Tescoma 623380 Delícia Állítható tortaforma
4 390 Ft

Tescoma Delícia állítható tortaforma segítségével mindig az igényeinek megfelelő méretű tortát készíthet. Átmérője 16 cm-től 30 cm-ig váloztatható, így kis összejövetelekre és nagyobb családi ünnepekre is ugyanazt az eszközt használhatja. Elektromos, légkeveréses és hagyományos gázsütőben egyaránt süthet vele.

Tescoma DELÍCIA 623382 Tortakeret
5 790 Ft

Tescoma Delícia egy állítható méretű, téglalap alakú tortakeret. Akár egyszerre két féle süteményt is készíthet a formával, méretét pedig 28×20 cm-től 50×34 cm-ig állíthatja. A forma kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, elektromos- gáz- és konvekciós sütőben is használható. Praktikus eszköz a konyhában, tisztítása pedig nagyon egyszerű, akár mosogatógépben is mosható.

Tescoma Delícia Kapcsos kör alakú tortaforma, 28 cm
6 390 Ft 5 090 Ft

Tescoma kapcsos, kör alakú tortaforma, kíváló tapadásmentes bevonattal, a sütés egyszerűvé varázsolja, hiszen az elkészült tészta nem ég, vagy tapad le a formában. 28 cm átmérőjű, kivehető alappal és széles, kapcsos peremmel, mely megakadályozza a tészta kifolyását a torta formából.

Tescoma DELÍCIA Tortaforma, 24 cm
4 390 Ft

Tescoma DELÍCIA tortaforma praktikus, jól kihasználható darabja lehet a konyhának. Tapadásmentes bevonattal rendelkezik, mosogatógépben is elmosható. Alsó része levehető, kialakításának köszönhetően pedig megelőzi a nagyon folyékony tészták kifolyását a formából.

TORO Torta forma 28 x 3 cm
2 638 Ft 2 090 Ft

Ügyes forma 28 × 3 cm méretben, amellyel elkészítheted kedvenc hullámos szegélyű tortádat

Dr.Oetker Retro tortaforma, 17 cm, 4 ks
4 990 Ft 3 290 Ft

Dr. Oetker márka által gyártott tortaforma készlet 4 darab alacsony tortaformát tartalmaz. A formák átmérője 17 cm, kerámia ötvözetű tapadásgátló felülettel rendelkeznek.

Tescoma Delícia Kapcsos kör alakú tortaforma, 26 cm
5 590 Ft 4 190 Ft

Tescoma kapcsos, köralakú tortaforma, kíváló tapadásmentes bevonattal, a sütés egyszerűvé varázsolja, hiszen az elkészült tészta nem ég, vagy tapad le a formában. 28 cm átmérőjű, kivehető alappal és széles, kapcsos peremmel, mely megakadályozza a tészta kifolyását a torta formából.

Dr.Oetker Retro tortaforma, 20 cm
4 828 Ft 4 190 Ft

Dr. Oetker márka által gyártott retro stílusú, rózsaszín színű, 20 cm átmérőjű kapcsos tortaforma kitűnő választás a sütéssel készült tortákhoz, valamint a sütés nélküli tortákhoz egyaránt. A kerámia ötvözetű tapadásgátló felület biztosítja, hogy a tészta ne ragadjon a formához.

TORO Tortaforma rózsaszín 26 cm
3 388 Ft 2 990 Ft

Tortaforma, kerámia, tapadásmentes felületű, finom rózsa nyomtatással. Egy egyszerű süteményforma, amely minden otthon tartozéka.

TORO Állítható méretű tortaforma, 16-28 cm
2 263 Ft 1 990 Ft

Állítható méretű négyszögletes rozsdamentes acél tortaforma, amit könnyen a kívánt méretre igazíthatsz. A Toro márkájú tortaforma ideális többemeletes torták készítéséhez is.

Dr.Oetker Retro tortaforma, 18 cm
4 707 Ft 4 190 Ft

Dr. Oetker márka által gyártott gömbölyű, 18 cm átmérőjű kapcsos tortaforma kitűnő választás a sütéssel készült tortákhoz, valamint a sütés nélküli tortákhoz egyaránt. A kerámia ötvözetű tapadásgátló felület biztosítja, hogy a tészta ne ragadjon a formához.

TEFAL DELIBAKE 27 cm-es szétszedhető forma J1641474
4 690 Ft 3 790 Ft

27 cm átmérőjű Delibake forma a Tefal márkától, ami jelentősen megkönnyíti a piskóták sütését a kivehető aljának köszönhetően. A tapadásmentes felületének köszönhetően a torták túlsütés nélkül is könnyen kivehetők a formából, az pedig könnyedén elmosható. A forma kiváló minőségű szénacélból készült.

