Sodastream JET ORANGE SUMMER PACK

Értékelés: 5 15 értékelés Márka: Sodastream

2 év garancia

Sodastream JET ORANGE SUMMER PACK

Házi szódavíz készítő limitált színes kiadásban. SodaStream SPIRIT WHITE SUMMER PACK segít a házi készítésű szóda elkészítésében. A speciális csomagban szénsavas vízkészítő található 3 nagy tartós műanyag palackokkal biztonságos műanyagból, egy 1l és három750 ml palackkal ízesítéssel Cola, rózsaszín grapefruit és zöld citrom. További információ

32990
5 15

32 990 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1265026

Leírás

Termékleírás

SodaStream JET ORANGE SUMMER PACK

Az otthoni szódavíz készítő SodaStream JET ORANGE SUMMER PACK narancssárga színben nagyszerű segítőtárs a friss szódavíz otthoni gyártásában, melyet ezek után nem fogsz az üzletből hordani. Teljes készlet tartalma: szódavíz készítő, CO2 gáz palack akár 80 liter szódavízre, 3 db nyomásálló ital-palack narancssárga, piros vagy zöld színben. Ezekkel a palackokkal használhatod a SodaStream Jet szódavíz készítőt, Play Source, Genesis, Fizz, Dynamo, Pure Spirit, Revolution, Power. A csomagban van még 750 ml palack cola ízesítéssel, 750 ml zöld citrom ízesítéssel és 750 ml palack rózsaszín grapefruit ízesítéssel. A szódavízkészítő használatával jobban odafigyelünk környezetünkre.

Tulajdonságok

  • Szódavíz készítő gép gazdag tartozékokkal
  • Limitált kiadás narancs kivitelben
  • Kíméletesebb a környezethez
  • Alacsony szódavíz előállítási költség
  • Gyors és egyszerű kezelés
  • Országszerte több mint 2000 cserehely az üres patronokra

Mellékelt tartozékok

  • 3 nagy újra felhasználható palack 1 liter térfogattal
  • Három 750ml palack Cola, zöld citrom és rózsaszín grapefruit ízesítéssel

Paraméterek

%2% paraméterei

Kijelző nem
Üveg menete csavaros
Szín fehér/narancs

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.