COSING Sleeplease Minky szoptató párna
9 210 Ft

Cosing MINKY szoptató párna ideális segítő az élet első közös pillanataiban, amikor az anya és gyermek kényelme fontos és szükséges. Nagyszerűen szolgál szoptatás közben, etetés közben, vagy mint Fészek a fekvő újszülöttnek. Hosszúsága 175 cm .


COSING Sleeplease Szoptatós párna
8 145 Ft

7 090 Ft

multifunkciós COSING Sleeplease szoptatós párna már a terhesség alatt is kényelmet nyújt, a szoptatás időszaka alatt pedig támogatja és tehermentesíti a gerincet és a karokat, hogy minden figyelmét kisbabájának szentelhesse. A tollal töltött párna akár komfortos pihenőhellyé is összehajtható a baba számára. A 30°C-on mosható pamut huzatot szép minta díszíti.


COSING Szoptatós párna 195 cm
8 590 Ft

Cosing Sleeplease 195 cm szoptatós párna ideális segítő az élet első pillanatiban, amikor az anya és a baba kényelme fontos és nélkülözhetetlen. Terhesség alatt, etetés közben, valamint az újszülötteknek fekvőhelyként használható. Rugalmas, tartós, könnyen karbantartható, extrém kíméletes az érzékeny baba bőrhöz.


DeltaBaby Comfybig Szoptatóspárna
15 599 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Delta Baby Comfybig szoptatóspárna ideális a babák és az anyukák számára is. A kényelmes pihenést szolgálja a terhesség idején, és segít a relaxációban. A szoptatás alatt tehermentesíti a gerincet és a karokat, segít a babát a legkényelmesebb pozícióban tartani, az etetés után pedig kényelmes pihenőhellyé hajtható össze a csöppség számára.


Doomoo Buddy
21 490 Ft

Többfunkciós párna Buddy alkalmas gyerekeknek és szüleinek vagy terhes nőknek. Terhes anyáknak lehetővé teszi, a pihenést és a kikapcsolódást, egy kényelmes helyzetben. Jól jön a baba szoptatása, etetése során vagy csak, mint egy kényelmes alátét.


Träumeland Szoptatós Párna, Macis
18 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Träumeland Szoptatós Párna anatómiai kialakításának köszönhetően támogatja és tehermentesíti a gerincet és a karokat. Összehajtogatva kényelmes fekhelyet biztosít a baba nyugodt alvásához. 100% pamut huzata levehető és mosható.


Kvalitex Szoptatópárna, Napsárga
7 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kvalitex többfunkciós szoptatópárna. Használatával az örömteli feladat kényelmesebbé is válik, mert leveszi a plusz terhet az édesanya lábáról és hátáról, egyúttal kényelmesebb lesz a fejtartás is. A segítségével elérhető testtartás a szüléskor igénybevett hasfal számára is könnyít a szoptatásban. Felületét úgy tervezték, hogy a babák az anyamell felé forduljanak. Felbecsülhetetlen a várandós édesanyák számára is- nagy segítséget nyújt éjszakánként az oldalon- alvásban.


Babymoov Dream Belt + Mum&B készlet
19 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Babymoov terhességi öv Dream Belt + Multifunkciós párna Mum&B kedvelt készlet a kismamák kényelmének biztosítására a terhesség alatt, de utána is a szoptatás ideje alatt.


Badabulle Multifunkciós párna
14 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Multifunkciós párna alkalmas mind támasz a szoptatásnál, de a csecsemők számára is, vagy fej alá. Használható egész terhesség alatt, az ergonomikus forma sok pozícióban enyhülést nyújt, mind az oldalon fekvésnél, úgy a háton is.


Candide Hengeres szoptatópárna
4 690 Ft

Candide hengeres párnája remekül segít megőrizni a baba és anyukája kényelmét szoptatás alatt. Az alkarra húzva segít a babát megfelelő testhelyzetben tartani, miközben megelőzi a kar elgémberedését. Kiváló minőségű, puha pamut anyaga kellemes tapintású a babák érzékeny bőrének is.