TEFAL DELIBAKE 28 cm-es kivehető aljú piskótaforma J1641574
6 190 Ft 4 190 Ft

28 cm átmérőjű Delibake piskótaforma a Tefal márkától, ami jelentősen megkönnyíti a piskóták sütését a kivehető aljának köszönhetően. A tapadásmentes felületének köszönhetően a torták túlsütés nélkül is könnyen kivehetők a formából, az pedig könnyedén elmosható. A forma kiváló minőségű szénacélból készült.

Zenker Tortaforma, 24x6,5 cm
2 890 Ft 2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Zenker tortaforma rugós kerettel és tapadásmentes ILAG felülettel rendelkezik, és nem tartalmaz káros anyagokat.

TEFAL DELIBAKE szétszedhető forma 36x24 cm J1640574
10 990 Ft 5 990 Ft

36 × 24 cm-es Delibake tortaforma a Tefal márkától, ami jelentősen megkönnyíti a piskóták sütését a kivehető aljának köszönhetően. A tapadásmentes felületének köszönhetően a torták túlsütés nélkül is könnyen kivehetők a formából, az pedig könnyedén elmosható. A forma kiváló minőségű szénacélból készült.

Banquet Culinaria szilikon tortaforma Red 24 cm
2 928 Ft 2 890 Ft

Banquet márkájú szilikon tortaformasegítségével megsütheted a legjobb tortákat a szeretteidnek! A forma átmérője 24 cm, klasszikus és mikrohullámú sütőben is használható. Az anyaga nagyon magas hőmérsékletnek is ellenáll továbbá mosogatógépben is mosható.

Zenker Tortaforma 20 cm
2 690 Ft

Újdonság

Zenker márkájú tortaforma 20 cm átmérőjével egy konyhában sem veszik el. Ez a minőségi kidolgozású forma tapadásmentes bevonattal rendelkezik, amely 230 °C-ig ellenálló. A forma mechanizmussal rendelkezik az egyszerű kinyitáshoz és bezáráshoz.

Zenker Tortaforma 26 cm
2 990 Ft

Újdonság

Zenker márkájú tortaforma 26 cm átmérőjével minden sütést kedvelő számára örömöt okoz. Ez a minőségi forma tapadásmentes bevonattal rendelkezik, amely 230 °C-ig ellenálló. A forma mechanizmussal rendelkezik az egyszerű kinyitáshoz és bezáráshoz.

Zenker Tortaforma 28 cm
3 290 Ft

Újdonság

Zenker márkájú tortaforma 28 cm átmérőjével minden sütést kedvelő számára örömöt okoz. Ez a minőségi forma tapadásmentes bevonattal rendelkezik, amely 230 °C-ig ellenálló. A forma mechanizmussal rendelkezik az egyszerű kinyitáshoz és bezáráshoz.

Tescoma DELÍCIA GOLD csatos tortaforma 24x24 cm
8 290 Ft 7 290 Ft

Tescoma DELÍCIA GOLD csatos tortaformával egyszerűen készíthetünk négyzet alakú süteményeket illetve tortákat. A tapadásmentes bevonat megakadályozza, hogy kedvenc édességének tésztája a formához ragadjon, ezért tisztítása rendkívül könnyű. Használata egyszerű és praktikus, hiszen oldalát lecsatolva kínáló tálcaként is használhatjuk a forma alsó részét.

Tescoma Delicia Tortaforma, 26cm
7 490 Ft 5 790 Ft

Tescoma Delicia Tortaformával könnyen finom tortákat készíthet. Csatos kialakításának köszönhetően könnyedén eltávolítható a tortáról amint az elkészül, viszont a még folyós tésztát nem engedi szivárogni a sütés elött. A forma átmérője 26 cm és tapadásmentes bevonattal van ellátva.

Tescoma Delícia Hullámos szélű, kivehető belsejű sütőforma, 24x24cm
3 490 Ft 3 390 Ft

Tescoma Delícia Hullámos szélű, kivehető belsejű sütőforma segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetjük el süteményünket, legyen szó klasszikus gyümölcstortáról vagy a mediterránabb hangulatú húsos-zöldséges pitékről. A nagyméretű, 24×24 cm-es sütőforma a legapróbb részletekig úgy lett megtervezve, hogy a tészta egyenletesen, jól átsüljün, így tökéletes és ízletes eredményt garantálva. A tapadásmentes bevonatnak és kivehető belsejének köszönhetően a sütőforma tisztítása rendkívül egyszerű, a sütés végeztével sem kell órákig a mosogató mellett rostokolnunk.

Banquet GRANITE Tortaforma, 26 x 6,5 cm
2 990 Ft 2 490 Ft

Banquet GRANITE egy kiváló minőségű tortaforma, amiben elkészítheti kedvenc tortáit. A kialakított forma átmérője 26 cm, emellett csatos kialakítással rendelkezik, így az elkészült finomságról könnyedén eltávolítható és a sütemény egyszerűen tálalható. Tapadásmentes bevonatának köszönhetően nem ragad és rendkívül tartós, valamint tisztítása is egyszerű.

