Klein Tűzoltó készülék

Klein Tűzoltó készülék

Értékelés: 4,6
6 960 Ft

Kiárusítás

A Klein tűzoltó készülék kellemes nyári kikapcsolódást biztosít gyermeke számára a strandon vagy a kertben. A hátra vehető tartályba kb. 2 liter víz elfér, amiből a pisztoly segítségével messzire elspriccelhet. Használata 3 éves kortól ajánlott.

Klein Tűzoltó sisak-40%

Klein Tűzoltó sisak

Értékelés: 4,5
6 690 Ft 4 010 Ft

Kiárusítás

Klein Tűzoltó sisak Minden kis tűzoltónak szüksége van egy tűzoltó sisakra, mint a nagyoknak. MSA licence alapján. A sisak rostélya nem lehúzható. 3 éves kortól ajánlott.

SIMBA Sam, a tűzoltó Tűzoltó készülék készlet
9 490 Ft 8 030 Ft

Sam tűzoltó már kész a következő bevetésre. Hogy egyfolytában menthesse a többiek életét és egészségét, a legjobb felszereléssel rendelkezik, ami most neked is elérhető. Csatlakozz Samhez, a túzoltóhoz ezzel a tűzoltó készülékkel, amely tökéletesen illik a hátra, és indulj kalandozni.

Klein Tűzoltó készülék

Klein Tűzoltó készülék

Értékelés: 3,5
2 670 Ft

Klein tűzoltó készülék segítségével kisfiúnk könnyedén eljátszhatja egy tűzoltó szerepét. Az eredeti poroltóról hűen mintázott játékot megtölthetjük vízzel, és máris mehet a spriccelés. Tökéletes szórakozást nyújt kertünkben vagy a strandon.

Klein Tűzoltó mentő olló
3 190 Ft 2 790 Ft

Praktikus segítség a kis tűzoltóknak. Olló, melynek köszönhetően mindenkit megmenthetsz az érintett területen. Szerezd be a teljes tűzoltó felszerelést, és te legyél az, aki a legnehezebb helyzetben is segít.

Klein Tűzoltó sisak-25%

Klein Tűzoltó sisak

Értékelés: 4,7
5 190 Ft 3 880 Ft

Kiárusítás

A tűzoltósdi játék közben, Klein tűzoltó sisakkal a fejeden mindig biztonságban érezheted magad. Kiváló minőségű műanyagból készült mely megvédi a fejedet, valamint lehajtható védőrétege távol tartja a füstöt. Világító anyagának köszönhetően még a sötétben is láthatják, ahogy életeket mentessz.

Teddies Tűzoltó felszerelés szett 6 db
3 290 Ft

Minden, amire csak egy tűzoltónak szüksége lehet bevetés közben, a kis tűzoltók ezzel a szettel megfékezhetnek minden tűzesetet. 6 darab felszerelésből áll beleértve a tűzoltó maszkot, a tűzoltó készüléket és az adóvevőt.