Klein Játék kertész szett

Klein Játék kertész szett

Értékelés: 4,7
8 190 Ft

Ez a Klein Bosch kerti szett kitűnő kiegészítője gyermeke barkács készletének. A szett tartalma egy lapát, egy gereblye, egy talicska és egy védőkesztyű. Ezzel a felszereléssel örömmel segíthet gyermeke a kertészkedésben és a kerti munkákban, például összeszedni a lehullott leveleket, vagy elszállítani az apróbb dolgokat.

ECOIFFIER Kocsi kerti szerszámokkal és öntözőkannával, kék-zöld
5 120 Ft

Műanyagkocsi kerti szerszámokkal, amely kis kertészed felszerelésének nélkülözhetetlen részét jelenti. Ezzel a kocsival gyerekjáték lesz a kerti munka. A virágok vagy zöldségek beültetése után a kis kertész a növényeket meg is öntözheti a csatolt locsolókanna segítségével.

ECOIFFIER Kerti talicska műanyag sárga
3 790 Ft

Kerti utánfutó a kis kertészek számára, minőségi műanyagból készült.. A talicskát kisebb teher szállítására tervezték. Minden bizonnyal örömöt okoz minden apró segítségnek. Kezdődhet a kerti mulatság!

Plan Toys Kerti szett
9 990 Ft

Indulj a kertbe a kis segédeddel és annak kis kerti készletével, és nézd meg, hogyan tudja elvégezni a rá szabott munkát. A gyermekek magvakat ültethet és a kertben egy kis saját konyhakertet hozhat létre. Képezi a motoros készségeket, a társadalmi észlelést, a koordinációt és a türelmet.

ECOIFFIER Kerti talicska műanyag kék
3 860 Ft 3 490 Ft

Kerti utánfutó a kis kertészek számára, minőségi műanyagból készült.. A talicskát kisebb teher szállítására tervezték. Minden bizonnyal örömöt okoz minden apró segítségnek. Kezdődhet a kerti mulatság!

ECOIFFIER Kerti talicska sárga-kék, 2 kerékkel
4 990 Ft

Kerti talicska kis kertészeknek a jobb stalibilitás érdekében 2 kerékkel. A talicskát kisebb teher szállítására tervezték. Minden bizonnyal örömöt okoz minden apró segítségnek. Kezdődhet a kerti mulatság!

ECOIFFIER Kerti fűnyíró Turbo
3 740 Ft 3 390 Ft

Kerti fűnyíró mechanikus csörgő indítóval örömöt okoz a kis kertészek számára. Benzinsapkával és sebességkapcsolóval ellátva. Kezdődhet a kerti mulatság!

Androni Kerti kocsi eszközökkel
7 790 Ft 7 330 Ft

Gyönyörű kerti kocsi fogantyúval és kiegészítőkkel minden kis kertész számára. – A készlet 12 darabot tartalmaz. A tavasz már közeleg, ezért siess az eszközökért, hogy elkészítheted az első tavaszi virágágyásokat.

Androni Nagy talicska kerti kiegészítőkkel
5 090 Ft 4 780 Ft

Ez a talicskából és kiegészítőkből álló készlet minden kis kertészt boldoggá tesz. A készlet egy talicskát tartalmaz különféle rakományok és egyéb eszközök szállításához. A minőségi Androni márkájú kialakítás gyermekek számára 18 hónapos kortól alkalmas.

Smoby B&D Kerti kaszálógép

Smoby B&D Kerti kaszálógép

Értékelés: 3,6
5 990 Ft

A gyermek Black&Decker kaszálógép modern dizájnnal kiemelkedik minőségi feldolgozásával és pompás funkcióival . Egy funkcionális indító gombbal rendelkezik, valamint hangot is ad ki, így a kis kertészeknek realisztikus élményben lesz részük.

Wader Farmer kézikocsi, 95cm

Wader Farmer kézikocsi, 95cm

Értékelés: 4,2
5 910 Ft 5 670 Ft

Wader kézikocsija remek szállítóeszköz különféle játékok, vagy akár kerti eszközök számára. Használata 1 éves kortól ajánlott, terherbírása 60 kg. A játék kiváló minőségű, időjárásálló műanyagból készült, így akár a szabadan is tárolhatjuk.

Androni Játék fűnyíró, Kacsa
4 290 Ft

Az Androni fűnyíró kacsa kisfiúk és kislányok számára is egyaránt ideális játék. Széles kerekeinek és lekerekített éleinek köszönhetően a gyermek biztonságosan közlekedhet vele. Tologatás közben a fűnyíró kacsa hangot ad ki, csőre fel és le mozog. Kiváló minőségű műanyagból készült. A kerti játék fűnyíró vidám színeivel remek szórakozást nyújt gyermekünk számára.

Little Tikes Fűnyíró

Little Tikes Fűnyíró

Értékelés: 4,7
8 030 Ft

A Little Tikes egy zseniális Játék Fűnyírót készített a legkisebbeknek. Segítségével ők sem maradnak ki a kert szépítéséből és apával együtt tehetik még szebbé a kertet! Praktikus kialakításának köszönhetően minden háztartásban elfér. Minden kisgyermek örömmel fogja tologatni a kertben, ráadásul játék közben a friss levegőn lehetnek! Csak meg kell húzni az indítókötelet, s a motor már meg is szólal!

Androni KERTI KOSÁR SZERSZÁMOKKAL
2 800 Ft 2 690 Ft

Ezzel a kertészeti kosárral a kis kertészek örömmel segítenek anyjuknak a kertben. Mindent tartalmaz, amire a kertésznek szüksége van a munkájához. Öntözőkanna, olló, ásó, kapa, gereblye, virágcserép. Mindez egy praktikus kosárban elrendezve.

Androni Kerti fűnyíró gyűjtőkosárral-16%
5 350 Ft 4 490 Ft

Ez a modern fűnyíró a kis kertészek kiváló segítőtársa. Lehajtható fogantyúja és fűgyűjtő-kosara van, akárcsak az igazi fűnyírónak. Tehát munkára fel és segíts apának lekaszálni a kertet.

Bino Öntözőkanna

Bino Öntözőkanna

Értékelés: 3,2
1 990 Ft

Csodaszép műanyag öntözőkanna. Minden kis kertész nélkülözhetetlen segédeszköze. A kanna kicsi és könnyű, ideális a kis gyermekkezekbe. Ezzel a kannával az öntözés gyerekjáték lesz!

Falk Kubota fűnyíró

Falk Kubota fűnyíró

Értékelés: 2
7 390 Ft

Kubota gyermek fűnyíró álindítóval és kupakkal a benzin utántöltésére. Az összecsukható fogantyún mozgatható, funkció nélküli kar található. Ez a fűnyíró rengeteg szórakozást kínál a gyermekeknek a kertben.