Klein Nagy tűzoltó készlet
13 990 Ft

12 160 Ft

A nagy tűzoltó készlet minden jövőbeni tűzoltónak kiváló ajándék. A készlet tartalmaz mindent, amire a tűzoltónak a szakmájában szüksége van. A csomag tartalma egy funkcionális tűzoltó eszköz hátra és egy bukósisak.


Klein Tűzoltó készlet-50%
13 335 Ft

6 590 Ft

Akció

A tűzoltó készlet minden jövőbeni tűzoltónak kiváló ajándék. A készlet tartalmaz mindent, amire csak egy tűzoltónak akció közben szüksége lehet – sisak, tűzoltókészülék, kesztyű, elemlámpa, feszítővas és hangszóró. Fényeffektusok.


Klein Tűzoltó készülék

Klein Tűzoltó készülék

Értékelés: 3,5
2 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klein tűzoltó készülék segítségével kisfiúnk könnyedén eljátszhatja egy tűzoltó szerepét. Az eredeti poroltóról hűen mintázott játékot megtölthetjük vízzel, és máris mehet a spriccelés. Tökéletes szórakozást nyújt kertünkben vagy a strandon.


Klein Tűzoltó mentő olló
3 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus segítség a kis tűzoltóknak. Olló, melynek köszönhetően mindenkit megmenthetsz az érintett területen. Szerezd be a teljes tűzoltó felszerelést, és te legyél az, aki a legnehezebb helyzetben is segít.


Klein Tűzoltó sisak

Klein Tűzoltó sisak

Értékelés: 5
6 690 Ft

6 090 Ft

Klein Tűzoltó sisak Minden kis tűzoltónak szüksége van egy tűzoltó sisakra, mint a nagyoknak. MSA licence alapján. A sisak rostélya nem lehúzható. 3 éves kortól ajánlott.


Klein Tűzoltó sisak

Klein Tűzoltó sisak

Értékelés: 5
5 980 Ft

A tűzoltósdi játék közben, Klein tűzoltó sisakkal a fejeden mindig biztonságban érezheted magad. Kiváló minőségű műanyagból készült mely megvédi a fejedet, valamint lehajtható védőrétege távol tartja a füstöt. Világító anyagának köszönhetően még a sötétben is láthatják, ahogy életeket mentessz.


Klein Tűzoltó készülék

Klein Tűzoltó készülék

Értékelés: 4,5
6 400 Ft

A Klein tűzoltó készülék kellemes nyári kikapcsolódást biztosít gyermeke számára a strandon vagy a kertben. A hátra vehető tartályba kb. 2 liter víz elfér, amiből a pisztoly segítségével messzire elspriccelhet. Használata 3 éves kortól ajánlott.


Teddies Tűzoltó felszerelés szett 6 db
2 620 Ft

Minden, amire csak egy tűzoltónak szüksége lehet bevetés közben, a kis tűzoltók ezzel a szettel megfékezhetnek minden tűzesetet. 6 darab felszerelésből áll beleértve a tűzoltó maszkot, a tűzoltó készüléket és az adóvevőt.