Candide Melegítő masszázs öv csillagokkal
5 840 Ft

Melegítő anti-colic Candide masszázs öv ideális a gyomor és hasfájások megnyugtatására. Melegítő testeket tartalmaz, melyek megnyugtassák a baba hasát. Az öv a tépőzár rögzítésének köszönhetően állítható.


Candide Melegítő masszázsöv, 65 cm
4 890 Ft

Melegítő, kólikát csillapító masszázsöv a Candide márkától, ideális a gyomor- és hasfájás csillapítására. Melegítő magokat tartalmaz, amelyek megnyugtatják a babapocakot. A tépőzáras megoldásnak köszönhetően az öv állítható.


Candide Multirelax Szoptatópárna, Szürke plüss
20 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Candide Multirelax párna a pocak alá rakva remekül segít megőrizni a kismama kényelmét. Az újszülött babát nemcsak szoptatás közben segít megfelelő testhelyzetben tartani, de biztonsági övével nagyszerű nappali fekhelyet is biztosít neki 6 hónapos korig. Kiváló minőségű, puha anyaga kellemes tapintású a babák érzékeny bőrének is.


Candide Szoptatós párna

Candide Szoptatós párna

Értékelés: 5
13 882 Ft
13 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Candide szoptatóspárna ideális választás a babák és az anyukák számára is. A terhesség idején segíti a kényelmes pihenést a kismamák számára. A szoptatás alatt tehermentesíti a gerincet és a karokat, valamint segít a babát a legkényelmesebb pozícióban tartani. Az etetés után kényelmes pihenőhellyé hajtható össze a csöppségek számára.


Candide Szoptatós párna jersey
19 098 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Jersey szoptatós párna támaszt nyújt a hasnak várandósság során, valamint segít a gyermek megfelelő elhelyezésében a szoptatás során. A puha multifunkciós párna megfelelő szintén játszásra vagy pihenésre is.


Candide Szoptatós párna Origami
13 020 Ft

Az Origami Szoptatós párna kifejezetten arra lett tervezve, hogy támaszt nyújtson a hasnak a várandósság alatt, később pedig segítsen a gyermek megfelelő elhelyezésében a szoptatás során. Puha multifunkciós párna, mely megfelelő alátét a gyermek számára szoptatás, játszás vagy pihenés során.


Candide Többfunkciós szoptatópárna
18 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Candide többfunkciós párnája remekül segít megőrizni akár a baba, akár anyukája kényelmét. Szoptatás közben segít a babát megfelelő testhelyzetben tartani, miközben megelőzi a kar elgémberedését, de 180 cm-es hosszával egy pihentető alváshoz is nagyszerű. Kiváló minőségű, puha pamut anyaga kellemes tapintású a babák érzékeny bőrének is.


Candide Vízálló szoptatós párna
14 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Candide vízálló szoptatós párna támaszt nyújt a hasnak várandósság során, valamint segít a gyermek megfelelő elhelyezésében a szoptatás során. A puha multifunkciós párna megfelelő szintén játszásra vagy pihenésre is.


Doomoo Buddy Szoptatós párna
21 799 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A multifunkciós Doomoo Buddy szoptatós párna megfelelő kényelmet nyújt a terhesség ideje alatt és után is a kismamának. A növekvő pocak kitámasztására használható, illetve elősegíti a kényelmes testhelyzetet szoptatásnál. A párna ugyanakkor praktikus a baba számára is alvásra vagy pihenésre egyaránt.


Doomoo Comfybig
15 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Többfunkciós párna Comfybig alkalmas gyerekeknek és szüleinek vagy terhes nőknek. Terhes anyáknak lehetővé teszi, a pihenést és a kikapcsolódást, egy kényelmes helyzetben. Jól jön a baba szoptatása, etetése során vagy csak, mint egy kényelmes alátét.


Doomoo Doomoo Belly szoptatós párna
8 347 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A terhesség alatt a gyermek hozzáadott súlya miatt több esetben a kényelmetlen fekvőhelyzetek miatt állandó hátfájással küszködhetünk. Doomoo Belly speciálisan úgy lett megtervezve, hogy a terhesség ideje alatt támogatást nyújt.


