ISO kézi szivattyú vízhez

ISO kézi szivattyú vízhez

Száma: 28422087
Közvetlenül partnerünktől
Az univerzális víz- és italszivattyú + reduktor arra szolgál, hogy egy nagy, kényelmetlen 5–8 és 10 literes palackból egy üvegbe vagy más kisebb edénybe töltsön vizet. Termékjellemzők: Alkalmas minden olyan palackhoz, amelynek nyakátmérője 39 mm szűkítéssel, 49 mm szűkítés nélkül. További információ
1 290 Ft
Partnerünktől: FREVER TRADE HU

Partnerünk által szállítva

2023.9.26 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.9.26 - 2023.9.27 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: FREVER TRADE HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 28422087

Leírás

Az univerzális víz- és italszivattyú + reduktor arra szolgál, hogy egy nagy, kényelmetlen 5–8 és 10 literes palackból egy üvegbe vagy más kisebb edénybe töltsön vizet. Termékjellemzők: Alkalmas minden olyan palackhoz, amelynek nyakátmérője 39 mm szűkítéssel, 49 mm szűkítés nélkül. Jelentős teljesítmény jellemzi – mindössze 3–4 erőteljes nyomás elegendő a pohár megtöltéséhez. A kétrészes teleszkópos szívócsőnek köszönhetően a pumpa bármilyen palackkal használható. Az összecsukott szivattyúk és a vele való munkavégzés nagyon egyszerű – még egy kisgyermek is gond nélkül meg tudja csinálni. Szín: kék-fehér Szívócső hossza: max.47 cm Használat: A csatlakoztatott szívócsövek megfelelő hosszát állítsa be a palack magasságának megfelelően. Húzza meg ütközésig a pumpa nyakát, hogy a nyomás hatására ne távozzon levegő a palackból. Gyors és lendületes mozdulattal nyomja meg a hengerfejet (3–4 nyomás elegendő a pohár feltöltéséhez).

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.