KETER (17200382) Szerszámosláda-21%
16 490 Ft 12 990 Ft

Akció

Keter (17200382) Szerszámosláda tökéletes választás közepes nagyságú kézi szerszámok tárolására. Speciális kattanózárral és oldalsó fogantyúval rendelkezik, valamint levehető felső résszel a leggyakrabban használt szerszámok számára! A láda magas minőségű műanyagból készült és megfelelő tömítéssel rendelkezik, meghosszabbítva a termékek élettartamát. Biztonságos és kényelmes munkavégzést garantál.

Stanley 16" Series 2000 Szerszámosláda
5 790 Ft

2 év garancia

Stanley 16" Series 2000 szerszámosláda kivehető tálcával, praktikus belső kialakítással, fémből készült zárcsattokkal. Két kisebb rekeszt találunk a láda tetején, markolata puha, széles gumírozott a könnyű szállítás érdekében. TOVÁBB OLVASOM->

PATROL Rendező HD 400 fekete
10 490 Ft

Rendező HD 400 fekete alumínium kapcsokkal, mely megfelelő a kisebb méretű tárgyak tárolására a Combibox HD 12 rekesznek köszönhetően.

KETER Box Click bin nagy

KETER Box Click bin nagy

Értékelés: 4,8
1 590 Ft

Praktikus nagy doboz Click Bin, melynek térfogaza 2.8L. Ideális csavarok, kisebb alkatrészek, és egyéb tárgyak tárolására.

KETER (17198036) Szerszámosláda
9 590 Ft

Keter (17198036) Szerszámosláda tökéletes választás villanyszerelők számára! A fiókok megkönnyítik a különböző nagyságú szerszámok és tartozékok kényelmes elrendezését. Fém kattanózár a szerszámosláda pontos nyitására és zárására. Tartósságot garantáló magas minőségű anyagokból készült. Kivehető 4 rekeszes rendező tálca, gyors hozzáférés az elsődleges szerszámokhoz és az állítható belső rekeszek pedig csak még praktikusabbá teszik.

KETER 5 Fiókos szerszámosláda szett
24 490 Ft

2 év garancia

Praktikus, tágas fiókos tároló különböző nagyságú szerszámok kényelmes, elkülönített tárolására. A termék 5 tágas fiókkal rendelkezik, lehetővé téve a termékek csoportosítását. Mély fiókkal és kivehető válaszfalakkal nagyobb és nehezebb szerszámok tárolására. További 4 fiók más szerszámok, tartozékok és kisebb tárgyak tárolására. A fiókos tárolóhoz 16 kivehető szerszámtároló tartozik kisebb tartozékok tárolására.

KETER Wide Toolbox 16" Szerszámosláda
6 590 Ft

Praktikus, tágas szerszámosláda. Belseje és a felnyitása után a szerszámokat felfedő tálca jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. A szerszámosláda hordozást megkönnyítő kényelmes fogantyúval rendelkezik. Tartósságot garantáló magas minőségű anyagokból készült.

CURVER Prémium Szerszámosláda 26" XL
5 490 Ft

2 év garancia

CURVER Prémium szerszámosláda 26" XL törhetetlen műanyagból készült, ettől teherbírók, hosszú élettartamúak és praktikusak is egyszerre. Egyaránt hasznos lehet a háztartásban és a műhelyben is. Robosztus fogantyúval és tartós csattal vannak szerelve, amik rendkívül kényelmes és gyors hozzáférést biztosítanak. Számtalan kiegeészítővel, például fiókok csavarok, anyák és szegek tárolására. Méretei: 580 × 300 × 290 mm.

KETER 2 Fiókos szerszámosláda-35%
15 490 Ft 9 990 Ft

Akció

Praktikus, tágas fiókos tároló különböző nagyságú szerszám kényelmes, elkülönített tárolására. A készlet 16 kivehető szerszámos fiókot tartalmaz, melyek megkönnyítik a kisebb tárgyak kivételét a munkavégzés során. A fiókos tároló 2 fiókkal rendelkezik szerszámok, tartozékok és kisebb tárgyak tárolására, megkönnyítve a szervezett munkavégzést.

Stanley 24" Szerszámosláda

Stanley 24" Szerszámosláda

Értékelés: 4,8
13 790 Ft 11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stanley 24" szerszámosládában tökéletesen rendszerezheti a különböző szerszámokat. Megfelelő hely van a kalapács, csavarhúzó, fúró és szögek számára. A láda fedele két fém csattal zárható, valamint tartós fém fogantyúval rendelkezik. Kiváló minőségű, nagy teherbírással rendelkezik. A láda felső része lecsatolható, így külön is használható.

