochtoys Játék fűnyíró

Értékelés: 5
3 130 Ft

A Mochtoys Játék fűnyíró kitűnő kiegészítője lehet gyermeke barkácskészletének. Ezzel a felszereléssel örömmel segíthet gyermeke a kertészkedésben és a kerti munkákban. Kisgyermekek testméretének megfelelően kialakított méret.


Rolly Toys Piros kerti zöld
7 679 Ft

6 260 Ft

Kerti talicska piros színben a kis kertészek számára, stabil kerékkel, fémtállal és műanyag fogantyúval rendelkezik. Kisebb terhek szállítására alkalmas.


Hecht 50437 gyerek fűnyíró
3 750 Ft

Gyerekfűnyíró gázkarral (mozgatható kar, lehajtható markolat) fűnyíró hangot ad ki. A kisgyerekek nagyon szeretik a felnőttek tevékenységeit utánozni. Ezzel a fűnyíróval hosszú órákra elszórakoztatja a gyerekeket.


Little Tikes Fűnyíró

Little Tikes Fűnyíró

Értékelés: 5
8 670 Ft

A Little Tikes egy zseniális Játék Fűnyírót készített a legkisebbeknek. Segítségével ők sem maradnak ki a kert szépítéséből és apával együtt tehetik még szebbé a kertet! Praktikus kialakításának köszönhetően minden háztartásban elfér. Minden kisgyermek örömmel fogja tologatni a kertben, ráadásul játék közben a friss levegőn lehetnek! Csak meg kell húzni az indítókötelet, s a motor már meg is szólal!


Paradiso Kerti kocsi szerszámokkal
7 709 Ft
7 520 Ft

A kerti kocsi szerszámokkal minden kis kertésznek örömt okoz majd. A kocsi kerekekkel rendelkezik, így a gyerekek könnyebben mozgathatják. A kertről való gondoskodás mostantól gyerekjáték lesz!