Klein Bosch Vasaló

Klein Bosch Vasaló

Értékelés: 4,6
4 590 Ft

Mindig azok a tárgyak a legizgalmasabbak, amiket a felnőttek használnak, így a Klein Bosch vasaló ideális játék gyermeke számára. A játék vasalóba víz is tölthető, így a vasalás élménye még teljesebb lesz. A játék használata 3 éves kortól ajánlott.

Woody Tisztító kocsi

Woody Tisztító kocsi

Értékelés: 4,5
12 940 Ft

Tisztító kocsi kis tisztítószerekhez a Woody márkától. A fa kocsi rendelkezik beépített porszívóval, mop- és seprűnyílásokkal, kanállal, mosószerrel és egy kis állati szőrkefével. A lányok segíthetnek édesanyjuknak a lakás tisztításában.

Klein Vileda tisztító kocsi

Klein Vileda tisztító kocsi

Értékelés: 4,7
13 080 Ft

Viledatisztító kocsi kis takarítók számára. A kocsi **tartalmaz egy seprűt, egy felmosót, egy vödröt, egy lapátot és egy tisztítószert. A lányok segíthetnek édesanyjuknak a lakás tisztításában.

Smoby Tisztító készlet

Smoby Tisztító készlet

Értékelés: 3
3 290 Ft

A háztartás takarítása egy soha véget nem érő munka. Szereld fel a kis segítségedet takarító készlettel, amely tartalmaz seprűt, kefét és lapátot.

Klein Mini Felmosó Szett Kicsiknek
3 710 Ft

Vileda ismét felülmúlta az elvárásokat, és egy elképesztő új termékkel lepte meg a legkisebbeket! Ezzel a felmosó szettel minden kislány bekapcsolódhat a házimunkába. Mint azt jól tudjuk a kicsik példaképei a szülők. A kislányoké általában az anyuka aki süt-főz, takarít és gyereket nevel. Éppen ezért minden kicsi alig várja, hogy segíthessen édesanyjának ezekben a folyamatokban. A sütés-főzéshez rengeteg gyönyörű és nagyszerű játékkonyha áll rendelkezésükre a Mall kínálatában is, ám a takarításhoz eddig még semmilyen szett nem volt megtalálható. És most végre megalkotta Neked a Vileda ezt a szettet, a Mall pedig elhozza otthonodba!

Klein Bosch porszívó, piros

Klein Bosch porszívó, piros

Értékelés: 2,7
11 290 Ft

Bosch gyerekporszívó a német Klein gyártótól, ami elemre működik és valósághű funkciókkal rendelkezik, amiknek a kicsi biztos örülni fog. A porszívó kivehető portartállyal rendelkezik és porszívózás közben élethű hangokat ad ki.

Smoby Kocsi a kis takarító kislánynak porszívóval - kék
15 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Takarító kocsi mindent tartalmaz, amire a kis takarítónak szüksége van – seprűt és lapátot, nagy seprűt, lapos moppot, vödröt, szivacsot, tisztítószereket és akkumulátoros porszívót. Így a kislányok segíthetnek anyukájuknak a lakás takarításában.

Teddies Porszívó világítással és hanghatással, 25 cm
6 050 Ft

Ezzel a forgatható kerekekkel ellátott piros porszívóval, mely fehér csővel rendelkezik a kis háziasszonyok játszva végezhetik el a nagytakarítást. A készüléknek működő gombja van, porszívózás közben pedig hangot ad ki és papírtekercseket forgat az áttetsző hengerben.

Teddies Vasalódeszka 46x21x46

Teddies Vasalódeszka 46x21x46

Értékelés: 4,6
5 090 Ft

Állítható vasalódeszka különböző magasságú háziasszonyok számára. A valódi vasalódeszka beállítása lehetővé teszik a kislányok számára a „segítséget“ az anyuka számára a vasalással.

Plan Toys Takarító készlet
11 290 Ft

Takarító készlet a legkisebb segítők számára. Takarítsd ki az otthonod gyerekeiddel együtt, és máris észreveszitek, hogy a takarítás nem csupán unalmas rutin. A gyermekek megtanulják, hogy miként tartsanak rendet, és jobban fogják értékelni a körülöttük levõ tisztaságot.

Lamps Rózsaszín porszívó, elemes 22 x 17 cm
7 840 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek porszívó rózsaszín-fehér kombinációban, elemre. Praktikus markolattal és flexibilis csővel. Valósághű hangokat ad ki, valamint felporszívózza a golyókat, melyeket a csomagolás tartalmaz.

Rappa Tisztító-készlet

Rappa Tisztító-készlet

Értékelés: 1
3 690 Ft

A háztartás takarítása egy soha véget nem érő munka. Szereld fel a kis segítődet a takarító készlettel, mely szemetes kosarat, szemetes lapátot, seprűt és fogantyút tartalmaz. A készlet ajándékdobozban érkezik.

Klein Vileda 4 részes takarító szett
3 430 Ft

Klein Vileda 4 részes takarító szett felszerelése pontosan olyan, mint amilyet a takarítónők használnak. A méretarányos szett tartalma egy partvis, egy felmosó és egy kis seprű lapáttal. Segítségével a takarítás többé nem feladat vagy munka, hanem játék, élmény és fejlődés is egyben a gyerekek számára.