Fieldmann FDUA 59021 Szerszámos táska
6 690 Ft

2 év garancia

FDUA 59021 Szerszámos táska 3–6 db eszköz tárolására ajánlott hordozó. A változtatható térelválasztónak köszönhetően egymástól elkülönítve szállíthatja szerszámait. A táska mérete 51 × 24 × 20 cm, anyaga olyan tartós szövet, amely nem engedi át magán a nedvességet, ezáltal megvédi gépeit, szerszámait a nem kívánt nedvességtől.

ArtPlast Tároló doboz 400x340x133 mm
3 790 Ft

Az Artplast Tároló doboz vastag habbal párnázott belseje miatt ideális a szerszámgépek szállítására. A külső fedélen elhelyezett tárolókban, a szerszámgép, vagy a szereléshez szükséges eszközöket, alkatrészeket lehet tárolni.

Kis TOOLS ORGANIZER

Kis TOOLS ORGANIZER

Értékelés: 3,8
3 890 Ft

Nagyon praktikus és stílusos szervező a szerszámokra fokozottan ellenálló műanyagból. Kis TOOLS ORGANIZER egyszerűen a falra rögzíthető, ideális minden eszköz számára, melyet kéznél szeretnél tudni. Horizontálisan és vertikálisan is beállítható.

Stanley 1-70-327 Szerszámos kocsi
16 490 Ft

2 év garancia

Stanley 1–70–327 szerszámos kocsi két különböző méretű tárolóegységgel. Az alsó nagyobb méretű tárolóegység kíválóan alkalmas a gépek tárolására, míg fülül egy lecsatolható szerszámosláda található csavartartóval a fedélrészben. Ergonomikus kialakítású, kinyitható, teleszkopós húzókarának köszönhetően mozgatása rendkívül egyszerű. A nagyméretű fém csatok garantálják a biztonságos rögzítést.

KETER GEAR 22 Szerszámosláda-28%

KETER GEAR 22 Szerszámosláda

Értékelés: 4,9
34 990 Ft 24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Keter GEAR 22 Szerszámosláda a nehezebb szerszámok tárolására, speciális záró mechanizmussal és kerekekkel. Integrált válaszfalakkal rendelkezik, valamint szállítást megkönnyítő fémfogantyúkkal. Mindegyikük magas minőségű műanyagból készült és megfelelő tömítéssel rendelkezik, meghosszabbítva a termékek élettartamát. Biztonságos és kényelmes munkavégzést garantál!

Hecht 2095 Mobil szerszámos láda
41 990 Ft

Mobil eszközszervező az ezermester kelengyéjére. 3 különálló részből áll, amelyek összekapcsolhatók. Lezárható fedél egy pár műanyag retesszel. Szállító kerekek terepjáró mintázattal. Hecht 2095 Mobil eszközszervező belső rekeszekkel a jobb áttekintés érdekében.

Scheppach TW 1000 műhelykocsi szerszámokkal
160 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Műhelykocsi szerszámokkal, összesen 263 alkatrésszel, amely lefedi a 4 fiók tartalmát. Teljes fém szerkezet kemény műanyag burkolattal. Egy pár szállítófogantyú, 4 kerékkel és fékmechanizmussal. Zárható polcok belső elválasztókkal az adott szerszámokhoz.

ArtPlast Mobil bőrönd a szerszámokra, 460x280x665 mm
11 990 Ft

Tágas műanyag bőrönd kerekeken, 460 × 280 × 665 mm méretekkel, kettő szétválasztható bőrönddel, amely ideális az elektromos szerszámok és kéziszerszámok tárolására.

ASIST Hordozható tároló doboz
30 990 Ft

Hordozható tároló doboz, amit eladáshoz és a termékek bemutatásához is használhatsz. A tároló doboz luxus krokodilbőr utánzatból és alumínium kerettel készült.

ASIST Szerszámos bőrönd PRACTIC ALU 22" (ARN22RFI)
6 890 Ft

Rendszerezd a szerszámaidat a saját szükségleteid szerint. Az Asist PRACTIC ALU 22” szerszámos bőrönd ellenálló műanyagból rendezővel, átlátszó fedéllel, ennek köszönhetően még az apróságokat, mint a csavarok, szögek, csavarhúzófejek, stb. is elférnek. A bőrönd méretei (ma × sz × mé) 27,7 × 26,7 × 55 cm. A könnyű mozgatását az alumínium fül segíti.

