Klein Vileda 4 részes takarító szett
3 380 Ft

Klein Vileda 4 részes takarító szett felszerelése pontosan olyan, mint amilyet a takarítónők használnak. A méretarányos szett tartalma egy partvis, egy felmosó és egy kis seprű lapáttal. Segítségével a takarítás többé nem feladat vagy munka, hanem játék, élmény és fejlődés is egyben a gyerekek számára.


Smoby Tefal Játék vasaló, Barna
3 260 Ft

Smoby Tefal vasaló éppen ugyanolyan, mint az igazi: ha a gőzölő funkciót bekapcsoljuk, hangot ad, mint az eredeti. A vasalás végeztével a lámpa néhány másodperc után automatikusan kikapcsol. Amíg anya a család ruháit, a kislányok a babák holmiját vasalhatják, így a a közös tevékenység nem feladat vagy munka, hanem élmény és fejlődés lesz a gyerekek számára.


Klein Bosch Vasaló

Klein Bosch Vasaló

Értékelés: 5
4 000 Ft

Mindig azok a tárgyak a legizgalmasabbak, amiket a felnőttek használnak, így a Klein Bosch vasaló ideális játék gyermeke számára. A játék vasalóba víz is tölthető, így a vasalás élménye még teljesebb lesz. A játék használata 3 éves kortól ajánlott.


Klein Mini Felmosó Szett Kicsiknek
3 410 Ft

Vileda ismét felülmúlta az elvárásokat, és egy elképesztő új termékkel lepte meg a legkisebbeket! Ezzel a felmosó szettel minden kislány bekapcsolódhat a házimunkába. Mint azt jól tudjuk a kicsik példaképei a szülők. A kislányoké általában az anyuka aki süt-főz, takarít és gyereket nevel. Éppen ezért minden kicsi alig várja, hogy segíthessen édesanyjának ezekben a folyamatokban. A sütés-főzéshez rengeteg gyönyörű és nagyszerű játékkonyha áll rendelkezésükre a Mall kínálatában is, ám a takarításhoz eddig még semmilyen szett nem volt megtalálható. És most végre megalkotta Neked a Vileda ezt a szettet, a Mall pedig elhozza otthonodba!


Klein Leifheit Felmosó szett

Klein Leifheit Felmosó szett

Értékelés: 3,5
3 450 Ft

Ez a gyermekeknek készült Klein türkizkék takarító felszerelés pontosan olyan, mint amilyet a takarítónők használnak! A méretarányos szett tartalma egy felmosórongy és egy felmosóvödör, melyek a kis takarítók segítségére válnak. Anya igazán boldog lesz, amikor meglátja kislányát ezzel a Klein játékkal takarítani. Ez nem feladat vagy munka, hanem játék, élmény és fejlődés is egyben a gyerekek számára.


Teddies Műanyag varrógép 22 cm elemmel, USB port hangzással
3 550 Ft

Minden kis háziasszonynak örömöt fog okozni ez az akkumulátoros működő varrógép. Úgy működik, mint egy igazi, van egy pedálja és egy USB portja. Ösztönözd a gyermeked kreativitását és a finom motorikus készségeit és hadd, hogy hosszú órákon át élvezze a szórakozást.


Klein Leifheit Gyermek takarítókocsi
10 249 Ft

9 550 Ft

Klein Leifheit Gyermek takarítókocsi hasznos játékszer a kis gondnokoknak. Nagyon jól felszerelt. Található rajta seprű, kefe, felmosórongy, vödör, szivacs, tisztítószerek, stb. 3 éves kortól ajánlott.


Klein Leifheit takarítókészlet
2 250 Ft

Leifheit takarítókészlet az eredeti pontos mása. Segítségével a kisgyermekek utánozhatják anyukájukat és ugyanolyan eszközökkel segíthetnek neki a takarításban, mint amilyen neki is van.


Klein Vileda lapos felmosó
2 500 Ft

Segítségre van szükséged otthonod kitakarításában? Kis gazdasszonyod számára ez nem lesz probléma, a Vileda lapos felmosóval játszva segíthet! A felmosó bevizezhető és valóban lehet vele felmosni.


Pilsan Vasalódeszka vasalóval
7 140 Ft

Vasalódeszka kezdő háziasszonyoknak gyönyörű motívummal. A deszka olyan mint az igazi és összecsukható, amit különösen a kisebb helyiségekben fogsz értékelni. A csomagolásban a deszkán kívül vasaló is van.


Rappa Tisztító-készlet
4 190 Ft

3 400 Ft

A háztartás takarítása egy soha véget nem érő munka. Szereld fel a kis segítődet a takarító készlettel, mely szemetes kosarat, szemetes lapátot, seprűt és fogantyút tartalmaz. A készlet ajándékdobozban érkezik.