Banquet GRANITE Tortaforma, 26 x 8 cm
3 390 Ft

Banquet GRANITE egy kiváló minőségű tortaforma, amiben elkészítheti kedvenc tortáit. A fedővel kialakított forma átmérője 26 cm, emellett csatos kialakítással rendelkezik, így az elkészült finomságról könnyedén eltávolítható és a sütemény egyszerűen tálalható. Tapadásmentes bevonatának köszönhetően nem ragad és rendkívül tartós, valamint tisztítása is egyszerűvé.

TEFAL DELIBAKE 23 cm-es szétszedhető forma J1641274
4 190 Ft 2 990 Ft

23 cm átmérőjű Delibake forma a Tefal márkától, ami jelentősen megkönnyíti a piskóták sütését a kivehető aljának köszönhetően. A tapadásmentes felületének köszönhetően a torták túlsütés nélkül is könnyen kivehetők a formából, az pedig könnyedén elmosható. A forma kiváló minőségű szénacélból készült.

Dr.Oetker Retro brownie sütőforma
3 990 Ft

Az amerikai csokoládés brownie készítésére alkalmas rózsaszín, retro stílusú forma, melyet a Dr. Oetker márka gyártott. A forma belseje kerámia ötvözetű tapadásgátló felülettel ellátott, ennek köszönhetően a tészta nem fog a formához tapadni.

Zenker Special TO GO tortaforma, 26 cm
5 045 Ft 4 990 Ft

Special TO GO tortaforma, 26 cm átmérővel. Forma a Zenker márkától rugós kerettel a finomságok könnyű kivétele érdekében. A forma tapadásmentes Teflon**Classic felülettel rendelkezik, 230°C-ig.

Lamart LT3084 TORTAFORMA 24X6,8CM MARBLE
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lamart Marble tortaforma, amit jól kihasználnak azok, akik gyakran sütnek otthon tortát. A forma kör alakú tapadásmentes felülettel. Szétnyitható, szóval a torta könnyen elkülöníthető a formától. A forma megfelel a sütőben sütéshez vagy a fagyasztóba.

TEFAL DELIBAKE 23 cm-es szétszedhető forma J1641274
3 490 Ft 2 790 Ft

19 cm átmérőjű Delibake forma a Tefal márkától, ami jelentősen megkönnyíti a piskóták sütését a kivehető aljának köszönhetően. A tapadásmentes felületének köszönhetően a torták túlsütés nélkül is könnyen kivehetők a formából, az pedig könnyedén elmosható. A forma kiváló minőségű szénacélból készült.

Zenker Tortaforma 26 cm, ILAG + fedél, műanyag
4 290 Ft

Újdonság

Tortaforma Zenker praktikus műanyag fedővel, minden konyhában remek segítséged lesz. Ez a forma lehetővé teszi a 26 cm átmérőjű torták elkészítését. Tapadásmentes felületű anyagból készült,** amely 230 °C-ig ellenálló. A fedelet a kész tortát tárolásánál fogod értékelni.

Lamart Torta forma 24 x 6,8 cm Base LT3074
4 257 Ft 2 390 Ft

A torta forma szénacélból készült, és biztosítja a tészta könnyű és gyors leválását a felületből. A forma praktikus és nagyon könnyű kiegészítő a sütéshez. Ezzel a formával örömteli lesz a sütés.

Zenker SPECIAL MINI 18 cm tortaforma
3 090 Ft

A 18 cm-es forma a Zenker márka Mini Special sorozatból rugalmas kerettel a kis desszert könnyű kiszedése érdekében. Tapadásmentes Ilag Special felület, ami segít a tortácskák elkészítésében kellemetlenségek nélkül.

Zenker tortaforma Mini, 12 cm
3 090 Ft

2 év garancia

Forma a mini tortára ami nagyon ellenálló Ilag anyagból készült. A forma hossza 12 cm. Kihasználhatod a kis tortákra a gyerekeknek, vagy a kisebb ünnepségekre. Mosogatógépben nem mosható.

Zenker Tortaforma CANDY 26 cm
3 690 Ft

A rózsaszín színű tortaforma 26 cm hátmérőjű, amely megörvendeztet mindenkit és ne feledkezzen meg beszerezni a Candy sorozat többi termékét sem. A forma Ilag Basic felülettel rendelkezik.

Zenker tortaforma Mini, 16 cm
3 190 Ft

Forma a mini tortára ami nagyon ellenálló Ilag anyagból készült. A forma hossza 16 cm. Kihasználhatod a kis tortákra a gyerekeknek, vagy a kisebb ünnepségekre. Mosogatógépben nem mosható.