KETER CANTILEVER Szerszámosláda, 18", 2 rendszerezővel
9 290 Ft

2 év garancia

Fém kattanózár a szerszámosláda pontos nyitására és zárására. Áttetsző fedél és két különböző nagyságú cserélhető tároló: 6 mély és 12 standard. Szerszámok és tartozékok kényelmes elrendezése. Praktikus és tágas szerszámosláda különböző nagyságú cserélhető tárolókkal: 6 mély és 12 standard. A fiókok megkönnyítik a különböző nagyságú szerszámok és tartozékok kényelmes elrendezését. Tartósságot garantáló magas minőségű anyagokból készült.

PATROL HD Case Szerszámosláda
15 990 Ft

Patrol HD Case szerszámosláda a kisebb eszközök rendszerezéséhez készült. A láda 2 praktikus rendszerezőből áll, emellett a tetején található átlátszó rekeszben is tárolhatunk. A doboz belső kialakítása miatt a benne levő eszközök pedig még egy felborulás után sem keverednek egymással.

KETER Box 22 Szerszámosláda
6 790 Ft

KETER Box 22 Szerszámosláda kiváló minőségű műanyagból készült, így teherbíró, hosszú élettartamú és praktikus is egyszerre. Egyaránt hasznos lehet a háztartásban és a műhelyben is. Robosztus fogantyúval és tartós csattal van felszerelve, amik rendkívül kényelmes és gyors hozzáférést biztosítanak. A szerszámosláda tetején 2 kis fiók található ahol a csavarokat, anyákat és szegeket tárolhatjuk.

KETER Connect láda

KETER Connect láda

Értékelés: 5
7 890 Ft

Rekesz szilárd szerkezettel, több tárolóhellyel KETER Connect 3 kihúzható rekeszekkel, összecsukható fém markolattal, amely a Rolling System Connect rendszerrel kompatibilis. Felbecsülhetetlen értékű segítség a garázsba.

PATROL WheelBox HD Trophy 1 Szerszámosláda
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Patrol WheelBox HD Trophy 1 Szerszámosláda egy tágas belső kialakítású praktikus doboz, amely ideális szerszámok, horgászfelszerelés, valamint hobbi- és barkácseszközök tárolására és szállítására. Az ergonomikus kialakításnak és a kivehető tárolórekeszeknek köszönhetően könnyedén rendszerezheti kisebb-nagyobb eszközeit, a teleszkópos fogó és a gumiborítású műanyag kerekek pedig megkönnyítik a doboz szállítását. A strapabíró konstrukció rendkívüli tartósságot biztosít és szélsőséges körülmények között is védi a doboz tartalmát.

Stanley 20" Professzionális szerszámosláda
10 990 Ft

Stanley 20" Professzionális szerszámosláda kiváló választás eszközei rendszerezéséhez. Vízálló, csúsztatható, cserélhető, és kivehető tálca betétekkel, mely hosszabb szerszámok tárolására is alkalmas. Ergonomikus fogantyúkkal rendelkezik a könnyebb és jobb fogás és tapadás érdekében.

Stanley 26" Professzionális szerszámosláda
12 490 Ft

Stanley 26" Professzionális szerszámosláda kiváló választás eszközei rendszerezéséhez. Vízálló, csúsztatható, cserélhető, és kivehető tálca betétekkel, mely hosszabb szerszámok tárolására is alkalmas. Ergonomikus fogantyúkkal rendelkezik a könnyebb és jobb fogás és tapadás érdekében.

PATROL Stuff Module System Basic Alu Szerszámosláda
9 090 Ft

Patrol Stuff Module System Basic Alu Szerszámosláda egy tágas belső kialakítású praktikus doboz, amely ideális különböző szerszámok, valamint hobbi- és barkácseszközök tárolására és szállítására. Az átlátszó fedelű ErgoBox tárolórekeszeknek és a kivehető belső résznek köszönhetően könnyedén rendszerezheti kisebb-nagyobb eszközeit, az ergonomikus kialakítású műanyag fogó pedig megkönnyíti a láda szállítását. A strapabíró konstrukció rendkívüli tartósságot biztosít és szélsőséges körülmények között is védi a doboz tartalmát.

Prosperplast Practic 25 Szerszámosláda, Piros
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Prosperplast Practic 25 egy erős vázú szerszámosláda, melynek ergonomikus fogantyúja csúszásmentesen fogható. A láda fedelén külön rekeszek találhatók a kisebb eszközök számára. Belső része a kivehető tálca által igény szerint alakítható.

