Robust Origo Szobakerékpár-41%
59 990 Ft

34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Robust Origo szobakerékpár az állítható ülésnek és kormánynak köszönhetően lehetőséget biztosít a család minden tagjának, hogy a megfelelő edzéspozícióban tudja használni a terméket. Csendes hajtásáról a 8 fokozatban manuálisan állítható mágnesfékes fékrendszer gondoskodik. A praktikus és könnyen kezelhető kijelzővel rendelkezik.


Spokey Hero Szobabicikli
133 990 Ft

90 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiválóan személyre szabható edzésprogramokkal rendelkező szobakerékpár, amely minden otthoni mozgásra vágyó kedvencévé válhat.


HMS M 1820 Szobakerékpár
129 990 Ft

114 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HMS M 1820 szobakerékpár minőségi kialakítása és csendes, megbízható működése révén ideális választás otthonába. Az LCD kijelzőn 19 különböző program közül választhat, emellett olyan fontos információk is leolvashatók róla, mint például a sebesség, a pulzus vagy az elégetett kalória. A kényelmes használatról a függőleges és vízszintes irányban állítható ülés gondoskodik.


Spokey Griffin Szobakerékpár
83 990 Ft

52 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ideális választás otthoni szobakerékpározásra. Ajánlott erősítésre, állóképesség javítására vagy rehabilitációs célra is.


Spokey Oryx
165 052 Ft

155 090 Ft
+ ingyen szállítás

Spokey Oryx mágneses szobabicikli edzésre, súlycsökkentésre, izmok erősítésére és a kondíció javítására. Az állítható ellenállás lehetővé teszi az edzés intenzitásának szabályozását. Multifunkciós kijelző az edzés ellenőrzéséhez.


HMS M1844-I Elektromágneses szobabicikli
199 990 Ft

194 028 Ft
+ ingyen szállítás

Elektromágneses szobabicikli HMS Premium M1844-i innovatív számlálóval és a mobiltelefon csatlakoztatásának lehetőségével. Az ellenállás a mágnesnek köszöbhetően szélesebb és a gép működése csendesebb. A fékrendszer nem tartalmaz semmilyen mozgó részeket, így kevésbé hajlamos a károsodásra.


BROTHER BC84E Szobakerékpár
86 990 Ft

79 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Brother BC84E Szobakerékpárral fitten tarthatja magát a szobája kényelméből. A kerékpár mágnesfékes rendszerű és elektromos ellenállásvezérléssel rendelkezik, ami a beépített számítógépen kiválasztott program szerint alakítja a pedálozás nehézségét. Össszesen 20 különböző program közül választhat, használat közben pedig a LED kijelzőn követheti nyomon az időt, távolságot, kalóriát, sebességet, testzsírt, szívfrekvenciát és a Wattban mért teljesítményt.


HMS M 2218 Szobabicikli
71 990 Ft

68 990 Ft
+ ingyen szállítás

HMS M 2218 Szobabicikli egy nagyszerű mágneses fékkel rendelkező edzőgép. Modern elektronikus rendszere kijelzővel számolja ki az összes fontos paramétert (idő, távolság,sebesség, elégetett kalória, pulzus). Az eszköz maximális terhelhetősége 125 kg.


HMS M 9239 Szobabicikli
66 990 Ft

56 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HMS M 9239 Szobabicikli segítségével könnyedén formába hozhatja magát akár otthon is. A főként kezdők számára ajánlott készülék használata rendkívül egyszerű. A strapabíró szobabicikli igen kis helyen is elfér, ezért a lakás bármelyik pontján könnyedén elhelyezhető. A készüléken található LCD kijelzőn nyomon követhetjük a távolságot, időt, sebességet, kalóriát és a pulzusszámot, illetve itt válogathatunk a 8 db beépített program között is.


HMS M 9239 P Szobakerékpár
85 990 Ft

75 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A minőségi kialakítású HMS M 9239 P szobakerékpár tökéletes segédeszköz otthoni edzéseihez. Modern, érintőképernyővel rendelkező számítógéppel felszerelt, melyre USB-porton keresztül tabletet vagy MP3 lejátszót is csatlakoztathatunk. Használata egyszerű és kényelmes, a 21 beépített program közül pedig mindenki megtalálhatja a magának megfelelőt.


HMS R 9203 Háttámlás szobakerékpár
60 990 Ft

51 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HMS R 9203 háttámlás szobakerékpár minőségi kialakításának, stílusos megjelenésének, valamint kényelmes, hatékony használatának köszönhetően ideális választás otthonába. LCD kijelzővel felszerelt, melyről leolvasható például a pulzus, az elégetett kalória, vagy a megtett út. Használata során 8 nehézségi fokozat közül választhat. Maximális terhelhetősége 100 kg.