Doomoo Snoogy Levendulás melegítőpárna teknős
7 590 Ft

A Snoogy Levendulás melegítőpárna teknős kisgyermekek számára készült puha párna. Kellemes melegének köszönhetően enyhíti a has- és fülfájást, ezáltal hozzásegítve gyermekét a boldog, békés alváshoz. Akár még nagyobb gyerekek és felnőttek is használhatják. Két részből áll. Az egyik a teknős alakú párna, a másik pedig a kivehető melegítőpárna, melyet könnyedén felmelegíthet a mikrohullámú sütőben. Repcemaggal és levendulával töltött, így nyugtató kellemes illatokat bocsát ki magából. Miután felmelegítette, sokáig képes megtartani a hőt. Gyermeke garantáltan imádni fogja! A teknős alakú párna (ha kivettük belőle a melegítőpárnát) mosógépben mosható. Több színben.


Doomoo Softy
13 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Többfunkciós párna Softy alkalmas gyerekeknek és szüleinek. Összehúzható derék résszel, ideális szoptatáshoz vagy cumisüvegből való etetés során. A gyermek feküdhet vagy ülhet tekintettel az életkorára. Ez a párna segít az anyáknak és a gyermekeknek pihenni, hogy felfrissülhessenek és érezhessék a nyugalom valódi érzését.


EKO Kötött szoptatós párna
11 400 Ft

EKO Kötött szoptatós párna a jövendőbeli anyukák kényelmes alvása érdekében, megkönnyíti a szoptatást, de pihenőhely is a csecsemőnek. Nagyon praktikus segédeszköz minden csecsemő háztartásba. Gyönyörű design, anyaga kötött. Adja át magát a maximális kényelemnek.


Simply Good Szoptatós párna, nagy
16 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a nagy szoptatós párnával minden szoptatás gond nélkül fog menni. Kiváló utazások során is. A párna kiváló mérete és alakja révén támaszt nyújt Neked és babádnak is.


Tinéo Koalás melegítő masszázsöv
6 590 Ft

Újdonság

Koalás melegítő masszázsöv ideális segítőtárs a gyomor megnyugtatásához és a hasfájás esetén. A tépőzáras záródásnak köszönhetően méretre szabható.


Tinéo Macis melegítő masszázsöv
6 590 Ft

Újdonság

Macis melegítő masszázsöv ideális segítőtárs a gyomor megnyugtatásához és a hasfájás esetén. A tépőzáras záródásnak köszönhetően méretre szabható.


Tinéo Multirelax Szoptatópárna
19 199 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tineo Multirelax szoptatópárna nagy segítség már a baba megszületése előtt is, hiszen a várandósság időszakában alátámasztja a mama pocakját. A szoptatás is sokkal egyszerűbb egy szoptatóspárna segítségével, ugyanis a babát alátámaszva nem teljes súlyát kell megtartania a kismama karjának. A szoptatós párna ölelésében a szoptatás után biztonságban alhat a baba. A speciális övnek köszönhetően a baba még nagyobb biztonságban érezheti magát.


Träumeland Szoptatós Párna, Csillagos
18 699 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Träumeland Szoptatós Párna anatómiai kialakításának köszönhetően támogatja és tehermentesíti a gerincet és a karokat. Összehajtogatva kényelmes fekhelyet biztosít a baba nyugodt alvásához. 100% pamut huzata levehető és mosható.


Träumeland Design 5 Szoptatós párna, Szürke
18 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Träumeland Design 5 szoptatós párna tökéletes kényelmet nyújt a szoptatás és a terhesség alatt. Anatómiai kialakításának köszönhetően támogatja a kismama karját, gerincét pedig tehermentesíti. Összehajtogatva a kisbaba számára kényelmes fekhelyet biztosít a nyugodt alváshoz.


Zensy fűthető párna
13 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zensy fűthető párna alkalmas a gyermekek ágyának, babakocsijának felmelegítésére. A felmelegítéshez szükséges idő mindösszesen 4 perc. A Zensy fűthető párna használata teljesen biztonságos.


Candide Szoptatóspárna

Candide Szoptatóspárna

Értékelés: 4,5
18 690 Ft

Candide szoptatóspárna nagy segítség már a baba megszületése előtt is, hiszen a várandóság időszakában alátámasztja a mama pocakját. A szoptatás is sokkal egyszerűbb egy szoptatóspárna segítségével, ugyanis a babát alátámaszva nem teljes súlyát kell megtartania a kismama karjának. A szoptatós párna ölelésében a szoptatás után biztonságban alhat a baba. A speciális övnek köszönhetően a baba még nagyobb biztonságban érezheti magát.


