Microsoft Office 365 Home Premium 5személyes, cseh
29 490 Ft

27 490 Ft

2 év garancia

Microsoft Office 365 Home Premium 5személyes, cseh egy cseh nyelvű egy éves előfizetés, mely tartalmazza a legfrissebb, teljes verziójú, jól ismert Microsoft Word, Excel, PowerPoint és Outlook alkalmazásokat, 1TB OneDrive felhőalapú tárhelyszolgáltatást, valamint havonta 60 percnyi belföldi és nemzetközi telefonhívást Skype-on – mindezt 5 PC vagy Mac számítógépen illetve iPad vagy Windows táblagépen. Előfizetését az Önnel közös háztartásban elők közül legfeljebb 4 személlyel oszthatja meg. Könnyedén hozzáférhetnek dokumentumaikhoz az iPhone, Android és Windows telefonokra kifejlesztett Office mobilalkalmazások segítségével. Böngészhetnek összes feltöltött OneDrive-fájljaik között.


Microsoft Office 2019 Home and Student English (79G-05033)
49 290 Ft

Praktikus Microsoft Office 365 programcsomag, verzióban diákok számára. Az olyan hasznos irodai alkalmazások, mint a Word, Excel, Powerpoint és OneNote, biztosítja, hogy minden munkádhoz tökéletes eszköz álljon rendelkezésedre. A fájlok megosztása és az otthoni alkalmazások használata még soha nem volt könnyebb. A licenc (adathordozó nélkül szállítva) 1 felhasználóhoz van kötve, PC-re és Mac-re is alkalmazható, adathordozó nélkül forgalmazva.


Microsoft Office 365 Home English (6GQ-01076)
31 990 Ft

Praktikus Microsoft Office 365 programcsomag, verzióban az otthonok számára. A hasznos program csomag számos extrát kínál számodra, például intelligens eszközöket az Excelben. A fájlok megosztása és az otthoni alkalmazások használata még soha nem volt könnyebb. Nagy előnye a készlet sokoldalúsága, amit akár 6 felhasználó használhat – mind a PC/Mac-on, mind a táblagépen, vagy a telefonon. A 12 hónapra szóló engedély adathordozó nélkül van forgalmazva.


Microsoft Office 365 Personal English (QQ2-00790)
22 290 Ft

Praktikus Microsoft Office 365 programcsomag, verzióban az egyének számára. A hasznos program csomag számos extrát kínál számodra, például intelligens eszközöket az Excelben. A fájlok megosztása és az alkalmazások használata még soha nem volt könnyebb. A licenc 1 felhasználó számára hivatott, és használható PC/Mac-on, táblagépen, vagy telefonon. A 12 hónapra szóló engedély adathordozó nélkül van forgalmazva.


Microsoft Office Home and Business 2019 English (T5D-03216)
86 390 Ft

A népszerű irodai csomag Microsoft Office új verziója a háztartások és vállalkozók számára. Számos fejlesztéssel rendelkezik folyamatos működés közben, nagyobb számú eszközzel, funkciókkal és az alapvető érintés vezérlés fejlesztéssel (beleértve az érintőceruzával való vezérlést). A 2019-es verzió rendelkezik egy új nyelvi fordítóval, 3D modellek támogatásával és a prezentációk exportjának lehetőségével 4K felbontásban. Média nélkül forgalmazva.


Kaspersky Internet Security 2016 Multi-Device
10 990 Ft

2 év garancia

A Kaspersky Internet Security 2016 Multi-Device prémium védelemet nyújt Windows és Mac számítógépe, androidos telefonja és táblagépe számára. A Kaspersky Internet Security a legfrissebb kutatási eredményeken alapuló védelmet biztosítja banki átutalások, vásárlások, böngészések, vagy online chat-elés közben. A licenc vásárlása egy évre és egy eszközre szól.