KETER Job Box kerekes szekrény
23 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Job Box kerekes szekrény 8 kamrás konstrukcióval és hozzáadott rekeszekkel. A szekrény ellenálló fém csatokkal, kényelmes fogóval és gumi kerekekkel van ellátva, amelyek megkönnyítik a különböző felületeken történő szállítását.

KETER Box Click bin nagy

KETER Box Click bin nagy

Értékelés: 4,5
1 290 Ft

Praktikus nagy doboz Click Bin, melynek térfogaza 2.8L. Ideális csavarok, kisebb alkatrészek, és egyéb tárgyak tárolására.

PATROL Wheelbox Stuff Basic 26" Szerszámosláda-21%
13 990 Ft 10 990 Ft

Kiárusítás

Patrol Wheelbox Stuff Basic 26" nagyon tágas és erős szerszámos láda. Alkalmas apró szögek, csavarok valamint nagyobb szerszámoknak tárolására is. Gumis kerekei és teleszkópos nyele megkönnyitik a szállítást. A fedél bordákkal erősített a hosszabb élettartam érdekében.

PATROL HD Case Szerszámosláda
12 990 Ft

Patrol HD Case szerszámosláda a kisebb eszközök rendszerezéséhez készült. A láda 2 praktikus rendszerezőből áll, emellett a tetején található átlátszó rekeszben is tárolhatunk. A doboz belső kialakítása miatt a benne levő eszközök pedig még egy felborulás után sem keverednek egymással.

PATROL Stuff 26" Basic Szerszámosláda
7 690 Ft 6 990 Ft

Patrol Stuff 26" Basic Szerszámosláda kiválóan alkalmas a minden háztartásban megtalálható alapszerszámok tárolására. A láda egy szervező rekeszekkel ellátott polcot tartalmaz, amely alkalmas a kisebb eszközök tárolásásra. Stabil, műanyagból készült masszív tárolódoboz.

PATROL Rendező HD 400 fekete
7 990 Ft

Rendező HD 400 fekete alumínium kapcsokkal, mely megfelelő a kisebb méretű tárgyak tárolására a Combibox HD 12 rekesznek köszönhetően.

Stanley 16" Series 2000 Szerszámosláda
4 690 Ft

2 év garancia

Stanley 16" Series 2000 szerszámosláda kivehető tálcával, praktikus belső kialakítással, fémből készült zárcsattokkal. Két kisebb rekeszt találunk a láda tetején, markolata puha, széles gumírozott a könnyű szállítás érdekében. TOVÁBB OLVASOM->

ASIST Szerszámos bőrönd PRACTIC ALU 22" (ARN22RFI)
6 790 Ft 5 790 Ft

Rendszerezd a szerszámaidat a saját szükségleteid szerint. Az Asist PRACTIC ALU 22” szerszámos bőrönd ellenálló műanyagból rendezővel, átlátszó fedéllel, ennek köszönhetően még az apróságokat, mint a csavarok, szögek, csavarhúzófejek, stb. is elférnek. A bőrönd méretei (ma × sz × mé) 27,7 × 26,7 × 55 cm. A könnyű mozgatását az alumínium fül segíti.

KETER CANTILEVER PRO Tool Box 22"
16 490 Ft 10 990 Ft

2 év garancia

Praktikus, tágas szerszámosláda. A speciálisan tervezett belső rész és a nagyobb szerszámok tárolására szolgáló hosszú rekesz megkönnyíti a munkát és lehetővé teszi a szerszámok nagyság szerinti elrendezését. A szerszámosláda biztonságos hordozást megkönnyítő kényelmes és tartós, fém fogantyúval rendelkezik. Magas minőségű anyagokból készült, mely nehéz munkafeltételek mellett is garantálja a termék tartósságát.

CURVER Prémium Szerszámosláda 26" XL
5 490 Ft

2 év garancia

CURVER Prémium szerszámosláda 26" XL törhetetlen műanyagból készült, ettől teherbírók, hosszú élettartamúak és praktikusak is egyszerre. Egyaránt hasznos lehet a háztartásban és a műhelyben is. Robosztus fogantyúval és tartós csattal vannak szerelve, amik rendkívül kényelmes és gyors hozzáférést biztosítanak. Számtalan kiegeészítővel, például fiókok csavarok, anyák és szegek tárolására. Méretei: 580 × 300 × 290 mm.

ASIST Hordozható tároló doboz
27 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható tároló doboz, amit eladáshoz és a termékek bemutatásához is használhatsz. A tároló doboz luxus krokodilbőr utánzatból és alumínium kerettel készült.