Candide Multifunkciós szoptatós párna, 180cm toll mintázattal
18 260 Ft

Multifunkciós szoptatós párna ergonomikus kivitelezéssel, melynek köszönhetően kényelmesen fogod érezni magad. Puha és kényelmes multifunkciós párna, mely megfelelő alátét gyermeked számára szoptatás, játszás vagy pihenés során. A szoptatós párna nagy segítség minden várandós nőnek, mely támaszt nyújt a növekvő hasnak alvás vagy pihenés során.


Candide Multirelax szoptatós párna szürke jersey, csillagokkal
22 320 Ft

Multirelax szoptatós párna jersey csillagokkal nem csak a kényelmesebb szoptatás érdekében használható, hanem sználható szintén támaszként is a várandós has alá , vagy mint biztonságos heverő babák számára. Az öv meggátolja a kisbabád átfordulását.


BeeMy Szoptatós párna

BeeMy Szoptatós párna

Értékelés: 5
19 799 Ft

BeeMy Szoptatós és terhes párna nagy segítség a babábal töltött mindennapokhoz és a várandósság ideje alatt is. A 100% pamut huzat nagyon kellemes tapintású, ráadásul 40 °C-on könnyen kimosható. A segítségével elérhető testtartás a szüléskor igénybevett hasfal számára is könnyít a szoptatásban, plusz terhet levéve az anyáról.


Candide Multirelax szoptatós párna jersey, toll mintázattal
22 320 Ft

Multirelax szoptatós párna jersey toll mintázattal nem csak a kényelmesebb szoptatás érdekében használható, hanem sználható szintén támaszként is a várandós has alá , vagy mint biztonságos heverő babák számára. Az öv meggátolja a kisbabád átfordulását.


CuddleCo Többfunkciós memória habpárna
12 390 Ft

CuddleCo Többfunkciós memória habpárna – hasznát veszed terhességnél, szülés után és csecsemőnél. Sokoldalú segédeszköz, melybe gyorsan beleszeretsz. Támaszt nyújt a női/gyermek testnek a legjobb kényelem érdekében. Selymesen puha bambusz rétegek, mosható huzat.


EKO Szoptatós- és terhespárna, Pöttyös
3 298 Ft

3 090 Ft

Puha és rugalmas szerkezetű EKO ápolási párna, amely változatosan használható a terhesség alatt és után is. A hipoallergén pamutanyagú párna rugalmas, középen lyukas formájával megkönnyíti a kismama pihenését a terhesség alatt, míg a szoptatás során gondoskodik a baba kényelmes helyzetéről. Anyaga könnyen és higiénikusan tisztítható.


EKO Szoptatós párna pamut huzattal, Csillagos
8 660 Ft

EKO Szoptatós párna pamut huzattal, Csillagos a jövendőbeli anyukák kényelmes alvása érdekében, megkönnyíti a szoptatást, de pihenőhely is a csecsemőnek. Ez a többcélú segédeszköz 100% pamutból készült és nagyon puha, kellemes. Tegye kényelmessé a közösen eltöltött perceket maga és kisbabája számára is.


EKO Szoptatós párna pamut huzattal, Pöttyös
8 660 Ft

EKO Szoptatós párna pamut huzattal, Pöttyös a jövendőbeli anyukák kényelmes alvása érdekében, megkönnyíti a szoptatást, de pihenőhely is a csecsemőnek. Ez a többcélú segédeszköz 100% pamutból készült és nagyon puha, kellemes. Tegye kényelmessé a közösen eltöltött perceket maga és kisbabája számára is.


Träumeland Teddy Ápolási párna
18 500 Ft

Aranyos Träumeland macis ápolási párna babáknak és szülőknek egyaránt. A pihe-puha párna multifunkcionálisan használható szoptatáshoz, fej- vagy lábtámasztékként a baba (vagy akár a kismama) legkényelmesebb testhelyzetének felfedezéséhez.