Woody Tisztító kocsi-31%

Woody Tisztító kocsi

Értékelés: 4,5
15 690 Ft 10 720 Ft

Kiárusítás

Tisztító kocsi kis tisztítószerekhez a Woody márkától. A fa kocsi rendelkezik beépített porszívóval, mop- és seprűnyílásokkal, kanállal, mosószerrel és egy kis állati szőrkefével. A lányok segíthetnek édesanyjuknak a lakás tisztításában.

Klein Mini Felmosó Szett Kicsiknek
3 880 Ft

Vileda ismét felülmúlta az elvárásokat, és egy elképesztő új termékkel lepte meg a legkisebbeket! Ezzel a felmosó szettel minden kislány bekapcsolódhat a házimunkába. Mint azt jól tudjuk a kicsik példaképei a szülők. A kislányoké általában az anyuka aki süt-főz, takarít és gyereket nevel. Éppen ezért minden kicsi alig várja, hogy segíthessen édesanyjának ezekben a folyamatokban. A sütés-főzéshez rengeteg gyönyörű és nagyszerű játékkonyha áll rendelkezésükre a Mall kínálatában is, ám a takarításhoz eddig még semmilyen szett nem volt megtalálható. És most végre megalkotta Neked a Vileda ezt a szettet, a Mall pedig elhozza otthonodba!

Klein Leifheit Felmosó szett

Klein Leifheit Felmosó szett

Értékelés: 3,3
4 010 Ft

Ez a gyermekeknek készült Klein türkizkék takarító felszerelés pontosan olyan, mint amilyet a takarítónők használnak! A méretarányos szett tartalma egy felmosórongy és egy felmosóvödör, melyek a kis takarítók segítségére válnak. Anya igazán boldog lesz, amikor meglátja kislányát ezzel a Klein játékkal takarítani. Ez nem feladat vagy munka, hanem játék, élmény és fejlődés is egyben a gyerekek számára.

Klein Vileda Felmosó szett

Klein Vileda Felmosó szett

Értékelés: 4,9
11 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Klein Vileda takarító szett, olyan akárcsak az igazi. Minden megtalálható benne, amire egy kis háziasszonynak szüksége lehet. A 60 cm magas, húzható kiskocsihoz, számos kiegészítő tartozik, pl.: felmosóvödör, felmosó, seprű, lapát, egyszóval minden, ami a nagytakarításhoz elengedhetetlen. 3 éves kortól ajánlott. Műanyagból készült.

Teddies Porszívó világítással és hanghatással, 25 cm
7 471 Ft 5 750 Ft

Ezzel a forgatható kerekekkel ellátott piros porszívóval, mely fehér csővel rendelkezik a kis háziasszonyok játszva végezhetik el a nagytakarítást. A készüléknek működő gombja van, porszívózás közben pedig hangot ad ki és papírtekercseket forgat az áttetsző hengerben.

Rappa Tisztító-készlet

Rappa Tisztító-készlet

Értékelés: 1
4 190 Ft 3 590 Ft

A háztartás takarítása egy soha véget nem érő munka. Szereld fel a kis segítődet a takarító készlettel, mely szemetes kosarat, szemetes lapátot, seprűt és fogantyút tartalmaz. A készlet ajándékdobozban érkezik.

Lamps Rózsaszín porszívó, elemes 22 x 17 cm
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek porszívó rózsaszín-fehér kombinációban, elemre. Praktikus markolattal és flexibilis csővel. Valósághű hangokat ad ki, valamint felporszívózza a golyókat, melyeket a csomagolás tartalmaz.

Smoby Vasaló
3 690 Ft 3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gőzölős vasaló mint az igazi a kis háziasszonyok számára. A vasaló hangeffektusokkal van ellátva, így a kis segítségek úgy fogják érezni, hogy az anyukájukkal együtt igazán vasalják a ruhákat.

Teddies Vasalódeszka 46x21x46

Teddies Vasalódeszka 46x21x46

Értékelés: 4,2
5 728 Ft 4 010 Ft

Állítható vasalódeszka különböző magasságú háziasszonyok számára. A valódi vasalódeszka beállítása lehetővé teszik a kislányok számára a „segítséget“ az anyuka számára a vasalással.

Klein Bosch Vasaló

Klein Bosch Vasaló

Értékelés: 4,6
4 490 Ft 4 010 Ft

Mindig azok a tárgyak a legizgalmasabbak, amiket a felnőttek használnak, így a Klein Bosch vasaló ideális játék gyermeke számára. A játék vasalóba víz is tölthető, így a vasalás élménye még teljesebb lesz. A játék használata 3 éves kortól ajánlott.