KETER Szerszámos kocsi

KETER Szerszámos kocsi

Értékelés: 4
6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szerszámos kocsi Hordozható konstrukciójával megkönnyíti a nehéz szerszámok szállítását, ugyanígy hasznos lehet az autószerelési munkáknál, oldalrekeszekkel is fel van szerelve a kis szerszámok számára.

PATROL Szerszámosláda Formula Carbo 700 S Alu piros
11 990 Ft 11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Formula S 700 szerszámosláda alumínium fogantyúval és alumínium reteszekkel, a speciálisan kialakított fedőnek köszönhetően kis munkaasztallá alakítható.

Prosperplast Orderline Set 5 Szerszám rendszerező
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Prosperplast Orderline Set 5 szerszám rendszerező egy falra szerelhető kompakt tároló egység, mely 7 tároló dobozzal rendelkezik. Használatával könnyedén rendszerezheti szerszámait illetve egyéb eszközeit, melyek így mindig kéz alatt lehetnek ha szükség van rájuk. Kialakítása rendkívül praktikus, könnyen összeállítható és átrendezhető.

G21 Akasztó rendszer BlackHook kerti szerszámokra
24 490 Ft

Az akasztó rendszer praktikus és elegáns megoldást kínál az összes kerti szerszámod tárolására. A G21 BlackHook lécet elég vízszintesen rögzíteni a falra, csatlakozókkal összekapcsolni őket és ráhelyezni a műanyag végeket. A kampókat szükség szerint áthelyezheted.

G21 Akasztó rendszer BlackHook sportfelszerelésekre
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akasztó rendszer, amelyen bármit tárolhatsz a kosárlabda labdáktól kezdve, a karikákon, az ugrálóköteleken és a korcsolyán át egészen a teniszütőig. A G21 BlackHook lécet elég vízszintesen rögzíteni a falra, csatlakozókkal összekapcsolni őket és ráhelyezni a műanyag végeket. A kampókat szükség szerint áthelyezheted.

G21 Akasztó rendszer BlackHook szett műhelybe
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az akasztó rendszer praktikus és elegáns megoldást kínál az összes műhelybeli felszerelésed tárolására. A G21 BlackHook lécet elég vízszintesen rögzíteni a falra, csatlakozókkal összekapcsolni őket és ráhelyezni a műanyag végeket. A kampókat szükség szerint áthelyezheted.

PATROL HD 600 MIX szervező, fekete
15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

HD 600 MIX szervező fekete, alumínium reteszekkel, alkalmas a kisseb tárgyak raktárazására köszönhetően a Combibox HD 8 rekeszének, amelyek állíthatóak.

Stanley 23" Vízálló Szerszámosláda
15 790 Ft 13 990 Ft

2 év garancia

STANLEY vízálló szerszámos láda alkalmas kisebb szerszámok számára, kivehető tácával rendelkezik. Gumi tömítés lehetővé teszi, hogy a láda valóban vízálló legyen. Rozsdamentes acél csatoknak köszönhetően biztonságosan zárható, felépítése pedig kifejezetten erős és tartós.

Prosperplast Multicase Cargo 301 Szerszámosláda
5 890 Ft

A többfiókos Prosperplast Multicase Cargo 301 Szerszámosláda a kisebb eszközök rendszerezéséhez. A láda 6 praktikus fiókot tartalmaz, emellett a tetején található átlátszó rekeszben is tárolhatunk. A doboz tökéletesen ütésálló borítású, a belső kialakítás miatt a fiókokban levő eszközök pedig még egy felborulás után sem keverednek egymással.

Prosperplast Multicase Cargo 303 Szerszámosláda
5 790 Ft

Többfiókos Prosperplast Multicase Cargo 303 szerszámosláda a kisebb eszközök rendszerezéséhez. A láda 9 praktikus fiókot tartalmaz, emellett a tetején található átlátszó rekeszben is tárolhatunk. A doboz tökéletesen ütésálló borítású, a belső kialakítás miatt a fiókokban levő eszközök pedig még egy felborulás után sem keverednek egymással.

Stanley Széria 2000 19" Szerszámosláda
7 690 Ft

2 év garancia

STANLEY 2000 19" szerszámosláda két beépített csavartartóval bír a fedélrészében és kivehető szerszámtálcája van a kisebb szerszámok részére. Ez a szerzámosláda megbízható, erős fémcsattokkal és kényelmes fogantyúval teszi igazán teljessé magát. TOVÁBB OLVASOM->