Smoby Kocsi a kis takarító kislánynak porszívóval - kék
17 190 Ft

13 410 Ft

Takarító kocsi mindent tartalmaz, amire a kis takarítónak szüksége van – seprűt és lapátot, nagy seprűt, lapos moppot, vödröt, szivacsot, tisztítószereket és akkumulátoros porszívót. Így a kislányok segíthetnek anyukájuknak a lakás takarításában.


Smoby Tisztító készlet
2 750 Ft

A háztartás takarítása egy soha véget nem érő munka. Szereld fel a kis segítségedet takarító készlettel, amely tartalmaz seprűt, kefét és lapátot.


Smoby Vasaló
3 690 Ft

3 260 Ft

Gőzölős vasaló mint az igazi a kis háziasszonyok számára. A vasaló hangeffektusokkal van ellátva, így a kis segítségek úgy fogják érezni, hogy az anyukájukkal együtt igazán vasalják a ruhákat.


Teddies Vasalódeszka 46x21x46
5 728 Ft

3 920 Ft

Állítható vasalódeszka különböző magasságú háziasszonyok számára. A valódi vasalódeszka beállítása lehetővé teszik a kislányok számára a „segítséget“ az anyuka számára a vasalással.


Wader Takarítókocsi

Wader Takarítókocsi

Értékelés: 5
5 050 Ft

Wader takarítókocsi sok kiegészítővel van ellátva, ami gyermeke számára hasznos és kellemes játékot biztosít. Ezzel a játékkal már a felnőtt szerepre készíti fel. Forma és színvilágának köszönhetően gyorsan elnyeri a gyerekek tetszését.


Klein Electrolux vákuumos porszívó
11 690 Ft

10 780 Ft

gyerekek szeretnek anyukájuk körül sertepertélni, amikor takarítanak, és érdeklődve figyelik, mit hogyan kell csinálni. A Klein Toys Electrolux vákuumos porszívó segítségével szórakoztatva vezetheti be a kicsiket a házimunka fortélyaiba. Az Electrolux porszívó úgy működik, akárcsak a felnőtteké, hangot ad, és valódi vákuumos szívó funkcióval rendelkezik, így a gyerekek feltakaríthatják a koszt szobájukban, majd ki is üríthetik belőle az összegyűlt port.


Klein  Bosh Porszívó

Klein Bosh Porszívó

Értékelés: 4
8 170 Ft

Klein – Bosh Porszívó Lányoknak jó minőségű anyagból készült porszívó, minden kislány szeretni fogja, könnyen megtanulhatnak vele porszívózni, jó minőségű termék


Klein Vileda Takarítókocsi

Klein Vileda Takarítókocsi

Értékelés: 4,5
10 910 Ft

A Klein Vileda takarítókocsival gyermeke teljesen beleélheti magát a játékba. Gyermeke játék közben megszeretheti a takarítást, a szülőket utánozva. A kocsi tartozékai között minden megvan, ami a takarításhoz szükséges lehet a seprűtől a tisztítószerekig.


Klein Bosch porszívó, piros
9 400 Ft

Bosch gyerekporszívó a német Klein gyártótól, ami elemre működik és valósághű funkciókkal rendelkezik, amiknek a kicsi biztos örülni fog. A porszívó kivehető portartállyal rendelkezik és porszívózás közben élethű hangokat ad ki.


Klein Vileda Felmosó szett

Klein Vileda Felmosó szett

Értékelés: 5
8 190 Ft

7 520 Ft

A Klein Vileda takarító szett, olyan akárcsak az igazi. Minden megtalálható benne, amire egy kis háziasszonynak szüksége lehet. A 60 cm magas, húzható kiskocsihoz, számos kiegészítő tartozik, pl.: felmosóvödör, felmosó, seprű, lapát, egyszóval minden, ami a nagytakarításhoz elengedhetetlen. 3 éves kortól ajánlott. Műanyagból készült.


Teddies Porszívó világítással és hanghatással, 25 cm
7 520 Ft

Ezzel a forgatható kerekekkel ellátott piros porszívóval, mely fehér csővel rendelkezik a kis háziasszonyok játszva végezhetik el a nagytakarítást. A készüléknek működő gombja van, porszívózás közben pedig hangot ad ki és papírtekercseket forgat az áttetsző hengerben.


Wiky Vasalódeszka
2 500 Ft

Gyerek vasalódeszka minden kis háziasszonynak, ami tényleg úgy néz ki, mint amit anyu használ. Mosd ki a babák ruhácskáit és vasald le őket a rózsaszín anyaggal borított vas konstrukciójú vasalódeszkán.