BH Fitness Artic szobakerékpár
114 890 Ft

108 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

BH Fitness Artic Szobakerékpár kiváló minőségű, teljesen stabil pedálozást biztosító otthoni készülék. A szobakerékpáron 8 különbözé nehézszégi fokozat közül választhatunk, a beépített LCD kijelzőn pedig a különböző beépített mérési funkciók segítésével nyomon követhetjük a sebességet, távolságot vagy a pulzust. A készüléken található kormány és ülés tetszés szerint állítható a nagyobb kényelem érdekében. A szobakerékpár tökéletes választás nem csak kezdők, hanem fitness rajongók számára is.


BH Fitness Carbon Bike Generator Szobakerékpár
318 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

BH Fitness Carbon Bike Generator szobakerékpár egyedi megjelenése és különleges technikai adottságai lenyűgözőek. Masszív váz, 12 program 16 nehézségi szinttel, 4 pulzus vezérelt HRC progam és további szabadon szerkeszthető program jellemzi a Carbon Bike Generator szobakerékpár készüléket.


Life Gear Classic Pro 20380 Szobakerékpár
59 900 Ft

48 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Life Gear Classic Pro Szobakerékpár hatékony és kíméletes aerob testmozgás biztosít főként a kezdő sportolni vágyók számára. Strapabíró szerkezetéhez, kompakt és komfortos kialakításához és csendes működéséhez klasszikus megjelenés párosul. Oldalsó, 8 fokozatban manuálisan állítható terhelési rendszere könnyű használatot és minőségi edzésélményt produkál. Gyors és egyszerű tárolásban a görgős hátsó kerekek segítenek.


BROTHER BC51 Szobakerékpár
54 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Acra BC51 Szobakerékpár segítségével könnyen edzhet otthonában is. A kerékpár mágnesfékes rendszerű, 8 ellenállási szinttel rendelkezik, működése rendkívül csendes és sima. A készülék multifunkciós számítógépe képes az időt, távolságot, elégetett kalóriamennyiséget, testzsírt, sebességet és a beépített érzékelők segítségével a szívfrekvenciát is monitorozni, mindezen adatokat az elektromos kijelzőn tudja ellenőrízni ön is. A kerékpár ülése függőleges és vízszintes irányban is állítható.


HMS Rm-211 Mágneses szobakerékpár
36 990 Ft
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Mágneses szobabicikli HMS RM-211 minden drágább modell funkcióját tartalmazza. Tárcsás lendkerékkel, melynek súlya 4 kg és 8-fokozatos terhelésszabályozás. Ezzel a szobabiciklivel teljesen öszpontosíthatsz az edzésre!


Spokey Kartagena Szobakerékpár
70 990 Ft

50 990 Ft
+ ingyen szállítás

Spokey Kartagena szobakerékpárt otthoni használatra javasoljuk. Ideális a testzsír csökkentésére, izmok erősítésére, javítja az állóképességet és rehabilitációs célra is alkalmas. Az edzést 8 fokozatban állítható ellenállás, kézipulzus mérés, állítható ülés és multifunkciós komputer segítik. Maximális terhelhetősége 100 kg.


Spokey Spin II
269 543 Ft

257 690 Ft
+ ingyen szállítás

Spokey Spin II spinning kerékpár otthoni edzésre kiválóan alkalmas. A fokozatmentesen állítható ellenállás, az állítható ülés- és kormánymagasság a saját igényeknek megfelelő edzést tesz lehetővé, a 20 kg-os lendkerék megfelelő intenzitást biztosít. A készülék számítógépes kijelzője képes az időt, távolságot, sebességet, kalóriát, pulzust és a fordulatszámot monitorozni.


Life Gear Advanced 20396 Szobakerékpár
65 990 Ft
+ ingyen szállítás

Life Gear Advanced 20396 tökéletes választás kezdő sportolni vágyóknak rendszeres kardio edzéshez. Tartós acél szerkezetéhez, kompakt és komfortos kialakításához csendes és sima működés párosul. Mágneses, 16 fokozatban, elektromosan állítható terhelési rendszere könnyű használatot és minőségi edzésélményt nyújt.


Vivamax GYVFL04 Szobakerékpár
17 990 Ft

Vivamax GYVFL04 Szobakerékpár segítségével könnyedén formába hozhatja magát otthon is. Az ergonomikus szobakerékbár kis méretének és súlyának köszönhetően könnyedén tárolható. Használhatjuk terápiás és fitness célra egyaránt. A digitalis kijelzőn nyomon követhetjük a gyorsaságot, a megtett utat és az elégetett kalóriát is.