Black+Decker Akkumulátoros fúró + szúrófűrész 18V BCK22S1S-QW
46 990 Ft 40 490 Ft

2 év garancia

Szerszámkészlet szállítótáskával. A kalapácsfúró lenyűgöző ergonomikus fogantyúval és sima futással, cserélhető 18 V-os Li-Ion akkumulátorral rendelkezik. Az ingaelőtolással ellátott szúrófűrész pontos irányításra lett tervezve, csúszásgátló zónákkal kiegészített. A Black+Decker Akkumulátoros fúró + szúrófűrész 18V BCK22S1S-QW barkácsolásra ajánlott, megfelel a szakemberek igényeinek, töltővel kerül szállításra.

Matrix TRINITY X-ONE szett 7 in 1
52 990 Ft
+ ingyen szállítás

X-One elektromos eszközökből álló készlet, amely dekopirfűrészből, akkumulátoros fúróból, köszürből, töltőből, két Li-Ion akkumulátorból és hordtáskából áll. A fűrész alumínium alappal és LED megvilágítással rendelkezik. A fúró állítható 45 Nm forgónyomatékkal. Köszörű cserélhető köszörűpapírokkal és 3°-os oszcsillációval.

Einhell TE-TK 12 Li Szerszámszett
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Einhell hétvégi őrület! Használd az EINHELL20 kuponkódot 2020. október 29 – november 1. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!

Az Einhell TE-12 TK Li egy sokoldalú szerszámkészlet. A nagy teljesítményű akkumulátoros fúrógép és multicsiszoló, valamint a praktikus zseblámpa hasznos segítség a műhelyben, garázsban és a ház körüli munkák elvégzésében. Minőségi gumírozott markolat biztosítja a kényelmes és biztos fogást. A nagy teljesítményű 12 Voltos lítium-ion akkumulátorok hosszú időre elegendő energiát biztosítanak.