KETER 5 Fiókos szerszámosláda szett
39 890 Ft 22 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus, tágas fiókos tároló különböző nagyságú szerszámok kényelmes, elkülönített tárolására. A termék 5 tágas fiókkal rendelkezik, lehetővé téve a termékek csoportosítását. Mély fiókkal és kivehető válaszfalakkal nagyobb és nehezebb szerszámok tárolására. További 4 fiók más szerszámok, tartozékok és kisebb tárgyak tárolására. A fiókos tárolóhoz 16 kivehető szerszámtároló tartozik kisebb tartozékok tárolására.

Stanley 1-70-327 Szerszámos kocsi
17 990 Ft

2 év garancia

Stanley 1–70–327 szerszámos kocsi két különböző méretű tárolóegységgel. Az alsó nagyobb méretű tárolóegység kíválóan alkalmas a gépek tárolására, míg fülül egy lecsatolható szerszámosláda található csavartartóval a fedélrészben. Ergonomikus kialakítású, kinyitható, teleszkopós húzókarának köszönhetően mozgatása rendkívül egyszerű. A nagyméretű fém csatok garantálják a biztonságos rögzítést.

Stanley 24" Szerszámosláda
13 790 Ft 12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stanley 24" szerszámosládában tökéletesen rendszerezheti a különböző szerszámokat. Megfelelő hely van a kalapács, csavarhúzó, fúró és szögek számára. A láda fedele két fém csattal zárható, valamint tartós fém fogantyúval rendelkezik. Kiváló minőségű, nagy teherbírással rendelkezik. A láda felső része lecsatolható, így külön is használható.

Stanley 20" Professzionális szerszámosláda
9 990 Ft

Stanley 20" Professzionális szerszámosláda kiváló választás eszközei rendszerezéséhez. Vízálló, csúsztatható, cserélhető, és kivehető tálca betétekkel, mely hosszabb szerszámok tárolására is alkalmas. Ergonomikus fogantyúkkal rendelkezik a könnyebb és jobb fogás és tapadás érdekében.

Stanley 23" Vízálló Szerszámosláda
15 790 Ft 13 990 Ft

2 év garancia

STANLEY vízálló szerszámos láda alkalmas kisebb szerszámok számára, kivehető tácával rendelkezik. Gumi tömítés lehetővé teszi, hogy a láda valóban vízálló legyen. Rozsdamentes acél csatoknak köszönhetően biztonságosan zárható, felépítése pedig kifejezetten erős és tartós.

Stanley 24" Szerszámosláda
16 490 Ft 12 990 Ft

2 év garancia

Stanley szerszámosláda tökéletesen rendszerezi a különböző szerszámokat. Megfelelő hely van a kalapács, csavarhúzó, fúró és szögek számára. A láda fedele két fém csattal zárható, valamint tartós fém fogantyúval rendelkezik. Nagy teherbírású anyagból készült.

KETER 3 Fiókos szerszámosláda
10 790 Ft

2 év garancia

Praktikus, tágas fiókos tároló különböző nagyságú szerszám kényelmes, elkülönített tárolására. A készlet 16 kivehető szerszámos fiókot tartalmaz, melyek megkönnyítik a kisebb tárgyak kivételét a munkavégzés során. A fiókos tároló 3 fiókkal rendelkezik szerszámok, tartozékok és kisebb tárgyak tárolására, megkönnyítve a szervezett munkavégzést.

KETER Set 4 kis doboz Click bin
1 590 Ft

Praktikus készlet 4 tartály Click Bin, melynek térfogata 1.3 L -ra. Ideális csavarok, kisebb alkatrészek és egyéb tárgyak tárolására.

ArtPlast Mobil bőrönd a szerszámokra, 460x280x665 mm
10 390 Ft

Tágas műanyag bőrönd kerekeken, 460 × 280 × 665 mm méretekkel, kettő szétválasztható bőrönddel, amely ideális az elektromos szerszámok és kéziszerszámok tárolására.

Prosperplast Orderline Set 5 Szerszám rendszerező
2 390 Ft

Prosperplast Orderline Set 5 szerszám rendszerező egy falra szerelhető kompakt tároló egység, mely 7 tároló dobozzal rendelkezik. Használatával könnyedén rendszerezheti szerszámait illetve egyéb eszközeit, melyek így mindig kéz alatt lehetnek ha szükség van rájuk. Kialakítása rendkívül praktikus, könnyen összeállítható és átrendezhető.