Klein Vileda 4 részes takarító szett
4 140 Ft

Klein Vileda 4 részes takarító szett felszerelése pontosan olyan, mint amilyet a takarítónők használnak. A méretarányos szett tartalma egy partvis, egy felmosó és egy kis seprű lapáttal. Segítségével a takarítás többé nem feladat vagy munka, hanem játék, élmény és fejlődés is egyben a gyerekek számára.

Klein Leifheit takarítókészlet
2 540 Ft

Leifheit takarítókészlet az eredeti pontos mása. Segítségével a kisgyermekek utánozhatják anyukájukat és ugyanolyan eszközökkel segíthetnek neki a takarításban, mint amilyen neki is van.

Smoby Kocsi a kis takarító kislánynak porszívóval - kék
17 190 Ft 14 070 Ft

Takarító kocsi mindent tartalmaz, amire a kis takarítónak szüksége van – seprűt és lapátot, nagy seprűt, lapos moppot, vödröt, szivacsot, tisztítószereket és akkumulátoros porszívót. Így a kislányok segíthetnek anyukájuknak a lakás takarításában.

Wader Takarítókocsi

Wader Takarítókocsi

Értékelés: 5
5 750 Ft

Wader takarítókocsi sok kiegészítővel van ellátva, ami gyermeke számára hasznos és kellemes játékot biztosít. Ezzel a játékkal már a felnőtt szerepre készíti fel. Forma és színvilágának köszönhetően gyorsan elnyeri a gyerekek tetszését.

Smoby Tisztító készlet

Smoby Tisztító készlet

Értékelés: 3,6
3 290 Ft

A háztartás takarítása egy soha véget nem érő munka. Szereld fel a kis segítségedet takarító készlettel, amely tartalmaz seprűt, kefét és lapátot.

Klein Vileda tisztító kocsi

Klein Vileda tisztító kocsi

Értékelés: 4,7
12 690 Ft 10 050 Ft

Viledatisztító kocsi kis takarítók számára. A kocsi **tartalmaz egy seprűt, egy felmosót, egy vödröt, egy lapátot és egy tisztítószert. A lányok segíthetnek édesanyjuknak a lakás tisztításában.

Klein Electrolux vákuumos porszívó
11 690 Ft 11 490 Ft

gyerekek szeretnek anyukájuk körül sertepertélni, amikor takarítanak, és érdeklődve figyelik, mit hogyan kell csinálni. A Klein Toys Electrolux vákuumos porszívó segítségével szórakoztatva vezetheti be a kicsiket a házimunka fortélyaiba. Az Electrolux porszívó úgy működik, akárcsak a felnőtteké, hangot ad, és valódi vákuumos szívó funkcióval rendelkezik, így a gyerekek feltakaríthatják a koszt szobájukban, majd ki is üríthetik belőle az összegyűlt port.

Klein  Bosh Porszívó

Klein Bosh Porszívó

Értékelés: 4,4
9 110 Ft

Klein – Bosh Porszívó Lányoknak jó minőségű anyagból készült porszívó, minden kislány szeretni fogja, könnyen megtanulhatnak vele porszívózni, jó minőségű termék

Klein Vileda Takarítókocsi

Klein Vileda Takarítókocsi

Értékelés: 4,5
14 870 Ft

A Klein Vileda takarítókocsival gyermeke teljesen beleélheti magát a játékba. Gyermeke játék közben megszeretheti a takarítást, a szülőket utánozva. A kocsi tartozékai között minden megvan, ami a takarításhoz szükséges lehet a seprűtől a tisztítószerekig.

Klein Vileda lapos felmosó
2 452 Ft 2 290 Ft

Segítségre van szükséged otthonod kitakarításában? Kis gazdasszonyod számára ez nem lesz probléma, a Vileda lapos felmosóval játszva segíthet! A felmosó bevizezhető és valóban lehet vele felmosni.

Klein Leifheit Gyermek takarítókocsi
10 180 Ft

Klein Leifheit Gyermek takarítókocsi hasznos játékszer a kis gondnokoknak. Nagyon jól felszerelt. Található rajta seprű, kefe, felmosórongy, vödör, szivacs, tisztítószerek, stb. 3 éves kortól ajánlott.

Klein Bosch porszívó, piros
10 090 Ft

Bosch gyerekporszívó a német Klein gyártótól, ami elemre működik és valósághű funkciókkal rendelkezik, amiknek a kicsi biztos örülni fog. A porszívó kivehető portartállyal rendelkezik és porszívózás közben élethű hangokat ad ki.

Teddies Műanyag varrógép 22 cm elemmel, USB port hangzással
3 890 Ft

Minden kis háziasszonynak örömöt fog okozni ez az akkumulátoros működő varrógép. Úgy működik, mint egy igazi, van egy pedálja és egy USB portja. Ösztönözd a gyermeked kreativitását és a finom motorikus készségeit és hadd, hogy hosszú órákon át élvezze a szórakozást.