PATROL Tandem C 400 Szerszámosláda
2 590 Ft

Patrol Tandem C 400 Szerszámosláda ideális kisebb szerszámok, valamint hobbi- és barkácseszközök tárolására és szállítására. Az átlátszó fedelének és elválasztott rekeszeinek köszönhetően gyorsan áttekinthetőek a dobozban tárolt elemek. A doboz strapabíró konstrukciója rendkívüli tartósságot biztosít, kompakt kialakításának köszönhetően pedig kis helyen elfér. Fogantyúja a könnyebb szállítást teszi lehetővé.

Hecht 2095 Mobil szerszámos láda
40 590 Ft 39 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mobil eszközszervező az ezermester kelengyéjére. 3 különálló részből áll, amelyek összekapcsolhatók. Lezárható fedél egy pár műanyag retesszel. Szállító kerekek terepjáró mintázattal. Hecht 2095 Mobil eszközszervező belső rekeszekkel a jobb áttekintés érdekében.

KETER 2 Fiókos szerszámosláda
10 490 Ft

2 év garancia

Praktikus, tágas fiókos tároló különböző nagyságú szerszám kényelmes, elkülönített tárolására. A készlet 16 kivehető szerszámos fiókot tartalmaz, melyek megkönnyítik a kisebb tárgyak kivételét a munkavégzés során. A fiókos tároló 2 fiókkal rendelkezik szerszámok, tartozékok és kisebb tárgyak tárolására, megkönnyítve a szervezett munkavégzést.

Stanley Mobil Szerelődoboz

Stanley Mobil Szerelődoboz

Értékelés: 4,5
55 090 Ft 48 990 Ft

2 év garancia

Stanley mobil fém szerelődoboz stabil fém-műanyag szerelődoboz, amely sok oldalú szárszám tárolásra alkalmas, mivel a nagy alsó része a nagyobb szerszámok tárolását is lehetővé teszi. A szerzámosláda felső rekesze teljesen levehető és a nagy kerekek biztosítják könnyű mobilitást a terepen. Fogó, kalapács, csavarhúzó, fúró, szögek és más barkács eszközök megtalálhatók szinte minden háztartásban és ez a szerszámosláda garantáltan kielégíti igényeinket.

KETER 22´´ Smart Cantilever rendszerező
12 990 Ft

Új év, új akciók! Használd a HELLO2020 kuponkódot 2020. január 6–19. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!

A 22" rendszerező ellenálló rendszerrel rendelkezik, súlyokkal ellátott a tartalom könnyű elhelyezésének érdekében. A szerszámos ládaátlátszó burkolattal, fém csattal, levehető dobozokkal és ergonomikus fogóval van felszerelve, amely megkönnyíti a tartozékok hordozását.

PATROL WheelBox HD Trophy 1 Szerszámosláda
17 390 Ft

Patrol WheelBox HD Trophy 1 Szerszámosláda egy tágas belső kialakítású praktikus doboz, amely ideális szerszámok, horgászfelszerelés, valamint hobbi- és barkácseszközök tárolására és szállítására. Az ergonomikus kialakításnak és a kivehető tárolórekeszeknek köszönhetően könnyedén rendszerezheti kisebb-nagyobb eszközeit, a teleszkópos fogó és a gumiborítású műanyag kerekek pedig megkönnyítik a doboz szállítását. A strapabíró konstrukció rendkívüli tartósságot biztosít és szélsőséges körülmények között is védi a doboz tartalmát.

ArtPlast Szerszámosláda 420x220x230 mm
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Artplast Szerszámosláda két részre szedhető, és több fakkal rendelkezik. Kisebb elektromos kézi szerszámok tárolására is alkalmas. A kisebb boxokba csavarok, szögek, és egyéb könnyen elvesző dolgokat lehet tenni. A doboz méretei 420 × 220 × 230 mm.

Fieldmann FDUA 59021 Szerszámos táska
5 590 Ft

2 év garancia

FDUA 59021 Szerszámos táska 3–6 db eszköz tárolására ajánlott hordozó. A változtatható térelválasztónak köszönhetően egymástól elkülönítve szállíthatja szerszámait. A táska mérete 51 × 24 × 20 cm, anyaga olyan tartós szövet, amely nem engedi át magán a nedvességet, ezáltal megvédi gépeit, szerszámait a nem kívánt nedvességtől.

KETER Rigid munkaállomás 22"
9 090 Ft 7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Keter Rigid stabil munkaállomás ideális háztartási termékek tárolására.

KETER Wide Toolbox 16" Szerszámosláda
6 390 Ft

Praktikus, tágas szerszámosláda. Belseje és a felnyitása után a szerszámokat felfedő tálca jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. A szerszámosláda hordozást megkönnyítő kényelmes fogantyúval rendelkezik. Tartósságot garantáló magas minőségű anyagokból készült.

Stanley 24" Szerszámosláda

Stanley 24" Szerszámosláda

Értékelés: 4,5
11 690 Ft 10 490 Ft

STANLEY szerszámosláda csattal erős, robosztus kivitelben és praktikus belső kialakítású. A gondosan kialakított fogantyú könnyű szállítást tesz lehetővé. Nagy teherbírású tároló, amely könnyen kezelhető.

KETER Szerszámos kocsi

KETER Szerszámos kocsi

Értékelés: 4
4 190 Ft

Szerszámos kocsi Hordozható konstrukciójával megkönnyíti a nehéz szerszámok szállítását, ugyanígy hasznos lehet az autószerelési munkáknál, oldalrekeszekkel is fel van szerelve a kis szerszámok számára.

Fieldmann FDUA 59010 Szerszámtáska
3 490 Ft 3 290 Ft

Fieldmann FDUA 59010 Szerszámtáska 1–3 db szerszámgép tárolására is alkalmas. Masszív, szövött, vízlepergető anyaga biztosítja, hogy a benne tárolt gépek ne párásodjanak. Világoszöld, élénk színével remek kiegészítő.

PATROL Stuff Module System Basic Alu Szerszámosláda
7 390 Ft

Patrol Stuff Module System Basic Alu Szerszámosláda egy tágas belső kialakítású praktikus doboz, amely ideális különböző szerszámok, valamint hobbi- és barkácseszközök tárolására és szállítására. Az átlátszó fedelű ErgoBox tárolórekeszeknek és a kivehető belső résznek köszönhetően könnyedén rendszerezheti kisebb-nagyobb eszközeit, az ergonomikus kialakítású műanyag fogó pedig megkönnyíti a láda szállítását. A strapabíró konstrukció rendkívüli tartósságot biztosít és szélsőséges körülmények között is védi a doboz tartalmát.

Prosperplast Multicase Cargo 303 Szerszámosláda
4 990 Ft

Többfiókos Prosperplast Multicase Cargo 303 szerszámosláda a kisebb eszközök rendszerezéséhez. A láda 9 praktikus fiókot tartalmaz, emellett a tetején található átlátszó rekeszben is tárolhatunk. A doboz tökéletesen ütésálló borítású, a belső kialakítás miatt a fiókokban levő eszközök pedig még egy felborulás után sem keverednek egymással.

Stanley 1-95-613 Szerszámosláda
15 690 Ft 11 990 Ft

2 év garancia

Stanley 1–95–613 szerszámosláda könnyű műanyag és az erős fém kombinációjának előnyeivel praktikus tárolást és szállítást biztosít a szerszámok számára. A megerősített fedélrész és az erős, ergonomikus fogantyú könnyed használatot biztosít. Két nagyméretű fémcsattal zárható.

ArtPlast Tároló doboz 400x340x133 mm
3 490 Ft

Az Artplast Tároló doboz vastag habbal párnázott belseje miatt ideális a szerszámgépek szállítására. A külső fedélen elhelyezett tárolókban, a szerszámgép, vagy a szereléshez szükséges eszközöket, alkatrészeket lehet tárolni.

PATROL Műhelyfal FX Metal Profi 350 piros
6 790 Ft

műhelyfal FX Metal Profi 350 piros 3 anyagtárolóból tetővel és 9 anyagtárolóból tető nélkül van alkotva, amelyek a fémfalhoz vannak rögzítve és ideálisak a különböző apró alkatrészek tárolására és szervezésére.

Prosperplast Set Box 12-18 Szerszámosláda
3 690 Ft

Dupla Prosperplast Set Box 12–18 szerszámosláda, mely sokféle igény szerinti átalakítást enged. A ládában található kivehető doboz mellett elférnek a kisebb eszközök, de annak kényelmes hordozhatósága miatt akár külön is vihetjük őket. Mindkét doboz tartalmaz egy eltávolítható tálcát, mellyel rugalmasan állíthatjuk a rekeszek méretét és felépítését.

Prosperplast Multicase Cargo 301 Szerszámosláda
4 890 Ft

A többfiókos Prosperplast Multicase Cargo 301 Szerszámosláda a kisebb eszközök rendszerezéséhez. A láda 6 praktikus fiókot tartalmaz, emellett a tetején található átlátszó rekeszben is tárolhatunk. A doboz tökéletesen ütésálló borítású, a belső kialakítás miatt a fiókokban levő eszközök pedig még egy felborulás után sem keverednek egymással.